• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Cnm çok işime yaradı çok saol :) Bende bugün başladım sonuçları yazacağım inş..

Canım bu arada kilo almak için de var mı :))

kızlaar :33: ben telkini 6gün dinledim.bu ara zamanım olmadı bıraktım.kesinlikle yeniden başlıycam.şimdilik size moral olsn diye yazmak istedim.6gün dinlememe ragmen 3cm büyüme ve aşırı dolgunluk oldu :nazar: devam edin kızlar kesinlikle işe yarıyor belki daha erken belki daha gec ama yarıyor emin olun :32:

Canm sende ne kadar çabuk etki göstermiş.6 günde 3 cnm :O 3 kere 21 yapsan ne olacak acabaaa :62::62:

Mrb kızlar msjlarınızı okuduktan sonra bende inanmaya başladım bu telkine..Ben 23 yaşındayım denesem işe yararmı sizlerin yaşları kaç acaba merak ettim.

yok canim ben daha baslayamadim vaktim yok birde mp3 almam lazim tele yuklesem olur ama onunda 1.5 saat dayaniyo sarji ramazandan sonra baslayabilcem.

sadece gogusde degıl tum vucudunda belırgınlesıyo cnm bacaklarda falan da oyle:34:

Ay demek ondanmış bende hiç yan etki falan düşünmemiştimde niye bu bacaklarım böyle oluyo çok ayaktada durmuyorum diye düşünüyodum aslında çok aşırıda değilde öyle gelmişti bana yani bu konu geçmese anlayamazdm melodiden olduğunu şimdi kollarımada baktm kollarımdada belirginleşmiş biraz birde ben çok zayıfım kilo alamıyorum o yüzden zor büyüyo gibi geliyo bana. Birisi soya sütü içmiş dolgunlaşmış göğüsleri soya sütü içsemmi ihtiyacı olduğu için direk göğüslerime yönlenirmi acaba? :s:61:

ay demek ondanmış bende hiç yan etki falan düşünmemiştimde niye bu bacaklarım böyle oluyo çok ayaktada durmuyorum diye düşünüyodum aslında çok aşırıda değilde öyle gelmişti bana yani bu konu geçmese anlayamazdm melodiden olduğunu şimdi kollarımada baktm kollarımdada belirginleşmiş biraz birde ben çok zayıfım kilo alamıyorum o yüzden zor büyüyo gibi geliyo bana. Birisi soya sütü içmiş dolgunlaşmış göğüsleri soya sütü içsemmi ihtiyacı olduğu için direk göğüslerime yönlenirmi acaba? :s:61:

evet cnm telkınden:1:bacaklarda ve kollarda ozellıkle cok belırgın damarlar nedenını bende bılmıyorum acaba kan dolasımı hızlandıgı ıcın olabılırmı kı:30:yok cnm zayıflıkdan degıl bıraz gec buyuyo ama onemlı olan kalıcı olması yanı soyle en az bı altı ayda baya bı sonuc alınır telkınden oyle uc bes gunluk ıs degıl ben uc ayda guzel bı sonuc aldım sımdılık ama daha da zaman gereklı yanı:52:soya sutu hakkında bılgım yok ama destek amaclı ıcebılırsın hurma ve kurt uzumu mısalı olabılır yanı:34:yedıklerımız ıctıklerımız cok onemlı cunku :16:

evet cnm telkınden:1:bacaklarda ve kollarda ozellıkle cok belırgın damarlar nedenını bende bılmıyorum acaba kan dolasımı hızlandıgı ıcın olabılırmı kı:30:yok cnm zayıflıkdan degıl bıraz gec buyuyo ama onemlı olan kalıcı olması yanı soyle en az bı altı ayda baya bı sonuc alınır telkınden oyle uc bes gunluk ıs degıl ben uc ayda guzel bı sonuc aldım sımdılık ama daha da zaman gereklı yanı:52:soya sutu hakkında bılgım yok ama destek amaclı ıcebılırsın hurma ve kurt uzumu mısalı olabılır yanı:34:yedıklerımız ıctıklerımız cok onemlı cunku :16:

Bencede öyledir yani kan dolaşımı hızlandığı içindir yani çünkü vücut büyütmeye çalışıyo yani terleme felanda ondandır diye düşündüm ben bence büyüdükten sonra geçer damar olayı fln .d bişey daha sormak istiyorum ben nez sen sürekli yedinmi bu üzümü ben yemiyorum da ay çok da düzensiz besleniyorum yazın hiç bişey yiyesim gelmiyo sıcakta yaa çok korkuyorum bu yüzden büyümez diye =(

Back