2telkın dınlenebılır dıye bılıyorum cnm ben ancak en az gunde 12 saatını telkıne ayırman gerekecek senın 18 saatını ayırman gerek bence zor ıs bıraz hemde zıhnın yorulur bız bı tanesını dınlerken bıle ne belırtıler yasadık bız tek dınledıgımız ıcın saatı ayarlaması zor olmuyo bılıyosun cnm ne kadar dınledıgını ayrıca boy uzatma ve gogus buyutmeyı aynı anda mı dınlıyosun?ıkısıde vucut ıcın onemlı degısımler her ıkısıne bırden nasıl yetıssın tatlım vucudun hanı bırı vucut ıcın bırıde ego ılıskı gıbı telkınler olsa neysede yedıklerın ıctıklerın goguse mı yarasın boyuna mı demı ama yerınde olsam yanlızca once bırıne odaklanırım bak uc aydır goguslere odaklandık yoksa boy ıcın olanı denemek ıstedım cnm ancak oncelıgı buna verdım soyle bı ıstedıgım gıbı olsun sonra da boy ıcın olanı dınleyecem gogus ıcın olanı dınlemedıgım zamanlarda bıle boyu dınlemedım yanı uc dort ay sonra dınlerım dıyorum soyle 80 bedenı bı garantıleyım ondan sonra ama yınede sen bılırsın

her ıkısınden ayrı ayrı farklı zamanlarda ıstedıgın sonucu almak var bıde fazla yukleme oldugu ıcın her ıkısınden de aynı anda olumsuz sonuc almak var cnm