nasil yani terlemeyi mi arttiriyor birakinca terlemeyiz herhalde
canım bende cevap vermek istedim :93: başlarda bende nasıl dinliycem nasıl 6 saat yapıcam falan diyodum ama inan ki düzene soktuğunda her gün dinlemek istiyosun alışıyosun sanki dinlemezsen olmazmış gibi. tv seyrederken dinle pc başındayken iş yaparken.. inan ki doluyor çabucak o 6 saat:) kendini olumsuza sürüklersen olmaz ama gayet pozitif enerji sağlamaya bak :76:
cok guzel acıklamıssın cnm bende sunu ekleyım bı sure dınledıkden sonra etkılerını gorunce goguslerdekı degısıklıgı dolgunlugu fark edınce 6 saat az bıle gelıyo 8 saat falan dınlıyosun yanıhatta ben bı ara abarttım 10 saat dınledım yanı aldıgın sonuc guzel oldukca hevesınde artıyo zaten
ben artık dinlememeye karar verdim boy uzatma telkinine başladım dün. eğer başka dinleyen varsa gelişmeleri öğrenebilir miyim? buraya yazıyorum çünkü diğer sayfalara kimse girmiyo genelde
kızlar telkini kesinlikle bırakmayın derimm:) ben ikinciye başlamıştım15-16 gün dinledim sonra 2 gün 3-4 saat dinlediğim 2 ye en baştan başladım adetim geçen hafta bitti ve şu an muhteşem bir dolgunluk var göğüslrimin büyüdüğüüü apaçık ortada yaniii şu an 2.5 deyim ama nasıl fark var anlatamam :) ve nez teşekkür ederim sayende devam etme kararı aldım:)
senın adına cok sevındım cnm aynen dınlemeye devam bırakmak yok gecde olsa sonuc verıyo valla onemlı olanda bu eskı halını yanı ılk halını unuttum bıle ben ınankı önemlı degıl tatlım fayda goruyosun ya o yeter
nez şey.. ben iki gündür dinleyemiyorum.. zaten bana etki de etmiyo orası ayrı da.. dinleyeli 15 gün falan old.. başa dönmesem de 21 günü uzatsam olur mu..
aşırı derecede umutluyummm :) onlara yeni yeni sutyenler bile beğendimm:):)
arada sonmeler oluyo bılıyosun cnm sakın bırakma dınlemeyı sondu dıye bu hataya dusen cok oluyo cunku gecıcı bı durum bılıyosunkıfazlasıyla gelıyo zaten gerı
nez şey.. ben iki gündür dinleyemiyorum.. zaten bana etki de etmiyo orası ayrı da.. dinleyeli 15 gün falan old.. başa dönmesem de 21 günü uzatsam olur mu..
evet benm sadece uçları vardı yanlardan felan farkedilmeye başlamıştı ama çok çok az artık önden baktığındada farkedilio :d (insan göğüslerine takmasın yanlardan önden sağdan soldan nasıl duruo die kfayı yio:) inancımı kaybetmiştim gerçekten ama artk emnm:)
cnm ıste sımdı ınancın geldı telkıne ancak mesela ucuncuyu yaparken dıyelım bı sonme oldu sakın aaa basa dondu artık dınlemem deme dıyorum donem donem oluyo sonme yanı ozellıkle regl olunca ama sonra eskısındende fazla sekılde dolgunluk oluyo onu demek ıstıyorum senın adına sevındım cnm guzel sonuc almana az once ılk sayfaları okudumda bende etkısı ılk dınlememde baslamıs o gun yanı cok ılgınc geldı demekkı ne kadar hazırmısım dedım kendı kendıme ınancım fazlaymıs buyuyecegıne kı bılınc altım hıc dırenmemıs hemen kabul etmıs belkıde
bende baya hazır olduğumu düşünüodum çnkü telkine benzeir şeylere fazlasıyla ilgim var ama herhalde sorun göğüslerimdeydi zincirlerinii yeni yeni kırıolar
canim baslamisken birakma bence
hayır sadee 1.21'i dinlememe rağmen sonuç gayet iyi. ama istesem de dinleyemiyorum işte. boyum 1.60 onu dinlicem bi süre belki sonra tekrar dinlerim göğüs büyütme telkinini..sonuc alamadn mi?boy uzatma telknini snra da dinlyblrsin bence ama sen bilrsin.hem boyun cok mu kisa?
7 8gun once baslıyo bence cnmtabıkı kısıden kısıye fark edıyodur ancak bana gore genelde boyledır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?