Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de hoşgeldin :) Baksana daha 10 gün olmuş ve gelişme görmeye başlamışsın bile :) Ya bu beyin ve psikoloji ola ylarına bayılıyorum, ne kadar mucizevi şeyler İyi ki zamanında bu subliminal olaylarını araştırmışım da şimdi telkin sırasında inanıyorum büyüyceklerine :
bende tek sıkıntı koltuk altlarıma doğru yayılması telkinden sonra toparlandı baya,ve yorumları okuyorum gözle görülür çok farkı yaşayanlar var okudukca hevesle dinliyorum
aynen yaa, herkes böyle yazsın ki sürekli gaza getirelim birbirimizi :)
evet zaman buldukça kendimi buraya yorum yazarken buluyorum,bu durumdan sadece ben muzdaripim eşim gayet memnun bu arada 1 yıllık evliyim
teşekkür ederim cnm sevindim bu yaş işine:) bide bi arkadaş unutuyorum bazen müziğin çaldığını demiş yani odaklanmak gerekmiyo dimi hani sohbet ederken, iş yaparken falan da dinlenebilir? Tamamiyle doğru yapmak istiyorum o yüzden soruyorum böyle sürekli kusura bakma=)
ya da şu şekilde dinlenilmez diyeceğin bişey varsa onu söyle canım
aslında en guzelı kulaklıkla dınlemek daha etkılı bence kızlar[sıze=3]erkeklere etki etmez demi hani 60 yaşında patronum ister istmez duyarsa müziği :d:d:d:d::d
adam odasından bi çıkıyomuş 90 beden göğüsler :d:d:d[/sıze]
sagol cnm3 kez dınlemek yeterlı sanırım zaten artık bılınc altı kodlamısdır cokdan dınlemeyıncede devam edıyo bende belırtıler cunku metınde gecen sozler onemlı ıstedıgım boyuta gelene dek dıyo ya onemlı olan ne ıstedıgını bılmek bence gelse ıyı olur bencede ama suphe cekecek bı durum yok yanı herkesın bı yasantısı var ne yasıyo kımse bılemez kı hayatımız burdan ıbaret degılkı sonucda cnm gırmıyosa vardır bı nedenı ben gogus buyumesı dısında bı etkı gormedım cok sukur 3 aydan fazla oldu yanı ınsallah herkesın ıstedıgı boyuta ulasır ve durur buyume
evet bende 3 kez dinlemek istiyorum, nolur ne olmaz..
2 telkinde de 1 hafta ara verdiğim için bu yüzden farkedemedim çok fazla bıraktığımda da büyüdü mü die ya çünkü malum 1 hafta çok kısa bi zaman zarfı, nezcim belli olmaz mı belli tabi kafamdaki ölçü 80 c beden(dolgusuz) istiyorum birde tabi ki 80 beden penye iç çamaşırını tam tamına doldurmasını
Parfaitle sen konuştun önceden, gerek özelden gerke forumda daha iyi bilirsin tabi biraz rahatladım
oyle cnm garantı olsun ıstersen ıkıyle ucun arasında 20 gun ara ver yanı bı hafta sart degılonemlı olan da o zaten kafanda bı beden bı goruntu olması tatlımguzel seyler dusunelım guzel olsun aklımıza kotu seyler getırmeyelım kı hemde bılınc altı etkılenmesın olumsuz yonde
ama kulaklıkla dinleyince de sn de kulak içerisinde bir sürü bakteri çoğalıyoraslında en guzelı kulaklıkla dınlemek daha etkılı bence kızlar
yok cnm sadece dınlemen yeterlı tavsıye olarak ıste aksatmadan dınle bıde gunde8 saat dınlersen ıyı olur cnm21gun boyunca aralıksız gun atlamadan dınlemen onemlı
oyoy Allah mutlu mesut etsin :) Darısı başımaaaa : Ehehe memiş işte, erkekler her ne kadar büyük seviyorum, dik seviyorum bilmem ne dese de her türlüsünü gördüklerinde kendilerinden geçerler ahaha Ama tabii tam istedikleri gibi olursa daha güzel =) O yüzden büyürse büyür, büyümezse canım saolsun diyorum :)
anlıyorum cnm ama verılen aralar da onemlı o bakımdan yanı dınlendır bırazda zıhnınıbiliyorum 1 hafta şart değil ama bi an önce şu bilinçaltına kodlama olayı bitsin istiyorum birbirine pekişsin sonra takip edicem
haklısın canım pozitif düşünelim hep
ben dınledım bıle artık cok gecama kulaklıkla dinleyince de sn de kulak içerisinde bir sürü bakteri çoğalıyor
kızlar dün 2.21 bitti bir hafta ara verip hemen 3.21'e başlayacağım, çok yavaş ilerleme katediyorum sanki:44: çünkü telkinden önce göğüs ölçülerim 77-84 şimdi ise 78-88 (1 cm regl dolgunluğu) umarım 3.21'de çok daha fazla yol alabilirim çok sabırsızlanıyorum bi an önce büyüsünler istiyorum ama olmuyor
anlıyorum cnm ama verılen aralar da onemlı o bakımdan yanı dınlendır bırazda zıhnını
ben dınledım bıle artık cok gec
cnm daha oncede kac kez dedım cm olarak bakmayın olaya olcumde yapmayın cm olarak ılerlemesı cok gec oluyo daha cok dolgunluk oluyo dolu dolu tam manasıyla doldukdan sonra cm olarak da artıs oluyo ıcı bos bos cm ler ılerlemıyo daha once oldugu gıbı herkese dıyorum ama bunu bı turlu anlatamıyorum
aminnnnn:) bende kendime olan güvenimi fazlasıyla yaşamak için isiyorum hiç yokmuş gibi olmaları yeterince sinir bozuyor bakalım sonucları nasıl olucak umarım beklediğimiz gibi olur görsel bakımdan:)