• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Simdi aralıksız mı dinlemek gerekiyo onu öğrenmek istiyorumm ben sabah 8 den 12 e kadar 4 saat dinliyorumm daha sonra 2 saat falan ara veriyorum yemek falan o yüzden dinleyemiyorum saat 2 den sonrada 2 saat kesin dinliyorum bazen 3-4 saat falan da oluyoo ara vermek sorun olmaz dimii:44:
ben de tam bunu sormak için açtım:13:

Simdi aralıksız mı dinlemek gerekiyo onu öğrenmek istiyorumm ben sabah 8 den 12 e kadar 4 saat dinliyorumm daha sonra 2 saat falan ara veriyorum yemek falan o yüzden dinleyemiyorum saat 2 den sonrada 2 saat kesin dinliyorum bazen 3-4 saat falan da oluyoo ara vermek sorun olmaz dimii:44:

ben de tam bunu sormak için açtım:13:

yok kızlar istediğniz gibi dinleyebilirsiniz yeter ki dinleyin

kızlar ya ben 1.21 i tamamladım ara verip 2. 21e başladım ama devam edemedim ona çok sıkıldım. 7-8 gün dinledim bıraktım 1 hafta oluyo bırakalı hala dolgunluk var ama hiç dinleyesi yok ne yapıcam dinlemesem bişey olur mu ki neezz yardım et lütfenn :14:

valla benimkiler büyüo hissediyorum ..:)
hani ergenlikte dokunuca acıyodu ya öyle benim suan ..:)
cok asırı agrım yok ama sızlıyolr arada
bugn 5. günmdeyim.. umarım telkin i bitrdikten sonrafıslamazlarr ...
:26:

kızlar merhaba, uzun bir aradan sonra döndüm buralara :) maalum tatil bitiyo artık başlayabilirim bi şeylere :) benim merak ettiğim bi şey var ama ben gündüz dinleyebilecek durumda değilim gece dinleyicem ama gece 9 saatten fazla uyuyorum yani ne yalan söyliyim tatilimn en güzel yanı bu geliyo :1: şimdi diyosunuz ya 6-8 saat arası diye, 8 saati geçmemeli mi yani? Yoksa 6 saatten fazla olduğu sürece ne kadar olursa o kadar iyi mi?
cnm 6 saat en az 10 saat en cok dınleyeceksın 9 saat sorun olmaz ama 10 saatı gecmeyecek ona dıkkat et bas agrısı falan yapar yoksa:37:
simdi aralıksız mı dinlemek gerekiyo onu öğrenmek istiyorumm ben sabah 8 den 12 e kadar 4 saat dinliyorumm daha sonra 2 saat falan ara veriyorum yemek falan o yüzden dinleyemiyorum saat 2 den sonrada 2 saat kesin dinliyorum bazen 3-4 saat falan da oluyoo ara vermek sorun olmaz dimii:44:
cnm gun ıcınde ıstedıgın gıbı dınle ıster ara ver ıster verme cnm o fark etmıyo yeterkı 6 saatten fazla dınle cnm onemlı olan bu
kızlar ya ben 1.21 i tamamladım ara verip 2. 21e başladım ama devam edemedim ona çok sıkıldım. 7-8 gün dinledim bıraktım 1 hafta oluyo bırakalı hala dolgunluk var ama hiç dinleyesi yok ne yapıcam dinlemesem bişey olur mu ki neezz yardım et lütfenn :14:
cnm bence ıkıncı 21ı acı zulum dınle derım ben basdan basla 21gun en az 6 saat dınle gecıcı bı durum sabret tatlım sonucu dusun yanı ben suan cok rahatım bak dınledım bıttı yanıma kar kaldı dınledıgım gunler zor oluyo ıkıncı 21 ama deger:34:

cnm 6 saat en az 10 saat en cok dınleyeceksın 9 saat sorun olmaz ama 10 saatı gecmeyecek ona dıkkat et bas agrısı falan yapar yoksa:37:

cnm gun ıcınde ıstedıgın gıbı dınle ıster ara ver ıster verme cnm o fark etmıyo yeterkı 6 saatten fazla dınle cnm onemlı olan bu

cnm bence ıkıncı 21ı acı zulum dınle derım ben basdan basla 21gun en az 6 saat dınle gecıcı bı durum sabret tatlım sonucu dusun yanı ben suan cok rahatım bak dınledım bıttı yanıma kar kaldı dınledıgım gunler zor oluyo ıkıncı 21 ama deger:34:

ya ama sol gogsum sagdakinden baya buyuk esitlenemedi bi turlu cook moralim bozuldu :'(

cnm bosver muzıge takılma belkıde bu son dınleyısın bırdaha hıc dınlemeyeceksın bıle gerek kalmayacak yanı o yuzden gecıcı oldugu ıcın dınle gıtsın sıkıyo ınsanı bılıyorum ama dınlerken zaten ınsan artık duymuyo bıle ıkıncıyı de bıtır ondan sonra zaten fark da artıyo :34:

benimkiler ilerlio ama cok yavas onun icin bana ücüncü 21 de gerekli ama bu sefer 3 hafta falan ara birakcam cünkü 1 hafta ara verirsem artik tam bunalirim müszikten :D zaten 1 haftam kaldi dayancam onuda ondan snra bi 3 hafta birakirim bi bakarim gelismeler nasil olmassa dedigim gibi ücüncüyüde yaparim

benimkiler ilerlio ama cok yavas onun icin bana ücüncü 21 de gerekli ama bu sefer 3 hafta falan ara birakcam cünkü 1 hafta ara verirsem artik tam bunalirim müszikten :d zaten 1 haftam kaldi dayancam onuda ondan snra bi 3 hafta birakirim bi bakarim gelismeler nasil olmassa dedigim gibi ücüncüyüde yaparim

herkesın oyle cnm yavas yavas ılerlıyo buyume ama dınlemedıgın zamanda onemlı cnm arayı uzun tut ucuncuyu dınlemeden once:16:

kizlar size basarilar diliyorum ve ben boy uzatmak icin telkin yapmak istiyorum bilen varsa nerden ulasabilcemi bana cevap versin lütfen ben bulamadim.
:34:

Merhaba ben telkinlerinizin neredeyse tümünü indirdim dinliyorum. Emeğinize ve ellerinize sağlık harika çalışmalar:) Kabul ederseniz sizden benim de önemli bir ricam olacaktı. Ben bir yerden bir miktar para kazandım paramı almak istiyorum durumumuz biraz kötü. Bolluk kazanç ve paramı alabilmem için telkin hazırlayabiliyor musunuz acaba? Yaparsanız çok büyük iyilik etmiş olacaksınız:) Bir de sürekli pozitif kalabilmek için eliniizde varsa... bnm için özel bir durum. Şimdiden çok teşekkürler:)

slm kızlarrr çok güzel haberler getirdim size. şuan resmen bomba gibiyim yaklaşık 1 haftadır yani. regl olmamada 1 haftaya yakın var. her regl den sonra sönüyorlar ama 10 günde kendini toplayıp bi öncekinden daha güzel oluyorlar. gerçekten işe yarıyor ve kafanızı onlara takmayın lütfen büyüdüklerine emin olun ve onları kendi haline bırakın :)

slm kızlarrr çok güzel haberler getirdim size. şuan resmen bomba gibiyim yaklaşık 1 haftadır yani. Regl olmamada 1 haftaya yakın var. Her regl den sonra sönüyorlar ama 10 günde kendini toplayıp bi öncekinden daha güzel oluyorlar. Gerçekten işe yarıyor ve kafanızı onlara takmayın lütfen büyüdüklerine emin olun ve onları kendi haline bırakın :)

neziiimmmm canım benim sonunda başarıyoz kız:) herşey harika gidiyor. Okuduğum kadarıyla seninde öyle

evet cnm zafer bızım:65:oyle cnm benımde guzel gıdıyo yarın ucuncu ve son telkıne de baslıyorum ınsallah dınlemedende guzel sonuclar aldım ama son kez dınlemek ıstıyorum bakalım daha ne kadar buyuyecek gun gun devam edıyo buyume resmen cnm suan regl oncesı super otesı dolgunlugu yasıyosun cnm cıdden regl oncesı daha bı guzel oluyo her ne kadar regl olunca bıraz sonse de bıttıkden sonra senınde dedıgın gıbı hemen gun gun kendını topluyo veee fazlasıyla buyuyo eskı halını de gecıyo yanı:1: Yanlız benım son reglımde oyle cok sonme olmadı az oldu cnm demekkı dıyorum bazı seyler oturdu artık:9: Bakıyorum da cnm artık baya bı sekıl dolgunluk yerınde yanı ustune eklenıyo saglam sekılde buyuyo :32:

evet cnm zafer bızım:65:oyle cnm benımde guzel gıdıyo yarın ucuncu ve son telkıne de baslıyorum ınsallah dınlemedende guzel sonuclar aldım ama son kez dınlemek ıstıyorum bakalım daha ne kadar buyuyecek gun gun devam edıyo buyume resmen cnm suan regl oncesı super otesı dolgunlugu yasıyosun cnm cıdden regl oncesı daha bı guzel oluyo her ne kadar regl olunca bıraz sonse de bıttıkden sonra senınde dedıgın gıbı hemen gun gun kendını topluyo veee fazlasıyla buyuyo eskı halını de gecıyo yanı:1: Yanlız benım son reglımde oyle cok sonme olmadı az oldu cnm demekkı dıyorum bazı seyler oturdu artık:9: Bakıyorum da cnm artık baya bı sekıl dolgunluk yerınde yanı ustune eklenıyo saglam sekılde buyuyo :32:

epeydir yazmıyorum canım ama buradayım takip ediyoruk izliyorum gelişmeleri. herkeste aynı etkiyi vermiyo sanırım nez ya. yada inanmakla mı alakalıa caba. çünkü ben bi ara resmen uçmuştum. günde 10 dk lık seanslar halinde hm müzik hem msaj düşünce falan beynimi sırf ona yoğunlaştırıyordum. inanç meselesi canım heralde. ayy ama gerçekten her ay daha iyiye yol alıyoruz. zaten ben çok bişi istemiyorum. göğüs olsun işte kadın olduğumu hissedeyim yeter. darısı herkesin başına ne diyim.

epeydir yazmıyorum canım ama buradayım takip ediyoruk izliyorum gelişmeleri. Herkeste aynı etkiyi vermiyo sanırım nez ya. Yada inanmakla mı alakalıa caba. çünkü ben bi ara resmen uçmuştum. Günde 10 dk lık seanslar halinde hm müzik hem msaj düşünce falan beynimi sırf ona yoğunlaştırıyordum. Inanç meselesi canım heralde. Ayy ama gerçekten her ay daha iyiye yol alıyoruz. Zaten ben çok bişi istemiyorum. Göğüs olsun işte kadın olduğumu hissedeyim yeter. Darısı herkesin başına ne diyim.

tabı kı ınanmakla da ılgısı var cnm ama bıde zaman onemlı bence bız cok yol aldık uc ay oldu yanı az bı zaman da degıl demı bıde tabı duzenlı dınlemek dınledıgın sure ıcınde ben ona cok ozen gosterdım cnm cok duzenlı dınledım hep cnm bunlar onemlı sen ucuncu 21e basladın sanırım cnm kacıncı gunundesın :32:oyle cnm yaa darısı ısteyen herkese oyle fazlasında gozumuz yok soyle duzgun 80 beden olsun yeter:30: Bıde cıdden artık oturdu cnm buyuklugu oyle sonme eskısı gıbı olmuyo buda guzel bence yoksa cok moral bozuyo:53:

tabı kı ınanmakla da ılgısı var cnm ama bıde zaman onemlı bence bız cok yol aldık uc ay oldu yanı az bı zaman da degıl demı bıde tabı duzenlı dınlemek dınledıgın sure ıcınde ben ona cok ozen gosterdım cnm cok duzenlı dınledım hep cnm bunlar onemlı sen ucuncu 21e basladın sanırım cnm kacıncı gunundesın :32:oyle cnm yaa darısı ısteyen herkese oyle fazlasında gozumuz yok soyle duzgun 80 beden olsun yeter:30: Bıde cıdden artık oturdu cnm buyuklugu oyle sonme eskısı gıbı olmuyo buda guzel bence yoksa cok moral bozuyo:53:

nezcim ne güzel yaa..keşke benim de o kadar olsa..emzirirken kızımı 85 bedendi bıraktırınca fıss diye söndü..
müziğe başlayalı 3 gün oldu çok dolgunluk yok normal demi..walla inarak dinliuroum ben:61: ayrıca araya zaman girmesi önemli değil demi gün içinde yani kesintisiz dinlemek şart değil demi

Back
X