• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

:16:
canım bende cevap vermek istedim :93: başlarda bende nasıl dinliycem nasıl 6 saat yapıcam falan diyodum ama inan ki düzene soktuğunda her gün dinlemek istiyosun alışıyosun sanki dinlemezsen olmazmış gibi. tv seyrederken dinle pc başındayken iş yaparken.. inan ki doluyor çabucak o 6 saat:) kendini olumsuza sürüklersen olmaz ama gayet pozitif enerji sağlamaya bak :76:

Aynen bende çok fazla geliyo 6 saat ama dinlemezsemde içim hiç rahat etmiyo ama 6 saatte dolmuyo her gün yine dinleyemdm diyorum söyledklerini dikkate alıcam çok teşekkür ederim cevap için =) :16:

cok guzel acıklamıssın cnm bende sunu ekleyım bı sure dınledıkden sonra etkılerını gorunce goguslerdekı degısıklıgı dolgunlugu fark edınce 6 saat az bıle gelıyo 8 saat falan dınlıyosun yanı :9:hatta ben bı ara abarttım 10 saat dınledım yanı:1:aldıgın sonuc guzel oldukca hevesınde artıyo zaten:64:

Çok teşekkürler cevaplar için sabahtn takıcam kulaklığı inşallah alışırım da hiç çıkarmak istemem hemen büyürler =) :16:

ben artık dinlememeye karar verdim boy uzatma telkinine başladım dün. eğer başka dinleyen varsa gelişmeleri öğrenebilir miyim? buraya yazıyorum çünkü diğer sayfalara kimse girmiyo genelde

kızlar telkini kesinlikle bırakmayın derimm:) ben ikinciye başlamıştım15-16 gün dinledim sonra 2 gün 3-4 saat dinlediğim 2 ye en baştan başladım adetim geçen hafta bitti ve şu an muhteşem bir dolgunluk var göğüslrimin büyüdüğüüü apaçık ortada yaniii şu an 2.5 deyim ama nasıl fark var anlatamam :) ve nez teşekkür ederim sayende devam etme kararı aldım:)

kızlar telkini kesinlikle bırakmayın derimm:) ben ikinciye başlamıştım15-16 gün dinledim sonra 2 gün 3-4 saat dinlediğim 2 ye en baştan başladım adetim geçen hafta bitti ve şu an muhteşem bir dolgunluk var göğüslrimin büyüdüğüüü apaçık ortada yaniii şu an 2.5 deyim ama nasıl fark var anlatamam :) ve nez teşekkür ederim sayende devam etme kararı aldım:)

senın adına cok sevındım cnm aynen dınlemeye devam bırakmak yok gecde olsa sonuc verıyo valla onemlı olanda bu eskı halını yanı ılk halını unuttum bıle ben ınankı önemlı degıl tatlım fayda goruyosun ya o yeter :16:

senın adına cok sevındım cnm aynen dınlemeye devam bırakmak yok gecde olsa sonuc verıyo valla onemlı olanda bu eskı halını yanı ılk halını unuttum bıle ben ınankı önemlı degıl tatlım fayda goruyosun ya o yeter :16:

aşırı derecede umutluyummm :) onlara yeni yeni sutyenler bile beğendimm:):)

nez şey.. ben iki gündür dinleyemiyorum.. zaten bana etki de etmiyo orası ayrı da.. dinleyeli 15 gün falan old.. başa dönmesem de 21 günü uzatsam olur mu..

nez şey.. ben iki gündür dinleyemiyorum.. zaten bana etki de etmiyo orası ayrı da.. dinleyeli 15 gün falan old.. başa dönmesem de 21 günü uzatsam olur mu..

nıye ara verıyosunuz kı kızlar anlamıyorum tum emegınız bosa gıdıyo sen bılırsın cnm basdan baslamakda aynı sona eklemek de yanı sonucda aralıksız 21ı dınlemen gerek etkısı bellkıde 21ı bıtırınce baslayacakdı cnm hanı 3 4 saat dınledım desen sona ekle dıyecem ama sen hıc dınlememıssın cnm

Son düzenleme:
arada sonmeler oluyo bılıyosun cnm sakın bırakma dınlemeyı sondu dıye bu hataya dusen cok oluyo cunku gecıcı bı durum bılıyosunkı:16:fazlasıyla gelıyo zaten gerı:54:

evet benm sadece uçları vardı yanlardan felan farkedilmeye başlamıştı ama çok çok az artık önden baktığındada farkedilio :d (insan göğüslerine takmasın yanlardan önden sağdan soldan nasıl duruo die kfayı yio:) inancımı kaybetmiştim gerçekten ama artk emnm:)

banada 2 . yi dinlemeye başladığımda etki etmeye başladıı bence dinlee :) n başa al ve daha fazla inanarak dinle çünkü oluyo:)

evet benm sadece uçları vardı yanlardan felan farkedilmeye başlamıştı ama çok çok az artık önden baktığındada farkedilio :d (insan göğüslerine takmasın yanlardan önden sağdan soldan nasıl duruo die kfayı yio:) inancımı kaybetmiştim gerçekten ama artk emnm:)

cnm ıste sımdı ınancın geldı telkıne ancak mesela ucuncuyu yaparken dıyelım bı sonme oldu sakın aaa basa dondu artık dınlemem deme dıyorum donem donem oluyo sonme yanı ozellıkle regl olunca ama sonra eskısındende fazla sekılde dolgunluk oluyo onu demek ıstıyorum senın adına sevındım cnm guzel sonuc almana az once ılk sayfaları okudumda bende etkısı ılk dınlememde baslamıs o gun yanı cok ılgınc geldı demekkı ne kadar hazırmısım dedım kendı kendıme ınancım fazlaymıs buyuyecegıne kı bılınc altım hıc dırenmemıs hemen kabul etmıs belkıde:1:

cnm ıste sımdı ınancın geldı telkıne ancak mesela ucuncuyu yaparken dıyelım bı sonme oldu sakın aaa basa dondu artık dınlemem deme dıyorum donem donem oluyo sonme yanı ozellıkle regl olunca ama sonra eskısındende fazla sekılde dolgunluk oluyo onu demek ıstıyorum senın adına sevındım cnm guzel sonuc almana az once ılk sayfaları okudumda bende etkısı ılk dınlememde baslamıs o gun yanı cok ılgınc geldı demekkı ne kadar hazırmısım dedım kendı kendıme ınancım fazlaymıs buyuyecegıne kı bılınc altım hıc dırenmemıs hemen kabul etmıs belkıde:1:

bende baya hazır olduğumu düşünüodum çnkü telkine benzeir şeylere fazlasıyla ilgim var ama herhalde sorun göğüslerimdeydi zincirlerinii yeni yeni kırıolar:P:D

bende baya hazır olduğumu düşünüodum çnkü telkine benzeir şeylere fazlasıyla ilgim var ama herhalde sorun göğüslerimdeydi zincirlerinii yeni yeni kırıolar:P:D

önemlı olan sonuc almaya basladın ya canım gerısı zaten zaman ıcınde gelıyo yanı sadece sabır ıstıyo o kadar cnm ınsallah seneye bu zamanlar ıstedıgımız sonuca cokdan ulasmıs oluruz artık her yenı buyumeyı az bıle olsa ınsan anlıyo o kadar mesguluz kı onlarla en ufak bı farkı bıle anlıyo hıssedıyoruz:16:

7 8gun once baslıyo bence cnm:34:tabıkı kısıden kısıye fark edıyodur ancak bana gore genelde boyledır

bu sefer göğüs şişkinliğim tahmini regl süreme göre 11 gün önce başladı acaip göğüs ağrım var korkmaya başladım yürürken sallanır ya göğüsler o zaman bile ağrıyor ya artık evin içinde bile adım adım yürüyorum, sabah kalkarken çok kötü oluyor özellikle, ve ben bugüne kadar hiç bir reglimde bu kadar şiddetli göğüs ağrısı çekmedim hafif hafif sancılar ve şişkinlik olurdu o kadar bu ne böyle ya korkuyorum nie böyle oldu bu ay? telkinden dolayı mı? yani etkisi var mıdır ki? ilk telkin sürecinde böyle olmamıştı çünkü..

Back