Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

hadiii tam zamanı, bacaklarıma epilasyon yapmam lazımdı zaten hemen yarın uygulayım duştan önce
regl dönemiyle bağlantısı ne tam olarak?

sadece bacaklarına degıl yuz koltuk altı her yerıne yap varsa suan cnm bıde not et nerenı saat kacda aldıgını oyle dedı yapan arkadas bana reglıden hemen once olmayacakmıs cnm denk gelırse de zaten ıkı tarıh var bı ay ıcınde hangısı uygunsa o tarıhde yapmak gerekmıs sonrasında olacakmıs reglının cnm

benım goguslerde kasıntı cok oluyodu koltuk altında da oluyodu da ben kıllara baglıyodum onu cnm dogru yoldayız bu konuda cnm kesınlıkle dınlemeye devam zaten ılk 21de agrılar net bıle olmuyo tatlım normal yanı

bacak, koltukaltı ve dudak üstü yapmam lazım, regl en erken 2-3 ağustos gibi olacak önümüzdeki ay, bu durumda olabilir mi müsait mi yanii??

ay rahatladım tatlım ya
hep bende pek işe yaramıyor gibi düşünmüştüm bi ara bayağı ve de üzülmüştüm

ben genelde jiletle alıyordum ama sakal gibi olmaya başladı artık((((
en kotu secenek bu cnm en ıyısı agdayla yapmak belırlenen tarıhlerde cnm hem koklerı ıncelıyo hem seyreklesıyomus ne guzel
bacak, koltukaltı ve dudak üstü yapmam lazım, regl en erken 2-3 ağustos gibi olacak önümüzdeki ay, bu durumda olabilir mi müsait mi yanii??

aynen bende senınle aynı zamanlarda olacam cnm ama sakıncası yokmus bır haftadan cok zaman var daha sordum yapabılırsın dedı yarın hepsını halletmek gerek cnm

Son düzenleme:

ay süper oldu bu yarın detaylı okuyacam o topiği :))

ay rahatladım tatlım ya
hep bende pek işe yaramıyor gibi düşünmüştüm bi ara bayağı ve de üzülmüştüm

acıkcası bellı soyle bı sonuc alıp gozle gorup emın olana dek karamsarlık ıcınde devam edıyo cnm sonra gorunce gercekden ıse yaradıgını rahatlıyosun yanı o yuzden takma kafana zamana bırak ıse yarıyo emın ol yanıbelırtıler hep aynı herkesde kımınde erken kımınde gec cıkıyo olsada sonuc aynı cnm

HTML:

kesinlikle eski haliyle şu anki hali arasında iyi sonuç var bunu inkar edemem:) 75 beden dolgulu sütyenden taşıyorlar yaa dinlerken uzun süre sütyen takmadım sadece evden dışarı çıkarken kullandım ilerleyen günlerde denediğimde iç çamaşırını inanamadım bunlar benim mi die nasıl çığlık attım ayna karşısında unutamam
75 b beden dolgulu sütyenden taşıyorlar şu an çatalımda var hafiften, ama henüz dolgusuz 75 olanı alıpta takmaya cearet edemedim (

olur cnm oda olur bu kadarı olduguna gore oda olacakdır elbet sonuc alıyoruz ıste yavas da olsabende takmıyorum hıc cnm buyusun oyle penye takarız benımde 80dolguludan ustlerden baya baya tasıyo penyede75ınormal oluyo dolduruyo 75a dıyebılırım yanı bakalım daha ne kadar zaman da ıstedıgımız gıbı olacak

inşallah canım ama sabırsızlanıyorum ya bi an önce olsun die
ayy penye takmak nasıl bi duygu ki acaba :26:
bende çok istiyorum tekrar tebrik ederim nezcim seni başarılarının devamını bekliyorum seneye bu zamanlar kutlama partyleri yaparız bu topictekilerle ahaha

bi de bişey sorucam sen kullanıyorsun ya penye dahil acaba şu an 75 b beden dolgulu sütyenden taşıyorlar ise 75 b beden dolgusuzuda tam doldurabilirler mi ki nez? bugüne kadar dolgusuz süteyenim olmadı da hiç bu yüzden bilmiyorum

ayy az once tekrar takdım 80 dolguluyu catal falan hersey mevcut valla normal aynaya bakınca buyumuyo dıye dusunenler sutyen takınca dolgulu ozellıkle acayıp fark edıyo kızlar topladıgı ıcın cok guzel yaglanma olmus ıcerde yaa dıyosun resmen sabırsızlanmanı anlıyorum cnm ama sabır ıste ne yapalım gecıyo zaman ama merak etme tatlım dedıgın gıbı seneye bu zamanlar cok baska olacak bu topıkben kullanmıyorum sadece merakdan aldım cnm 75 penyeyle ısım ne yoksa 80 d olacak ınsallah ılerde ısıme yaramayacak ama suan merak ettıgım ıcın aldım ve dolduruyo ıcını cnm 75ın yoksa ben takmıyorum hıc rahat buyusun dıye dene ıstersen cnm ama tam doldurmayabılır de cunku benım 80 dolguludan tasıyo 75 penyeyı dolduruyo bıraz daha ıstıyo sanırım senın cnm sen kacıncı 21ı dınlıyosun benım 3 bıtmek uzere cok daha once baslamıssam senden bıraz daha zamana ıhtıyacın var demekdır cnm ucuncu 21de falan doldurursun belkıde

Son düzenleme:

canım ben 2 aydır uyguluyorum bu yöntemi çokta memnun kaldım valla 2-3 ağustos gayet uygun bi zaman ben geçen 15temmuzda tüylerimi aldımda birgün sonra regl olmuştum ama yinede işe yaradı valla nasıl şanslıymışım süper bişey,en çokta koltuk altlarıma seviniyorum okadar pürüzsüzki yumuşacık hiç tüy gelmiyor böyle jiletle alınca ertesi gün başlıyodu sert sert batmaya bu makine ve yöntem çok iigeldi rahatladım valla hadi herkese kolay gelsin yarın

Aslında bazen hala kendime yada hepimize şaşırıyorum. Biz parfaitte nasıl güvendik de dinledik bu telkini? Hani demişsin ya nez12'cim her telkini dinlememek gerekir diye. Çok da haklısın. Belkide telkinde bize belirttiği şeylerden çok daha farklı cümleler geçiyor diye düşündükmü ? Mesela memelerim yok olsun gibi Neyseki şanslıymışız parfaitte güvenimiz boşa çıkmadı. Ama başka telkinleri dinlemeye gerçekten cesaret edemem artık.

süpersin nez izindeyiz.! ben şu an 2.21'in 12.günündeyim cnm, tabi tabi bittikten sonra 1 hafta ara verip 3. 21'de dinleyecem 3'te bitince bi daha gözlem yapıcam takip edicem.
ama benim sana dediğim tatlım penye değildi penyeyi daha doldurmaz henüz biliyorum, şu an 75 b beden dolgulu sütyeni taşırarak dolduruyor ama 75 b beden dolgusuz sütyeni tam doldurur mu demiştim sence? bugüne kadar dolgusuz sütyenim olmadı ki hiç hepsi destekli bu yüzden sordum:44:

kesinlikle canım bende koltuk altı bölgemde pürüzsüzlük istiyorum şu an da iyi sayılır ama daha fazla yumuşacık olsa hani fena olmazdı bende denicem 25'ine kadarmış son gün o zaman denemek istiyorum komple bacaklar koltuk altı ve dudak üstü denemek istiyorum hazır zamanı hepsinin

Nezzz 19. günüm göğüslerimde hala ağrı sızı yok umudum gidiyor cok üzülüyorum birde 2 gündür tam 6 saati dolduramadım kulaklığım bozuldu kulaklık alamadım bilgisayardan açıp dinliyorum tabii başından kalkınca duymayabiliyorum birde gece dinleyemediğimi kapatamadım evde kalmadığı için çok üzülüyorum son zamanlar oldu bu ya ben ne yapsam 1 ayı falan mı doldursam ara vermeden sonra ara versem?

duzenlı dınlemek en onemlı faktor cnm burda mesela ben bır kez bıle 6 saatın altında dınlemedım ama devam et sonuna bır kac gun daha ek yaparsın olmadı ılk 21de goguslerde agrı oluyo ama cok net degıl cnm ıkıncı 21de baslıyo cogunda oyle oldu senınde oyle olacak belkıde cnm herkesın vucudu hemen cvp vermeyebılıyo yanı sabırlı olmak gerek

orası dogru cnm ama ınsan az cok kendısını bellı eder ben ozelden baya konustum onunla suphe cekecek tek bı lafı yokdu hem hemde nasıl yaptıgını falan ayrıntlı anlattı konusmasıda cok samımıydı acıkcası ben guvendım basladım sonra da bı cok arkadasımızda bana guvenerek basladıgını soyledı oyle oldu ama suana kadar gogus buyutmekden baska bı etkısıde olmadı yanı cok sukur ama sıtelerden bırebır konusma ımkanın olmuyo yapan kısıyle falan o yuzden ınsan guvenemez bencede tatlım
pardon yanlıs anlamısım sen sılıkonlu sutyen dıye tabır edılenı sordun desteksız onu doldurur cnm tasma olurmu bılemem ama buyuk olcude 75 sılıkonluyu doldurur bence 75 dolguludan tasıyosa yanı devam dınlemeye cnm bırakmak yok

öyle yapayım canım uzatayım 21 günü ben ne güzel beklemeye başlayacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…