• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

:1:sabır cnm sabır benımde son gunumdu bugun3. 21de bıttı:52::52::52:

ayyy süper canım benim çok sevindim hayırlı olsun hadi bakalım artık bekleme modu =))
nez ya korkuların var mı senin telkinle alakalı hani büyüme süresiyle yani; sonuçta beyin gerekli komutları aldıktan sonra yerine getirmeye başlıyor ve resmen fiziksel bi değişime uğruyoruz aslında bu çok ciddi ve riskli bişey çünkü vücudumuz gerekli değişimleri yerine getirebilmek için extra bi efora mağruz kalmış oluyor bana göre.. umarım hiç birimizde fiziksel ve ruhsal kötü etkiler bırakmaz

ayyy süper canım benim çok sevindim hayırlı olsun hadi bakalım artık bekleme modu =))
nez ya korkuların var mı senin telkinle alakalı hani büyüme süresiyle yani; sonuçta beyin gerekli komutları aldıktan sonra yerine getirmeye başlıyor ve resmen fiziksel bi değişime uğruyoruz aslında bu çok ciddi ve riskli bişey çünkü vücudumuz gerekli değişimleri yerine getirebilmek için extra bi efora mağruz kalmış oluyor bana göre.. umarım hiç birimizde fiziksel ve ruhsal kötü etkiler bırakmaz

aynen oyle cnm beklemeye gecıyorum artık cok sukur uc kez21ı tamamladım bakalım bundan sonra ne olacak merakla bekleyecem :18: aklına gelıyo ınsanın ama ben hep ıyı dusunmek ıstıyorum cnm guzel dusunelım guzel seyler olsun evet rısk aldık ama kullandıgımız tum urunler caylar hepsı rısklı bana gore hormonların bozulması acısından ama ınsallah sorunsuz sekılde amacımıza ulasırız cnm suan reglıme bı kac gun kaldıgı ıcın en en en buyuk halındeler gecen aya gore daha buyuk her reglıde dahada buyuk oluyo ınankı tatlım reglıden dolayı olan kısmı gıdıyo sonra ama sonucda her gecen ay fark artıyo bunu daha ıyı anlıyo ınsan :34:

aynen oyle cnm beklemeye gecıyorum artık cok sukur uc kez21ı tamamladım bakalım bundan sonra ne olacak merakla bekleyecem :18: aklına gelıyo ınsanın ama ben hep ıyı dusunmek ıstıyorum cnm guzel dusunelım guzel seyler olsun evet rısk aldık ama kullandıgımız tum urunler caylar hepsı rısklı bana gore hormonların bozulması acısından ama ınsallah sorunsuz sekılde amacımıza ulasırız cnm suan reglıme bı kac gun kaldıgı ıcın en en en buyuk halındeler gecen aya gore daha buyuk her reglıde dahada buyuk oluyo ınankı tatlım reglıden dolayı olan kısmı gıdıyo sonra ama sonucda her gecen ay fark artıyo bunu daha ıyı anlıyo ınsan :34:

kesinlikle bende pozitif düşünmek istiyorum ve öyle yapmaya çalışyıorum şu an benim de reglime bikaç gün kaldıs eninle aynı tarihlerdeydi yanılmıyorsam benimde şu anki haliyle 80b beden dolgulu sütyeni dolduruyor tam tamına :D:D:D

kesinlikle bende pozitif düşünmek istiyorum ve öyle yapmaya çalışyıorum şu an benim de reglime bikaç gün kaldıs eninle aynı tarihlerdeydi yanılmıyorsam benimde şu anki haliyle 80b beden dolgulu sütyeni dolduruyor tam tamına :D:D:D

az kaldı cnm penye 80ı de dolduracak ınsallah :52: benımde 75 penyeyı rahat dolduruyo artık 80 desteklıden de tasıyo resmen:30: yanı ıyı dusunelım ıyı olsun artık basladık bu ıse donusu yok dınledık bı kere:1: regl oncesı super oluyo valla dolgunluk ıyıce artıyo :62:

az kaldı cnm penye 80ı de dolduracak ınsallah :52: benımde 75 penyeyı rahat dolduruyo artık 80 desteklıden de tasıyo resmen:30: yanı ıyı dusunelım ıyı olsun artık basladık bu ıse donusu yok dınledık bı kere:1: regl oncesı super oluyo valla dolgunluk ıyıce artıyo :62:

daha öncede bahsettiğim gibi en büyük hayalim PENYE SÜTYEN 80 beden:):):):)
kesinlikle, bende de şu an o dolgunluk mevcut nezcim şu anki en büyük dolgunluk ama reglden sonra ne yazık ki azı gidiyo.. regl öncesi alt 78-87 şimdi 78-88,88.5 gibi 1 cm işte regl büyüklüğü cm olarak küçük ama dolgunluk fazla tabee:D

evet cnm sınıyo kuculuyo ve cıvık oluyo ıste cok asırı yumusak oluyo boyle degısık anlatmakla olmaz yasaman gerek:1:

bılemıyorum cnm ama zayıf olup da buyuyende var bıraz daha gec olur belkı ama olur yanı sonucda yedıklerınden gıder belkıde yaglar:34:

:1:sabır cnm sabır benımde son gunumdu bugun3. 21de bıttı:52::52::52:

Canım yaa çok sevndm.21 leri bitirdn die bizi aksatma sakın sık sık son durumları yaz mutlaka bizeee :) bu arada bnm göğüsler sanki cıvıdı gibi ne bilim bi değişti yani anlamadm gtti :D belki telkndedndr :D:D bide damarlarım eskisine göre çok belli oluyo.bunlar belrtileri mi canııım ? :44:

Canım yaa çok sevndm.21 leri bitirdn die bizi aksatma sakın sık sık son durumları yaz mutlaka bizeee :) bu arada bnm göğüsler sanki cıvıdı gibi ne bilim bi değişti yani anlamadm gtti :D belki telkndedndr :D:D bide damarlarım eskisine göre çok belli oluyo.bunlar belrtileri mi canııım ? :44:

sagol cnm yazarım elbet durum degısdıkce:34:cıvıma olmus bak nıhayet sende de basladı belırtıler damarların belırgın olması da bı belırtı evet cnm :30:

sagol cnm yazarım elbet durum degısdıkce:34:cıvıma olmus bak nıhayet sende de basladı belırtıler damarların belırgın olması da bı belırtı evet cnm :30:

gerçekten bunlar belirtiyse e o zaman benmde göğüslerim büyüyoooooo :D yuppi de yuppi yuppi de yuppiiiiiiiiiiiiii :D :66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66: bide ben bikaç güne regl olucam bide.

Son düzenleme:
Bu çalışmayı yapan profsynel birisi var tesadüfen gördüm konuyu hemen dikkatimi çekti çok meraklıyım bu konuya bahsettiğim kişi :16: sadece göğüs büyültme değil hayata dair ne varsa mutsuz olduğunuz başarmak isteyipte başaramadığınız bir yakınımın arkadaşı aldı gerçekten kızın hayatı değişmiş çok çok zor dönemden geçiyordu onunda başlarda başı ağrımış zaten bu belirtileri ama geçmiş sonradan yanii ben inanıyorum subliminal telkine buda işe yarayacaktır. yapan arkadaşa teşekkürler valla millet para verip yaptırıyor :)

şu kilo olayı doğru olablr ama yazdan kaynaklıda olablr:) ben kilo verdim yüzüm felan küçüldü:(:( amaa göğüslerimde var bişiler neyse buna da razıyım 80 penye giyiniyimm dee:d

Son düzenleme:
gerçekten bunlar belirtiyse e o zaman benmde göğüslerim büyüyoooooo :d yuppi de yuppi yuppi de yuppiiiiiiiiiiiiii :d :66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66: Bide ben bikaç güne regl olucam bide.
tamam ıste belırtıler baslamıs cnm sende de yavas yavas valla uc ay bıttı ben hala sabrılıyım oyle bı anda olmayacak bısey oldugunu bılıyorum cunku bunun ama zaman ıcınde cok yavas yavas da olsa degısımlerı goreceksın sende dınlemeye devam et cnm 3.21de bıttı artık beklemeye gecdım :9:
şu kilo olayı doğru olablr ama yazdan kaynaklıda olablr:) ben kilo verdim yüzüm felan küçüldü:(:( amaa göğüslerimde var bişiler neyse buna da razıyım 80 penye giyiniyimm dee:d
cnm zayıflatmıyo kesınlıkle tartıda kılo aynı cıkıyo ama yag fazla olan bolgelerdekı yaglar goguslere gıdıyo yoksa zayıflama yok yanı :34:yanlıs anlasılmasın bu konu daha oncede acıklamısdım:32:

Nez canım bende diyorum ki ya niye böyle bomboş yumuşacık hatta dün bu ne ya böyle dedim kendi kendime içi bomboş gibi gerçekten yumuşacık etki etmiş meğersem :27:

Nez canım bende diyorum ki ya niye böyle bomboş yumuşacık hatta dün bu ne ya böyle dedim kendi kendime içi bomboş gibi gerçekten yumuşacık etki etmiş meğersem :27:
ılk baslarda daha cok oluyo bu cıvıma canım ama sonraları o ılk gunlerdekı kadar asırı olmuyo yanı az bı yumusama oluyo o kadar :1:evet cok tuhaf bı hal alıyo nıye oluyosa artık:9:

ılk baslarda daha cok oluyo bu cıvıma canım ama sonraları o ılk gunlerdekı kadar asırı olmuyo yanı az bı yumusama oluyo o kadar :1:evet cok tuhaf bı hal alıyo nıye oluyosa artık:9:

olsunn büyüsünlerde büyüyene kadar vıcık vıcık gezmeye razıyım:D:D

Neee damar olayıda mı etkiymiş anaam bende bi kaç gün önce anneme söyledim anne benim bu damarlarım neden bu kadar belirgin diye meğersem oda etkiymiş :52: normal bi insan olmak istiyorum artık :27:

kızlaar :33: ben telkini 6gün dinledim.bu ara zamanım olmadı bıraktım.kesinlikle yeniden başlıycam.şimdilik size moral olsn diye yazmak istedim.6gün dinlememe ragmen 3cm büyüme ve aşırı dolgunluk oldu :nazar: devam edin kızlar kesinlikle işe yarıyor belki daha erken belki daha gec ama yarıyor emin olun :32:

Back