• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Nez Hanımmm benim çok başım ağrıyor müzikten acaba bir iki gün sonra baştan mı başlasam ne dersiniz? 3 telkin birden dinleme kalkıştığım için olabilir mi :( Kusura bakmayın sürekli birşeyler soruyorum ama bir de ben bolluk bereket için sormuştum daha önce yapıldığı ya da yayınlandığı oldu mu çünkü 500 sayfanın tümünü okuyamadım bana çok gerekli bu telkin internetten araştırdığımda 150 TL istediler ama bolluk bereket istememin sebebi zaten maddi sıkıntı:)

ben simdi ses frekansı biraz daha yüksek olanını yükledim acaba onu dinlemeye başlasam bi fark olurmuu 7. gün diye devam edebilirmiyim yoksa baştan mı 1. gün diye başlamalıyım :86:

kızlar yaaa resmen göğüslerim acıdan yırtılıyor gibi. altlardan özellikle. acaba büyüyormu etimde mi bi genişleme oluyor anlayamadım. ama resmen öyle bi acı var. sevineyimmi üzüleyimmi şaşırdım:44:

merhaba ben buraya ilk defa yazıyorum ben bu ses dosyasını dinlemeye başlayalı 4 gün oldu ama ben mesela sabah 2 saat akşam 4 saat gibi dinliyorum parça parça yani bunu sürekli bırakmadan mı 6 saat dinlemek gerekiyor yoksa benimkide işe yarar mı merak ediyorum da :)

merhaba ben buraya ilk defa yazıyorum ben bu ses dosyasını dinlemeye başlayalı 4 gün oldu ama ben mesela sabah 2 saat akşam 4 saat gibi dinliyorum parça parça yani bunu sürekli bırakmadan mı 6 saat dinlemek gerekiyor yoksa benimkide işe yarar mı merak ediyorum da :)

defalarca cvp verdım bu soruya ama yıne soyleyım cnm ard arda dınlemek gerekmıyo saatlerce sabah ıkı aksam bes saat ıstersen bır saat dınle bı saat bırak hıc fark etmez yeterkı dınle cnm

nez hanımmm benim çok başım ağrıyor müzikten acaba bir iki gün sonra baştan mı başlasam ne dersiniz? 3 telkin birden dinleme kalkıştığım için olabilir mi :( kusura bakmayın sürekli birşeyler soruyorum ama bir de ben bolluk bereket için sormuştum daha önce yapıldığı ya da yayınlandığı oldu mu çünkü 500 sayfanın tümünü okuyamadım bana çok gerekli bu telkin internetten araştırdığımda 150 tl istediler ama bolluk bereket istememin sebebi zaten maddi sıkıntı:)
bas agrısı oluyo tabıkı ama uc tane bırden dınledıgın ıcın de olmustur benım bı ıkı gun ılk 21ın sonuna dogru olmusdu bas agrım gecmısdı sonra ama agır gelmısdır cnm uc tanesı o dedıgını yapmısdı sanırım ama paylasmadı maddıyat ıcın olanı sanırım henuz cnm zaten forma gırmıyo uzun zamandır gelırse ısterız onu da cnm zengın olmak ıcın bı telkını vardı sanırım
ben simdi ses frekansı biraz daha yüksek olanını yükledim acaba onu dinlemeye başlasam bi fark olurmuu 7. Gün diye devam edebilirmiyim yoksa baştan mı 1. Gün diye başlamalıyım :86:
cnm parfaıt yuksek frekanslı olanı degıl dıgerını tavsıye etmısdı ama yınede sen bılırsın ama bız dıgerını dınlıyoruz ve sonuc alıyoruz onu sadece ınanmayanlar ıcın yuklemısdı yapan arkadas ama dıgerını dınlemek gerekıyo yanı duymamız gerekmıyo ıcerıgını

kızlar yaaa resmen göğüslerim acıdan yırtılıyor gibi. Altlardan özellikle. Acaba büyüyormu etimde mi bi genişleme oluyor anlayamadım. Ama resmen öyle bi acı var. Sevineyimmi üzüleyimmi şaşırdım:44:

tatlım o kadar cesıtlı agrılar oluyokı anlatamam turlu turlu yanı bazen acı bazen agrı seklınde normal uzulme buyudugu ıcın oluyo bazen dayanılmaz olabılıyo bazen nefesını kesıyo ınsanın bunlar olacak yanı takma kafana:34:sevın cnm:52:

cevap için teşekkür ederim ben 18 yasındayım ama ğögüslerim gerçekten cok küçük dolgulu 75 le anca dolgun görünüyor.bu telkinle büyümesini sağlayanlara bir sorum var bunun yanında kullandığınız bir yağ yada çay felan var mı ? bu yaşlarda büyümenin daha cabuk olacağını duymuştum artık büyüsünler istiyorum :(

Nezim bişey sorcam gelince Google sibel kekilli gögüs yaz tatlım ilk başta çıkan resimlere bak onun boyutlarında varmı seninki şimdi özelden mesaj atcam onada bakıver :1:

cevap için teşekkür ederim ben 18 yasındayım ama ğögüslerim gerçekten cok küçük dolgulu 75 le anca dolgun görünüyor.bu telkinle büyümesini sağlayanlara bir sorum var bunun yanında kullandığınız bir yağ yada çay felan var mı ? Bu yaşlarda büyümenin daha cabuk olacağını duymuştum artık büyüsünler istiyorum :(

rıca ederım cnm yasında kucukmus ınsallah sende de etkılı olur tatlım sadece yedıklerımıze dıkkat edıyoruz cnm hurma ve kurt uzumu de fayda edıyo gunde ıkı hurma bıde 15 adet sabah 15 adetde aksam gojı berry kurt uzumu yanı ye cnm bıde dınlerken gun atlama sakın ve 6 saatı gecırmeye calıs :34:ılk 21 bıtıncede bı hafta ara verıp sonra tekrar baslarsın cnm ben ucuncu ve son 21ı dınlıyorum mesela artık ama cook faydasını goreceksın emın ol o caylar yaglar hep hıkaye valla denemıs bırı olarak tecrubeyle sabıt yanı cnm telkını dınle yedıklerıne dıkkat et cnm ıste sut et yumurta proteın agırlıklı beslen takvıye olarak da hurma ve kurt uzumunu ye bı kac ay ıcınde cook guzel gelısmelere sahıt olacaksın:16:

rıca ederım cnm yasında kucukmus ınsallah sende de etkılı olur tatlım sadece yedıklerımıze dıkkat edıyoruz cnm hurma ve kurt uzumu de fayda edıyo gunde ıkı hurma bıde 15 adet sabah 15 adetde aksam gojı berry kurt uzumu yanı ye cnm bıde dınlerken gun atlama sakın ve 6 saatı gecırmeye calıs :34:ılk 21 bıtıncede bı hafta ara verıp sonra tekrar baslarsın cnm ben ucuncu ve son 21ı dınlıyorum mesela artık ama cook faydasını goreceksın emın ol o caylar yaglar hep hıkaye valla denemıs bırı olarak tecrubeyle sabıt yanı cnm telkını dınle yedıklerıne dıkkat et cnm ıste sut et yumurta proteın agırlıklı beslen takvıye olarak da hurma ve kurt uzumunu ye bı kac ay ıcınde cook guzel gelısmelere sahıt olacaksın:16:

ben bu kurt üzümü çekirdeğini hiç duymamıştım aktarlarda felan mı nerden bulabilirim yada kuru yemişçilerde felan mı vardır? yok bu telkin konusunda ısrarcıyım normalde bir şeyi devamlı yapamam ama bunda 4 günü dolduruyorum benim için önemli bir şey :D yarında su hurma ve üzüme başlayayım birde ben hayıt tohumu almıştım çay olarak içmek için hem regl ağrılarına iyi geliyor diye birde göğüslerdeki tüylenmeler hatta kıllanmada diyebilirim ben onlarında testestoron fazlalığından olduğunu düşünüyorum hayıtın iyi gelebileceğini düşündüm bi içmeye başladım onunda belki yararı olur bakalım cok sağol canım ay telkini dinlediğimden beri içimde bir umut var zaten :) birde ölçüyorsunuz ya cm olarak uçtan uca ben ölçüm 85 cıktı aslında bazı yazan arkadaşlara göre iyi ama normalde bana asırı küçük geliyor acaba yanlış mı ölcüyorum .s

ben bu kurt üzümü çekirdeğini hiç duymamıştım aktarlarda felan mı nerden bulabilirim yada kuru yemişçilerde felan mı vardır? Yok bu telkin konusunda ısrarcıyım normalde bir şeyi devamlı yapamam ama bunda 4 günü dolduruyorum benim için önemli bir şey :d yarında su hurma ve üzüme başlayayım birde ben hayıt tohumu almıştım çay olarak içmek için hem regl ağrılarına iyi geliyor diye birde göğüslerdeki tüylenmeler hatta kıllanmada diyebilirim ben onlarında testestoron fazlalığından olduğunu düşünüyorum hayıtın iyi gelebileceğini düşündüm bi içmeye başladım onunda belki yararı olur bakalım cok sağol canım ay telkini dinlediğimden beri içimde bir umut var zaten :) birde ölçüyorsunuz ya cm olarak uçtan uca ben ölçüm 85 cıktı aslında bazı yazan arkadaşlara göre iyi ama normalde bana asırı küçük geliyor acaba yanlış mı ölcüyorum .s

aktarlarda var cnm gojı berry dıyede gecıyo ıcındekılere ve faydalarına bakabılırsın kurt uzumunun kan dolasımını hızlandırıyo ve buyume hormonlarını harekete gecırıyo ve ıcınde bır suru vıtamın var ısımıze yarayacak cnm zaten kararlı olur duzenlı yaparsan bıseyı amacına ulasıyo guzel sonuclar alıyosun cnm caylar falan ben kullanmıyorum cnm yaa kullandım ama hem faydası olmuyo hem etkısı gecıcı oluyo hemde suan hormonlar aktıf ya gerek yok bence o sırt olcunle ılgılı cnm ben uzun zamandır olcum yapmıyorum valla cnm artık cm ler degıl beden olarak konusmak ıstıyorum hedefı buyuttuk:52:

Nez Hanım sizin ilk 21'de kaç cm fark oldu acaba? Ben 2. yi düşünmüyorum diğer telkinleri dinlemeyi düşünüyorum çünkü. Zaten çok fazla kompleksim yok bu konuda sadece istediğim ölçüye gelmesini çok istiyorum. Mezura ile ölçtüğümde 84'ü gösteriyor sütyende 80b giyiyorum ama benim göğüs yapım biraz farklı olduğu için küçük gibi duruyor. İlk 21 de 3-5 cm arasında büyüme oluyorsa benim için ideal olur:)

nez hanım sizin ilk 21'de kaç cm fark oldu acaba? Ben 2. Yi düşünmüyorum diğer telkinleri dinlemeyi düşünüyorum çünkü. Zaten çok fazla kompleksim yok bu konuda sadece istediğim ölçüye gelmesini çok istiyorum. Mezura ile ölçtüğümde 84'ü gösteriyor sütyende 80b giyiyorum ama benim göğüs yapım biraz farklı olduğu için küçük gibi duruyor. Ilk 21 de 3-5 cm arasında büyüme oluyorsa benim için ideal olur:)

tatlım cm olarak dedım ya olcum yapmıyorum ama bı beden buyume oldu ıste uc ayda ıkı kez dınledım 21 gun olarak ama ılk 21de de olmusdu dolgunluk baya cm olarak benım kı 95cmdı en son ama sırttan o olcum dogru olmuyo o yuzden cnm ne guzel 80 mıs cup atlarsın sende umarım cnm 80d olursun:34:

tatlım cm olarak dedım ya olcum yapmıyorum ama bı beden buyume oldu ıste uc ayda ıkı kez dınledım 21 gun olarak ama ılk 21de de olmusdu dolgunluk baya cm olarak benım kı 95cmdı en son ama sırttan o olcum dogru olmuyo o yuzden cnm ne guzel 80 mıs cup atlarsın sende umarım cnm 80d olursun:34:

sana bakarak çok umutlanıorum inşallah bende byle bi etki alırım söylediklerinin çoğunu yapıorumm telkinle birlikte protein ağırlıklıda besleniorum ilk telkinimde çok fazla etki olmadı ama ikincide fena halde ağrıı çekiorumm buda olumlu birşey inş başaracaz bu sefer :)

sana bakarak çok umutlanıorum inşallah bende byle bi etki alırım söylediklerinin çoğunu yapıorumm telkinle birlikte protein ağırlıklıda besleniorum ilk telkinimde çok fazla etki olmadı ama ikincide fena halde ağrıı çekiorumm buda olumlu birşey inş başaracaz bu sefer :)

ınsallah ıstedıgın sonucu alırsın cnm agrılar sevındırıcı haber cnm :1: Bunyeye gore degısıyo ıste bazısının hemen verıyo tepkı vucudu bazısının da gec ama sabredınce oluyo cnm:34:

ınsallah ıstedıgın sonucu alırsın cnm agrılar sevındırıcı haber cnm :1: Bunyeye gore degısıyo ıste bazısının hemen verıyo tepkı vucudu bazısının da gec ama sabredınce oluyo cnm:34:

bazılarının hiç bişi yapmadan kavuşuo olması hele ki bunun vucudun doal bir parçası oluppta bende olmaması bazen çok üzüo bniii inşallah olacak bu kez çok umutluymmm :) 3 ten fazla dinlenilmio ndn en fazla 3 bi bilgin var mı :)

bazılarının hiç bişi yapmadan kavuşuo olması hele ki bunun vucudun doal bir parçası oluppta bende olmaması bazen çok üzüo bniii inşallah olacak bu kez çok umutluymmm :) 3 ten fazla dinlenilmio ndn en fazla 3 bi bilgin var mı :)

bılmıyorum cnm neden uc ama telkın hazırlayan bırısı var nette kızlar demısdı uc seans seklınde oldugunu bızde oyle yapıyoruz zaten fazlasıyla yeterlıde olur uc kez 21 cnm bılınc altı kodlar yanı tam olarak evet valla olanların umrunda bıle degıl zaten var oldugu ıcın demı bızse neler yapıyoruz nasıl ugrasıyoruz:5:

bılmıyorum cnm neden uc ama telkın hazırlayan bırısı var nette kızlar demısdı uc seans seklınde oldugunu bızde oyle yapıyoruz zaten fazlasıyla yeterlıde olur uc kez 21 cnm bılınc altı kodlar yanı tam olarak evet valla olanların umrunda bıle degıl zaten var oldugu ıcın demı bızse neler yapıyoruz nasıl ugrasıyoruz:5:

evet birde tok açın halinden anlamaz misali birde her yerde konuyu evirip çevirip bizim küçük göğüslerimize getrmiolar mı :(

Back