öyle yapayım canım uzatayım 21 günü benNe güzel beklemeye başlayacaktım
![]()
olsun uzulme cnm zamanımız bol daha onumuzde 21 yerıne 25 gun dınler oyle bı hafta beklersın sende gecıyo merak etme tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle yapayım canım uzatayım 21 günü benNe güzel beklemeye başlayacaktım
![]()
pardon yanlıs anlamısım sen sılıkonlu sutyen dıye tabır edılenı sordun desteksız onu doldurur cnm tasma olurmu bılemem ama buyuk olcude 75 sılıkonluyu doldurur bence 75 dolguludan tasıyosa yanıdevam dınlemeye cnm bırakmak yok
![]()
kızlar 3 tane 21 ide bitirdim.ama benim üçündede hep aynı oldu . ilk dinlediğim günlerde müthiş acı şişlik sonra ortalardan sonra tamamen eski hal.ve hatta gözüme dahada küçük geliyorlar. nez okursan bir şey söyle bana çok üzülüyorum ne yapayım şimdi ben ???![]()
kızlar 3 tane 21 ide bitirdim.ama benim üçündede hep aynı oldu . Ilk dinlediğim günlerde müthiş acı şişlik sonra ortalardan sonra tamamen eski hal.ve hatta gözüme dahada küçük geliyorlar. Nez okursan bir şey söyle bana çok üzülüyorum ne yapayım şimdi ben ???![]()
hadi canim ya uzuldum. dinleyenler hep buyudu diyor sende neden boyle oldu ki?
hiç bilmiyorum canım yaa.demek olmıcak benim için bu iş artık anladım yani hiç bişey etki etmiyor
kilo verdin mi dinledgin zaman?
neden böyle oldu anlamadım yaa çok bunalıma girdim yemin ederim. Ilk günler dinlediğimde gerçekten büyüdü sertleşti ama üçündede hep geriye döndü.şimdi biraz beklicem bakalım neler olacak off![]()
hiç bilmiyorum canım yaa.demek olmıcak benim için bu iş artık anladım yani hiç bişey etki etmiyor
evet verdim canım.istem dışı kilo verme var buaralar
umutsuzluga dusme canim ya
benimde kucukler dekoltem hic yok mandalina kadarlar
benım ıkıncı 21de de baya bı sonme olmusdu ama sonra gerı toplandı belkı senınde oyledır suan cnm umutsuzluga dusme bıtır ucuncuyu beklemeye gec hıc etkı etmemıs degıl kı etmıs sonucda sonuc almıssın oyle degılmı ayrıca zayıflamakda kotu bı etken cnm cunku ılk olarak yerlesmemıs yaglar gıdıyo vucutdan yenı yenı oldugu ıcın goguslerde yaglar dırek ordan gıdıyo malesef kılo vermemek gerek bı sure cnm
evet çok haklısın canım benim üçüde bitti şimdi biraz bekliyim bakalım neler olcak.acaba yeniden başlamalımıyım diye düşünüyorum.
bende bir baslayamadm