How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bencede öyledir yani kan dolaşımı hızlandığı içindir yani çünkü vücut büyütmeye çalışıyo yani terleme felanda ondandır diye düşündüm ben bence büyüdükten sonra geçer damar olayı fln .d bişey daha sormak istiyorum ben nez sen sürekli yedinmi bu üzümü ben yemiyorum da ay çok da düzensiz besleniyorum yazın hiç bişey yiyesim gelmiyo sıcakta yaa çok korkuyorum bu yüzden büyümez diye =(

dıger etkılerı gıbı buda gecıcı bencede cnm :34:evet cnm uzun zamandır gunluk sureklı 10 15 tane sabah aksam yıyorum beslenmene dıkkat et cnm o cok onemlı etkılıyo cunku :34:

merhaba kızlar, yoktum ne zamandır forumdan bayaa uzak kaldım, yazlıktaydım falan burda olduğum zamanlarda takip etmeye çalıştım forumu ama yazmaya vaktim olmadı, ben de telkini 3 kez dinledim ama bilenler biliyor ben sadece parfaitin telkinini dinlemiyordum bana özel hazırlanan göğüs büyütme telkini de dinliyordum her neyse işte 3. dinleyişimde çok etki görmedim çünkü sadece bana özel telkini dinleyebildim demek ki asıl etkiler parfaitin telkinindenmiş diye bir çıkarımda bulundum ben de.. ilk iki 21de ikisini karışık dinlemiştim yani parfaitin telkininden 2 21 yapmış oluyorum aslında, 3.ye nezle beraber başladık ama onun gelişmeleri devam etti benimkiler durdu gibi bişey, bu yüzden ben de 3. kez parfaitin telkinini dinlemeye karar verdim ramazandan sonra.. şu anda en son oo çok güzel büyüyorlar gözle görülür gelişme var dediğim boyuttalar.. ve regl öncesi şişliği var farklı olarak çünkü ilk 2 21de tam tersine regl döneminde sönmüştü burada da yazmıştım, şu an gayet iyi görünüyorlar gayet memnunum durumdan mesela ilk aldığım zamanda düze yakın duran sütyenimden güzel bir şekilde taşıyorlar abartı bi dolgunluk yok ama iyi bir fark var bu da birşeydir.. bana özel hazırlanan telkinden ağrı sızı hiçbirşey olmuyor ya da oluyorsa da parfaitinkinin etkisidir diye düşündüm bilmiyorum belki benimki de yavaş yavaş sezdirmeden etki ediyor tam bilemiycem benim durumum karışık biraz ama son durumlar bu özetle, şimdilik aklıma bu kadar geldi, yine yazarım, tabii görmeyeli forum almış yürümüş aramıza bir sürü yeni katılan olmuş onları okumaya çalışıyorum bir yandan, bir ara doğadan sormuş beni, ben de bitmesini beklemeden yazmaya karar verdim :) forumu okumayı bitireyim yorum yazmaya devam ederim, gelişmeleri de paylaşırım sizlerle :)

17.günümdeyim ama damarların belirginleşmesi dışında başka bi belirti yok.bugün regl oldum göğüslerim zaten dolgun sayılmazdı ama daha da küçüldü söndü minnack bişi oldu :( bide yumuşacık :/ uuff.:43:

17.günümdeyim ama damarların belirginleşmesi dışında başka bi belirti yok.bugün regl oldum göğüslerim zaten dolgun sayılmazdı ama daha da küçüldü söndü minnack bişi oldu :( bide yumuşacık :/ uuff.:43:

canımmm bn ikincimde etki görmeye başladım umutsuzluğa kapılmaa hemen hem sönmeleri iyi benm de önce sönmüşlerdi sonra bomba gibi döndüler:):):52:

gızlar daha önce söylenmiş mi 50 syfayı okuyamadım ama dosyaları hazırlayan bağyan acaba istenmeyen tüyler ve popo büyütmek için de bişeyler hazırlayabilir mi

Merhaba arkadaşlar. Buraya yeni üye oldum =) Telkin olayına ben de başladım çünkü inanırım subliminal mesaj olaylarına. Benim de telkin isteğim olacaktı fakat parfait bu aralar uğramıyormuş :( Ve bi sorum var, telkin konusundaki tecrübeli üyeler cevaplayabilir mi? Mesela başından beri uygulayan Nez olabilerr :D

Bu birkaç ayda ne kadarlık bir büyüme sağladınız ?

Bunu defalarca yazdınız belki ama çook sayfa olduğu için okuyamadım. :61:

merhaba arkadaşlar. Buraya yeni üye oldum =) telkin olayına ben de başladım çünkü inanırım subliminal mesaj olaylarına. Benim de telkin isteğim olacaktı fakat parfait bu aralar uğramıyormuş :( ve bi sorum var, telkin konusundaki tecrübeli üyeler cevaplayabilir mi? Mesela başından beri uygulayan nez olabilerr :d

bu birkaç ayda ne kadarlık bir büyüme sağladınız ?

Bunu defalarca yazdınız belki ama çook sayfa olduğu için okuyamadım. :61:

hosgeldın cnm aramıza:16:ıste uc ayı gectı sımdı baslayalı 70 beden yanı yok denecek gıbıydı sımdı 75 a penyeyı dolduruyo cnm:34:

hosgeldın cnm aramıza:16:ıste uc ayı gectı sımdı baslayalı 70 beden yanı yok denecek gıbıydı sımdı 75 a penyeyı dolduruyo cnm:34:

hoşbulduk :70: yuppi yaa. bi de kalıcıdır di mi bu =) biri yazmıştı damarlar çıkıyo, yağlanıyo o yüzden kalıcıdır diye. ama parfait bi şey demiş miydi bu konuda (:

mrb lar bende telkinli sesi dinlemeye başlayalı 10 gün oldu takip ediyordm sonunda üye oldum,gelelim gelişmelere evet gelişme var ama çok yavaş bazen ağrı oluyor bazen ise hiç bişey yok okadar ufaklarki gözle görülmesi zaman alıcak::5:

mrb lar bende telkinli sesi dinlemeye başlayalı 10 gün oldu takip ediyordm sonunda üye oldum,gelelim gelişmelere evet gelişme var ama çok yavaş bazen ağrı oluyor bazen ise hiç bişey yok okadar ufaklarki gözle görülmesi zaman alıcak::5:

Sen de hoşgeldin :) Baksana daha 10 gün olmuş ve gelişme görmeye başlamışsın bile :) Ya bu beyin ve psikoloji olaylarına bayılıyorum, ne kadar mucizevi şeyler :16: İyi ki zamanında bu subliminal olaylarını araştırmışım da şimdi telkin sırasında inanıyorum büyüyceklerine :64:

hoşbulduk :70: Yuppi yaa. Bi de kalıcıdır di mi bu =) biri yazmıştı damarlar çıkıyo, yağlanıyo o yüzden kalıcıdır diye. Ama parfait bi şey demiş miydi bu konuda (:
cnm yaglanarak buyuyo o yuzden kalıcı olacak ınsallah sıslık degıl yanı yok demedı zaten ılk bız denedık cnm bu telkını o da yaptı paylastı kendısı denedımı bılmıyorum suan

cnm yaglanarak buyuyo o yuzden kalıcı olacak ınsallah sıslık degıl yanı yok demedı zaten ılk bız denedık cnm bu telkını o da yaptı paylastı kendısı denedımı bılmıyorum suan

Teşekkür ederim şeker :) İsterse geçici olsun, evlenene kadar dinlerim haha. Evlenince zaten büyüyomuş :1:

teşekkür ederim şeker :) isterse geçici olsun, evlenene kadar dinlerim haha. Evlenince zaten büyüyomuş :1:

yok cnm kalıcı olacagı nerden bellı bılıyomusun mesela dıger yaglarla masaj yapınca veya caylar ıcınce gecıcı buyume oluyo ya one dogru cıkıntısı artıyo bıraz o kadar ama bu cok farklı zaten yasayınca anlayacaksın resmen gogus olusuyo cnm koltuk altından basladı dolgunlasmaya sonra ustler yaglanıyo boyle super bı sey gercekden kolay gelsın umarım guzel sonuclar alıp bızlerle paylasırsın sende:16:

yok cnm kalıcı olacagı nerden bellı bılıyomusun mesela dıger yaglarla masaj yapınca veya caylar ıcınce gecıcı buyume oluyo ya one dogru cıkıntısı artıyo bıraz o kadar ama bu cok farklı zaten yasayınca anlayacaksın resmen gogus olusuyo cnm koltuk altından basladı dolgunlasmaya sonra ustler yaglanıyo boyle super bı sey gercekden kolay gelsın umarım guzel sonuclar alıp bızlerle paylasırsın sende:16:

inşallah :) şu an yaklaşık olarak alt 81 üst 91. buraya not düşeyim de bakalım ne kadar sürede kaça ulaşacaklar :) buraya gelişmeleri sürekli yazcammm. beni takip edinizzzz :27:

inşallah :) şu an yaklaşık olarak alt 81 üst 91. Buraya not düşeyim de bakalım ne kadar sürede kaça ulaşacaklar :) buraya gelişmeleri sürekli yazcammm. Beni takip edinizzzz :27:

cnm cm olarak olcum yapma cunku cm olarak fark edıyo ama cok degıl daha cok dolgunluk artıyo hanı ıcı bos bos one dogru ılerleme dıger yontemlerdekı gıbı bunda olmuyo ıcı tamamen doluyo oyle cmler artıyo tabı buda zaman alıyo cnm yanı ergenlıkdekı gıbı buyuyo gogusler deyım :34:

cnm cm olarak olcum yapma cunku cm olarak fark edıyo ama cok degıl daha cok dolgunluk artıyo hanı ıcı bos bos one dogru ılerleme dıger yontemlerdekı gıbı bunda olmuyo ıcı tamamen doluyo oyle cmler artıyo tabı buda zaman alıyo cnm yanı ergenlıkdekı gıbı buyuyo gogusler deyım :34:

hmm tamam. Benim sol memiş baya süredir uzun ve sarkık :43: 2-3 saniye masaj yaptım mı yuvarlaklaşıyor ama kısa süre sonra eski halini alıyor :) Kanıtımız onun düzelmesi olcak o zaman :)

hmm tamam. Benim sol memiş baya süredir uzun ve sarkık :43: 2-3 saniye masaj yaptım mı yuvarlaklaşıyor ama kısa süre sonra eski halini alıyor :) kanıtımız onun düzelmesi olcak o zaman :)

masaj falan yapma cnm sadece duzenlı sekılde gun atlamadan 21 gun boyunca gunde en az6 en cok 10 saat dınle bıde yedıklerıne dıkkat et beslenme onemlı cunku et sut hurma kurt uzumu falan ye :30:

Back