• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

nez helal olsun senin üçüncü de bitti :65: Arkandayız canım. Merak ediyorum 4. Kere falan yapıcak mısın :77:

sagol cnm:9:suan ıcın dusunmuyorum cnm beklemeye gectım bakalım sonuc ne olacak suan cok memnunum gelısmelerden bıde regl oncesı oldugu ıcın super hatta ama bakalım zamanla gorecez ıste :1:daha ne kadar devam edecek buyume :8:

sagol cnm:9:suan ıcın dusunmuyorum cnm beklemeye gectım bakalım sonuc ne olacak suan cok memnunum gelısmelerden bıde regl oncesı oldugu ıcın super hatta ama bakalım zamanla gorecez ıste :1:daha ne kadar devam edecek buyume :8:

nezcim cidden istikrarına hayranım diyebilirim..senin adına çok sevindim canım gelişmelerden dolayı darısı başımıza inşallah :) bu arada herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar.

Nez bi sorum olacak.. hani diyosun ya diğerlerinde cm büyüyo ama bunda dolgunluk oluyo diye.. önemli olan cm olarak büyümesi değil mi.. yani aynı boyutta daha dolgun olsa büyümüş gibi olmaz ki.. :30:

Nez bi sorum olacak.. hani diyosun ya diğerlerinde cm büyüyo ama bunda dolgunluk oluyo diye.. önemli olan cm olarak büyümesi değil mi.. yani aynı boyutta daha dolgun olsa büyümüş gibi olmaz ki.. :30:

ben 80 takıorum gel gör ki sutyensiz küçük kız çocuğu giibiyim önemli olan boyut değil dolgunlukkk :)

Nez helal olsun senin üçüncü de bitti :65: Arkandayız canım. Merak ediyorum 4. kere falan yapıcak mısın :77:
ay nezim tebrik ediyorum istikrar ve iradeni darısı senin gibi yol katetmek isteyen herkesin başına inşallah
benim de merak ettiğim bu tür fiziksel gelişime yol açan subliminal teklinler en fazla kaç sefer dinlenebilir yahu.? nereye kadar dinleyebiliriz ki sonuçta, hayır bi de dinle dinle ya daha kötü sonuçlar doğurursa gelişim hiç durmazsa gibi.. tamam milim milim ilerleme katediliyor ama aylar yıllar sonra fark artar bu gidişle; ayrıca telkini hazırlayan ark.ın belli süreden sonra foruma hiç gelmemesi de şüphe uyandırıyor bende açıkçası kızlar tereddütteyim ya en azından bilimsel yönden ve tecrübeleriyle alakalı açıklamalar yapması gerekli die düşünüyorum, bunu bize borçlu en azından...

masaj falan yapma cnm sadece duzenlı sekılde gun atlamadan 21 gun boyunca gunde en az6 en cok 10 saat dınle bıde yedıklerıne dıkkat et beslenme onemlı cunku et sut hurma kurt uzumu falan ye :30:

tamam şekercan. eheh ofiste açtım kızlar da benle dinliyo :D

ben 80 takıorum gel gör ki sutyensiz küçük kız çocuğu giibiyim önemli olan boyut değil dolgunlukkk :)
evet cnm dolgunluk cm den daha onemlı bencede :34:
nezcim cidden istikrarına hayranım diyebilirim..senin adına çok sevindim canım gelişmelerden dolayı darısı başımıza inşallah :) bu arada herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar.
ınsallah cnm sagol ısteyen herkes guzel sonuclar alır umarım:32:
nez bi sorum olacak.. Hani diyosun ya diğerlerinde cm büyüyo ama bunda dolgunluk oluyo diye.. önemli olan cm olarak büyümesi değil mi.. Yani aynı boyutta daha dolgun olsa büyümüş gibi olmaz ki.. :30:
sen anlamamıssın cnm dedıgımı sanırım cm oluyo ancak doldukca tam manasıyla ılerlıyo cmler de sekıl tam oluyo o zaman goguse benzıyo enıde genıslıyo aynı boyutta falan degıl dolgunlukla beraber cmlerde zaman ıcınde artar ama sana sunu deyım 95 cm gelıyo benım ılk basladıgımda 98 cmlerdeydı corek otu yagının etkısı gecınce 95oldu ama eskı halınden coooook daha buyuk anlatabıldım mı cnm yanı oncelıkle dolgunluk onemlı yasayınca anlarsın tam olarak cnm:34:
ay nezim tebrik ediyorum istikrar ve iradeni darısı senin gibi yol katetmek isteyen herkesin başına inşallah
benim de merak ettiğim bu tür fiziksel gelişime yol açan subliminal teklinler en fazla kaç sefer dinlenebilir yahu.? Nereye kadar dinleyebiliriz ki sonuçta, hayır bi de dinle dinle ya daha kötü sonuçlar doğurursa gelişim hiç durmazsa gibi.. Tamam milim milim ilerleme katediliyor ama aylar yıllar sonra fark artar bu gidişle; ayrıca telkini hazırlayan ark.ın belli süreden sonra foruma hiç gelmemesi de şüphe uyandırıyor bende açıkçası kızlar tereddütteyim ya en azından bilimsel yönden ve tecrübeleriyle alakalı açıklamalar yapması gerekli die düşünüyorum, bunu bize borçlu en azından...
sagol cnm:34:3 kez dınlemek yeterlı sanırım zaten artık bılınc altı kodlamısdır cokdan dınlemeyıncede devam edıyo bende belırtıler cunku metınde gecen sozler onemlı ıstedıgım boyuta gelene dek dıyo ya onemlı olan ne ıstedıgını bılmek bence gelse ıyı olur bencede ama suphe cekecek bı durum yok yanı herkesın bı yasantısı var ne yasıyo kımse bılemez kı hayatımız burdan ıbaret degılkı sonucda cnm gırmıyosa vardır bı nedenı ben gogus buyumesı dısında bı etkı gormedım cok sukur 3 aydan fazla oldu yanı ınsallah herkesın ıstedıgı boyuta ulasır ve durur buyume:52:

:60::60:

ayy bayıldım müziğe 200 beden olsam bile bu müziği hep dinlerim

ay psikolojikmidir bilmem müzik gıy etti benim göğüslerim sanki kaşınmağa başladı

:60::60::60::60::60::60::60::60:

nez12 sayesinde indirebildim teşekkürlerimi buket halinde sunuyorum canımmm
:46::46::21::16::16::16::54::81::81:

:60::60:

Ayy bayıldım müziğe 200 beden olsam bile bu müziği hep dinlerim

ay psikolojikmidir bilmem müzik gıy etti benim göğüslerim sanki kaşınmağa başladı

:60::60::60::60::60::60::60::60:

Nez12 sayesinde indirebildim teşekkürlerimi buket halinde sunuyorum canımmm
:46::46::21::16::16::16::54::81::81:

önemlı degıl tatlım yeterkı duzenlı sekılde uygula guzel sonuc alırsın sende :16:

slmmmm kızlar bende bugün 2.21 başladım.gelışmelerı burdan yazarım nez cım ben şu boy uzatma telkını ındıremedım özel msj atmaya msj sayım yetmıyomuş enaz 100 olması gerekiyormuş rica etsem bilgisayara indirebilceğim şekilde yollayabilirmisin?canımmmmmmmm...........................:49:

slmmmm kızlar bende bugün 2.21 başladım.gelışmelerı burdan yazarım nez cım ben şu boy uzatma telkını ındıremedım özel msj atmaya msj sayım yetmıyomuş enaz 100 olması gerekiyormuş rica etsem bilgisayara indirebilceğim şekilde yollayabilirmisin?canımmmmmmmm...........................:49:

özelden ben sana mesaj attım:34:

nez bu 21 ler arasında gün bırakılıyomu yoksa ara vermedenmi geçmek gerekiyo? bide sen kaç yaşındasın belli bi yaştan sonrada oluyodur umarım ben 23 üm:)

nez bu 21 ler arasında gün bırakılıyomu yoksa ara vermedenmi geçmek gerekiyo? bide sen kaç yaşındasın belli bi yaştan sonrada oluyodur umarım ben 23 üm:)

bır hafta ara verıyosun cnmben 24e yenı gırdım cnm olur merak etme
:34:duzenlı yaparsan nıye olmasın kı faydası

yaa bunun en güzel taraflarından biri su sesi, çocuk sesi, o sesi bu sesi gibi rahatsız edici olmadığı için çaldığının unutulması. İnternette gezinirken farkında olmuyorum, bir anda aa bu çalıyordu di mi oluyorum sonra yine unutuyorum :D iyi ki böyle bir müziği seçmiş parfait. benim bugün başım ağrıyor yav, iki gündür 5te yatıyorum diye mi yoksa ilk gün fazla gelip beynimi mi yordu telkin ahaha :27: şaka yapıyorumm, 5'te yatmayı bırakmalıyım :27:

Son düzenleme:
yaa bunun en güzel taraflarından biri su sesi, çocuk sesi, o sesi bu sesi gibi rahatsız edici olmadığı için çaldığının unutulması. İnternette gezinirken farkında olmuyorum, bir anda aa bu çalıyordu di mi oluyorum sonra yine unutuyorum :D iyi ki böyle bir müziği seçmiş parfait. benim bugün başım ağrıyor yav, iki gündür 5te yatıyorum diye mi yoksa ilk gün fazla gelip beynimi mi yordu telkin ahaha :27: şaka yapıyorumm, 5'te yatmayı bırakmalıyım :27:

ne guzel ılk gunden baslamıs bu unutma ısı sende ısın kolay cnm dalınca zaten zamanda gecıyo sıkılmıyosun muzıkden cok sıkayet eden var formda bundan bende sonraları boyle unutmaya basladım saatlerce belkı de yanı umarım guzel sonuclar alırsın yanlız ramazanda dınlemek sıkıntı olabılır su yonden acıktırıyo bazen hanı yedıklerımız ıctıklerımız yarıyo ya o bakımdan sanırım cnm

ne guzel ılk gunden baslamıs bu unutma ısı sende ısın kolay cnm dalınca zaten zamanda gecıyo sıkılmıyosun muzıkden cok sıkayet eden var formda bundan bende sonraları boyle unutmaya basladım saatlerce belkı de yanı umarım guzel sonuclar alırsın yanlız ramazanda dınlemek sıkıntı olabılır su yonden acıktırıyo bazen hanı yedıklerımız ıctıklerımız yarıyo ya o bakımdan sanırım cnm

Ben dersi bile müzikle çalışırım, çok alışkınım müziğe. Sanırım o yüzden rahatlıkla unutabiliyorum :)

bır hafta ara verıyosun cnmben 24e yenı gırdım cnm olur merak etme
:34:duzenlı yaparsan nıye olmasın kı faydası

teşekkür ederim cnm sevindim bu yaş işine:) bide bi arkadaş unutuyorum bazen müziğin çaldığını demiş yani odaklanmak gerekmiyo dimi hani sohbet ederken, iş yaparken falan da dinlenebilir? tamamiyle doğru yapmak istiyorum o yüzden soruyorum böyle sürekli kusura bakma=)

Back