• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

pardon yanlıs anlamısım sen sılıkonlu sutyen dıye tabır edılenı sordun desteksız onu doldurur cnm tasma olurmu bılemem ama buyuk olcude 75 sılıkonluyu doldurur bence 75 dolguludan tasıyosa yanı:34: devam dınlemeye cnm bırakmak yok :16:

banada silikonsuz 75 bedeni doldurur gibi geliyor neyse hedef zaten "80"(c) beden:8:

$00.webp

yaaa kızlarrr.!! şunların güzelliğine bakın ya ben bayıldım, bende istiyoruuummmmmmmm:9:

kızlar 3 tane 21 ide bitirdim.ama benim üçündede hep aynı oldu . ilk dinlediğim günlerde müthiş acı şişlik sonra ortalardan sonra tamamen eski hal.ve hatta gözüme dahada küçük geliyorlar. nez okursan bir şey söyle bana çok üzülüyorum ne yapayım şimdi ben ??? :43:

slm kızlar bende yorumları okudum ve dosyayı indirdim dinlemeye başladım ama gerçekten işe yarıyormu bide eskiye dönüyormu onu merak ettm. :(

kızlar 3 tane 21 ide bitirdim.ama benim üçündede hep aynı oldu . ilk dinlediğim günlerde müthiş acı şişlik sonra ortalardan sonra tamamen eski hal.ve hatta gözüme dahada küçük geliyorlar. nez okursan bir şey söyle bana çok üzülüyorum ne yapayım şimdi ben ??? :43:

hadi canim ya uzuldum. dinleyenler hep buyudu diyor sende neden boyle oldu ki?

kızlar 3 tane 21 ide bitirdim.ama benim üçündede hep aynı oldu . Ilk dinlediğim günlerde müthiş acı şişlik sonra ortalardan sonra tamamen eski hal.ve hatta gözüme dahada küçük geliyorlar. Nez okursan bir şey söyle bana çok üzülüyorum ne yapayım şimdi ben ??? :43:

cok ılgınc cnm ya anlam veremedım bekle ıstersen bı sure dınleme hıc bıseyde yapma bı kac ay bakalım nasıl bı sonuc cıkacak:50:

neden böyle oldu anlamadım yaa çok bunalıma girdim yemin ederim. ilk günler dinlediğimde gerçekten büyüdü sertleşti ama üçündede hep geriye döndü.şimdi biraz beklicem bakalım neler olacak off:43:

neden böyle oldu anlamadım yaa çok bunalıma girdim yemin ederim. Ilk günler dinlediğimde gerçekten büyüdü sertleşti ama üçündede hep geriye döndü.şimdi biraz beklicem bakalım neler olacak off:43:

hiç bilmiyorum canım yaa.demek olmıcak benim için bu iş artık anladım yani hiç bişey etki etmiyor

evet verdim canım.istem dışı kilo verme var buaralar

benım ıkıncı 21de de baya bı sonme olmusdu ama sonra gerı toplandı belkı senınde oyledır suan cnm umutsuzluga dusme bıtır ucuncuyu beklemeye gec hıc etkı etmemıs degıl kı etmıs sonucda sonuc almıssın oyle degılmı ayrıca zayıflamakda kotu bı etken cnm cunku ılk olarak yerlesmemıs yaglar gıdıyo vucutdan yenı yenı oldugu ıcın goguslerde yaglar dırek ordan gıdıyo malesef kılo vermemek gerek bı sure cnm

umutsuzluga dusme canim ya
benimde kucukler dekoltem hic yok mandalina kadarlar

çok küçük canım ya çocuk gibi yani. okadar çok kafaya takıyorumki. ya mutlaka bir yolu vardır diye düşündüm hep. herşeyi yaptım aksine mahvettim kendimi boşu boşuna yağlardan tüylendirdim kendimi. son şansımdı bu telkin dinledim ve yine yok yok

benım ıkıncı 21de de baya bı sonme olmusdu ama sonra gerı toplandı belkı senınde oyledır suan cnm umutsuzluga dusme bıtır ucuncuyu beklemeye gec hıc etkı etmemıs degıl kı etmıs sonucda sonuc almıssın oyle degılmı ayrıca zayıflamakda kotu bı etken cnm cunku ılk olarak yerlesmemıs yaglar gıdıyo vucutdan yenı yenı oldugu ıcın goguslerde yaglar dırek ordan gıdıyo malesef kılo vermemek gerek bı sure cnm

evet çok haklısın canım benim üçüde bitti şimdi biraz bekliyim bakalım neler olcak.acaba yeniden başlamalımıyım diye düşünüyorum.

Back