nez helal olsun senin üçüncü de bittiArkandayız canım. Merak ediyorum 4. Kere falan yapıcak mısın
![]()
sagol cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nez helal olsun senin üçüncü de bittiArkandayız canım. Merak ediyorum 4. Kere falan yapıcak mısın
![]()
sagol cnmsuan ıcın dusunmuyorum cnm beklemeye gectım bakalım sonuc ne olacak suan cok memnunum gelısmelerden bıde regl oncesı oldugu ıcın super hatta ama bakalım zamanla gorecez ıste
daha ne kadar devam edecek buyume
![]()
Nez bi sorum olacak.. hani diyosun ya diğerlerinde cm büyüyo ama bunda dolgunluk oluyo diye.. önemli olan cm olarak büyümesi değil mi.. yani aynı boyutta daha dolgun olsa büyümüş gibi olmaz ki..![]()
ay nezim tebrik ediyorum istikrar ve iradeni darısı senin gibi yol katetmek isteyen herkesin başına inşallahNez helal olsun senin üçüncü de bittiArkandayız canım. Merak ediyorum 4. kere falan yapıcak mısın
![]()
masaj falan yapma cnm sadece duzenlı sekılde gun atlamadan 21 gun boyunca gunde en az6 en cok 10 saat dınle bıde yedıklerıne dıkkat et beslenme onemlı cunku et sut hurma kurt uzumu falan ye![]()
evet cnm dolgunluk cm den daha onemlı bencedeben 80 takıorum gel gör ki sutyensiz küçük kız çocuğu giibiyim önemli olan boyut değil dolgunlukkk :)
ınsallah cnm sagol ısteyen herkes guzel sonuclar alır umarımnezcim cidden istikrarına hayranım diyebilirim..senin adına çok sevindim canım gelişmelerden dolayı darısı başımıza inşallah :) bu arada herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar.
sen anlamamıssın cnm dedıgımı sanırım cm oluyo ancak doldukca tam manasıyla ılerlıyo cmler de sekıl tam oluyo o zaman goguse benzıyo enıde genıslıyo aynı boyutta falan degıl dolgunlukla beraber cmlerde zaman ıcınde artar ama sana sunu deyım 95 cm gelıyo benım ılk basladıgımda 98 cmlerdeydı corek otu yagının etkısı gecınce 95oldu ama eskı halınden coooook daha buyuk anlatabıldım mı cnm yanı oncelıkle dolgunluk onemlı yasayınca anlarsın tam olarak cnmnez bi sorum olacak.. Hani diyosun ya diğerlerinde cm büyüyo ama bunda dolgunluk oluyo diye.. önemli olan cm olarak büyümesi değil mi.. Yani aynı boyutta daha dolgun olsa büyümüş gibi olmaz ki..![]()
sagol cnmay nezim tebrik ediyorum istikrar ve iradeni darısı senin gibi yol katetmek isteyen herkesin başına inşallah
benim de merak ettiğim bu tür fiziksel gelişime yol açan subliminal teklinler en fazla kaç sefer dinlenebilir yahu.? Nereye kadar dinleyebiliriz ki sonuçta, hayır bi de dinle dinle ya daha kötü sonuçlar doğurursa gelişim hiç durmazsa gibi.. Tamam milim milim ilerleme katediliyor ama aylar yıllar sonra fark artar bu gidişle; ayrıca telkini hazırlayan ark.ın belli süreden sonra foruma hiç gelmemesi de şüphe uyandırıyor bende açıkçası kızlar tereddütteyim ya en azından bilimsel yönden ve tecrübeleriyle alakalı açıklamalar yapması gerekli die düşünüyorum, bunu bize borçlu en azından...
eet canım o yüzden hiç umutsuzluğa kapılmaaa iri göğüsler yakın :)
Ayy bayıldım müziğe 200 beden olsam bile bu müziği hep dinlerim
ay psikolojikmidir bilmem müzik gıy etti benim göğüslerim sanki kaşınmağa başladı
Nez12 sayesinde indirebildim teşekkürlerimi buket halinde sunuyorum canımmm
:81::81:
slmmmm kızlar bende bugün 2.21 başladım.gelışmelerı burdan yazarım nez cım ben şu boy uzatma telkını ındıremedım özel msj atmaya msj sayım yetmıyomuş enaz 100 olması gerekiyormuş rica etsem bilgisayara indirebilceğim şekilde yollayabilirmisin?canımmmmmmmm...........................![]()
nez bu 21 ler arasında gün bırakılıyomu yoksa ara vermedenmi geçmek gerekiyo? bide sen kaç yaşındasın belli bi yaştan sonrada oluyodur umarım ben 23 üm:)
yaa bunun en güzel taraflarından biri su sesi, çocuk sesi, o sesi bu sesi gibi rahatsız edici olmadığı için çaldığının unutulması. İnternette gezinirken farkında olmuyorum, bir anda aa bu çalıyordu di mi oluyorum sonra yine unutuyorumiyi ki böyle bir müziği seçmiş parfait. benim bugün başım ağrıyor yav, iki gündür 5te yatıyorum diye mi yoksa ilk gün fazla gelip beynimi mi yordu telkin ahaha
şaka yapıyorumm, 5'te yatmayı bırakmalıyım
![]()
ne guzel ılk gunden baslamıs bu unutma ısı sende ısın kolay cnm dalınca zaten zamanda gecıyo sıkılmıyosun muzıkden cok sıkayet eden var formda bundan bende sonraları boyle unutmaya basladım saatlerce belkı de yanı umarım guzel sonuclar alırsın yanlız ramazanda dınlemek sıkıntı olabılır su yonden acıktırıyo bazen hanı yedıklerımız ıctıklerımız yarıyo ya o bakımdan sanırım cnm
bır hafta ara verıyosun cnmben 24e yenı gırdım cnm olur merak etme
duzenlı yaparsan nıye olmasın kı faydası