Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

2.21ime bugün başladım ve şöyle diyim öncede desteksiz bikini giymek hayaldi yani dün yeni bi mayo aldım desteksiz normal bi giydim eskisinden çook daha iyi durdu tabi ki yine kocaman durmadı ama olsun böyle bile durduysa bakalım neler olucak ve arada göğüslerim sızlıyo ağrıyo bacağım da ağrıyo ondan mıdır bilmem ama çok mutluyum kızlar bu iş olucak:KK52:

Canım bacağım ağrıyor demişsin kaç gündür benim de öyle özellikle sağ bacağım ağrıyor. Acaba telkinden mi ben anlam verememiştim ama. Birde vücudumdaki kıllar daha sık uzamaya başladı ve saçlarım hemen yağlanıyor. Acaba telkinden mi tibetin hareketlerinden mi bilemedim.

Son düzenleme:
kızlar internetm yok yazamıyorum.
Durum şu,
Maalesefki 2.21in ortasındayken arkadassım misafir olarak bize geldi ve kaldı daha sonra bende onlara gittim ve dolayısıyla bu süre içerisinde dinleyemedim ve başladığım programda bozuldu :KK43:
baştan yapmam gerekicek

merhaba foruma yeni üye oldum, 17 yaşındayım ve gerçekten göğüslerim çok küçük, evdekilere çaktırmadan ne masaj yapabiliyorum ne de yağ sürebiliyorum :18: o yüzden bunu denemek istiyorum, aklıma da yattı yani inanırım böyle şeylere,ama indirmeyi beceremedim, lütfen birileri gulsen_prenses_12@hotmail.com adresine veya pamukprenses_521@hotmail.com adresine bu ses dosyasını gönderebilir mi? ikisi de benim hesabım, şimdiden çok teşekkürler :KK16:

Telkini hiç aksatmadan dinliyordum ama aramıza bayram girdi :) yine dinlemeye çalıştım ama en fazla 1-2 saat dinleyebilmişimdir. Onun için kendimi suçlu hissediyorum. Bende telefi manasında 10 saat dinlemeye çalışıyorum iki gündür. Ah tibet ah bizi kendine tutsak ettin hemencecik büyütüver şu göğüscüklerimizi :)

Kimse yok diye girmiycem dedim ama yine duramadım. Baktımki gelenler olmuş :) Durmak yok kızlar ben ikinci 21 in ortalarındayım. Çok büyük ilerlemeler yok ama dolgunluk var özellikle de yanlara doğru bayağı genişledi memişler. Şimdi sıra üst kısımlarının dolmasında onlarda dolarsa inanıyorum ki 1 beden büyümüş olacaklar. Ben bayağı faydasını gördüm bu telkinin göğüslerim gerçekten şekillendi yanlara doğru dolgunlaştı hafifte arası kapanıyor gibi. Ben 3 kere 21 yapacağım inşallah.

tam başlıyorum araya bişey giriyor bu defada bayram dan dolayı dinleyemedim, yine yarım kaldı..çok üzgünüm bir 21 tamamlayamadım daha...iyice soğudum artık biirileri gerçekten işe yarıyor desin kesin bir dille lütfennnn ..başla bırak,başla, bırak sıkıldım..ufacık bi dolgunluk içinmi uğraşıyoz bu kadar bilemedim..herkeste cevap aynı (ben dahil)hafif bi dolgunluk gerisi tırt..vazgeçmemek için direneniyorum ama galiba tekrar küçe dönücem...aynı dolgunluğu oda veriyor en azından günün herhangi bi saatinde 10 saniyemi ayırabiliyorum...6 saat işgence gibi geliyor artık..hayır ben büyüttüm diyende yok...offfff çokmu karamsarım neee...3,21 bitiren arkadaşlar lütfen acilen foruma dönün sonuç nedir?? :KK43:(((

tam başlıyorum araya bişey giriyor bu defada bayram dan dolayı dinleyemedim, yine yarım kaldı..çok üzgünüm bir 21 tamamlayamadım daha...iyice soğudum artık biirileri gerçekten işe yarıyor desin kesin bir dille lütfennnn ..başla bırak,başla, bırak sıkıldım..ufacık bi dolgunluk içinmi uğraşıyoz bu kadar bilemedim..herkeste cevap aynı (ben dahil)hafif bi dolgunluk gerisi tırt..vazgeçmemek için direneniyorum ama galiba tekrar küçe dönücem...aynı dolgunluğu oda veriyor en azından günün herhangi bi saatinde 10 saniyemi ayırabiliyorum...6 saat işgence gibi geliyor artık..hayır ben büyüttüm diyende yok...offfff çokmu karamsarım neee...3,21 bitiren arkadaşlar lütfen acilen foruma dönün sonuç nedir?? :KK43:(((

insanın bir saatten sonra tüm ümidi kırılıyor gerçekten..

X