her bosa gecen gun ıcın pısman olacaksın cnm emın ol bıran once basla ıstersen
ne kadar buyume olmusdu ve ne zaman gıttı
ben telefondan dınlıyorum cnm o zaman mp3 al kendıne sanırım daha uzun gıdıyo sarjı onlarınhaklisin canim islerimi bir bitirsem basliycam.baslayipta yarim birakmakta istemiyorum.yakin zamanda basliycam.fakat siz mp3le falan mi dinliyorsunuz?benim mp3um yok almam lazim telin sarji da 1.5 saatte bitiyor sarki dinlemekle
benım de regl olunca sonme oldu sonrasında toplandı bu herkesde oluyo cnm merak etme hatta benım bı ay oncesınde acayıp cook kuculdu ama gerı gectı yanı karamsar olma bence bekle gerı gelır dolgunluk nıye boyle oluyo bılmıyorum ama oluyo ısteher üç 21 e başladığımda ilk 10 gibi bir süresinde acıdı ağırlaştı çok çok azdı ama yinede beni mutlu etmeye yetti. Ama regllerden sonra hep söndüler.üçündede aynı oldu canım
ben telefondan dınlıyorum cnm o zaman mp3 al kendıne sanırım daha uzun gıdıyo sarjı onların
benım de regl olunca sonme oldu sonrasında toplandı bu herkesde oluyo cnm merak etme hatta benım bı ay oncesınde acayıp cook kuculdu ama gerı gectı yanı karamsar olma bence bekle gerı gelır dolgunluk nıye boyle oluyo bılmıyorum ama oluyo ıste
çok sağol canım ya biraz bekleyeceğim bakalım neler olacak.insan gitmesin bitmesin istiyor.ama işte yoktan var etmeye çalışıyoruz demekki kolay olmuyor.
temelı olustu bence cnm artık sımdıden sonra daha kolay buyur sankı artık alısmalıyız bu degısımlere cnm sureklı oluyo yanı moralını bozma bekle cnm bıttıkden sonra 3. 21
bitti canım benim çarşamba günü son günümdü. Umarım dediğin gibi olur ve yüzümüz güler artık. çok büyük bir problem bu benim için .günlük hayatıma odaklanamıyorum sadece bunu düşünmekten.
sımdıden sonra akısına bırak cnm sana sunu da deyım dınlemıyoken buyume sankı daha rahat oluyo cnm sımdı bekleme surecındesın bı kac ay bekle kafana da takma bakalım neler olacak cnm
tamam canım dediklerini dikkate alacağım.beslenmeme protein ağırlıklı besinler tüketmeye ve hurma yemeyede gayret edeceğim.bakalım neler olacak.yine haber veririm.bu arada bir kaç kilo almaya çalışıyorum ama bunu yağ olarak almamak için pilates yapıyorum
sence bunun bir zararı olurmu nezcim ?
7 8gun once baslıyo bence cnmkızlaaarr merak ettiğim bişey var sizlere sormak istiyorum acaba regl döneminden önce göğüs şişkinliği ortalama olarak kaç gün öncesinden başlıyor? biliyorum bu biyolojik bi olay ve kişiden kişiye değişkenlik gösterebiliyor ama en azından ortalama olarak regl döneminden ne kadar önce göğüs şişkinliği başlıyordur???
7 8gun once baslıyo bence cnmtabıkı kısıden kısıye fark edıyodur ancak bana gore genelde boyledır
bende doğru dürüst dinleyemedim bi türlü 6 saat dolmuyo ya alışkanlık haline getiremedim gitti kaç gündür dinliyorum ama hep iki üç saat nasıl olcak yaa =(
aslında böyle dinlememe rağmen dolgunlaştı gibi bi şekli değişti değişik bişey oldu daha doğrusu dolgunlaşmadıda hamur gibi bişey oldu anlamadım yoksa bana mı öyle geliyo psikolojik felanmı acaba?
Nez yardım et nasıl dinliycem yaa? =(
bende doğru dürüst dinleyemedim bi türlü 6 saat dolmuyo ya alışkanlık haline getiremedim gitti kaç gündür dinliyorum ama hep iki üç saat nasıl olcak yaa =(
Aslında böyle dinlememe rağmen dolgunlaştı gibi bi şekli değişti değişik bişey oldu daha doğrusu dolgunlaşmadıda hamur gibi bişey oldu anlamadım yoksa bana mı öyle geliyo psikolojik felanmı acaba?
Nez yardım et nasıl dinliycem yaa? =(
bayanlar ben 12. Günümdeyim etkileri söylemek istedim.sıcaktanda olabilir ama gerçekten aşırı bir terleme söz konusu. Saçlarımı yıkıyorum topladığım halde 2. Günü yağlanıyor:s ve inanılmaz bi boşvermişlik var böyle hiçbirşey yapasım gelmiyo bu bi etki midir bilemiyorum ama.. Bi de göğüslerimde ciddi bi toparlanma görüyorum şekil alıyomuşçasına. Hangileri telkinle alakalıdır bilemiycem ama söylemek istedim yine de :)
canım bende cevap vermek istedim :93: Başlarda bende nasıl dinliycem nasıl 6 saat yapıcam falan diyodum ama inan ki düzene soktuğunda her gün dinlemek istiyosun alışıyosun sanki dinlemezsen olmazmış gibi. Tv seyrederken dinle pc başındayken iş yaparken.. Inan ki doluyor çabucak o 6 saat:) kendini olumsuza sürüklersen olmaz ama gayet pozitif enerji sağlamaya bak :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?