anladım canım sabredicem bende aksatmıycam yardımların için çok teşekkürler bende gelişmeleri yazarım![]()
tmm cnm guzel haberlerı paylasman dılegıyle soracagın bısey olursa sorabılırsın cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım sabredicem bende aksatmıycam yardımların için çok teşekkürler bende gelişmeleri yazarım![]()
tmm cnm guzel haberlerı paylasman dılegıyle soracagın bısey olursa sorabılırsın cnm![]()
yukarda da dedıgım gıbı uc kez 21 gun dınleyeceksın bır hafta ara vererek cnm gunde en az 6 en cok 10 saat seklınde hıc gun atlamayacaksın tabı bu cok onemlı sonra yedıklerıne dıkkat et proteın agırlıklı beslen sut falan ıc gunde ıkı hurma ye mesela sonra kurt uzumu yıyoruz gunde 30 tane falan sabah 15 aksam 15 gojı berry dıyede gecıyo bunun dısında ıste ılk 21 de bazı belırtılerı oluyo kol omuz bacak agrısı gıbı sonra saclarda yaglanma oluyo hormonları harekete gecırdıgı ıcın cnm gecıcı belırtıler yasanabılıyo duygusal olarak hassas olabılıyosun donem donem sonra goguslerde sureklı degısımler agrılar oluyo bı bakıyosun baya dolmus sonra bı bakıyosun gecmıs ama sonucda dıyebılırım kı yaglanarak buyuyo cnmben daha yeni indirdim bu müziği.ve şu an hiçbir bilgim yok.bu konuda bana biraz bilgi verebilir misiniz?![]()
evet cnm 3. 21ı dınlıyorum bı kac gundur bu son olacak sanırım ıkıncıden sonra baya ara vermısdım tekrar basladım bakalım son 21de neler olacaknez senin kacinci 21 in 3. Mu?
memelerini buyutenler buraya foto koysada gorsek.merak ediyorum.yasak mi?
yukarda da dedıgım gıbı uc kez 21 gun dınleyeceksın bır hafta ara vererek cnm gunde en az 6 en cok 10 saat seklınde hıc gun atlamayacaksın tabı bu cok onemlı sonra yedıklerıne dıkkat et proteın agırlıklı beslen sut falan ıc gunde ıkı hurma ye mesela sonra kurt uzumu yıyoruz gunde 30 tane falan sabah 15 aksam 15 gojı berry dıyede gecıyo bunun dısında ıste ılk 21 de bazı belırtılerı oluyo kol omuz bacak agrısı gıbı sonra saclarda yaglanma oluyo hormonları harekete gecırdıgı ıcın cnm gecıcı belırtıler yasanabılıyo duygusal olarak hassas olabılıyosun donem donem sonra goguslerde sureklı degısımler agrılar oluyo bı bakıyosun baya dolmus sonra bı bakıyosun gecmıs ama sonucda dıyebılırım kı yaglanarak buyuyo cnm![]()
takvıye olsun dıye yıyoruz olur tabı ama ıcerıgınde yedıklerımız ıctıklerımız de dıyo ya yanı o yuzden onemlı cnm yeme kısmı cnm sen bı ıkı kez 21ı yap sabırla zaten sonrasında buyume devam edıyo yanı dınleme surecını tamamla bekle kodluyo bılınc altımız zaten ve buyume kendı kendıne devam edıyo ben ucuncuye gecmeden once gunlerce dınlemedım ama hem etkısı hemde buyume devam ettı yanı regl olunca bıraz sonme oluyo ama bıttıkden sonra fazlasıyla gerı gelıyo buna kendını hazırla sende oyle kolay olmuyo malesef bızımde cok moralımız falan bozuldu ama sonrasında gecıyo alısırsın yanı merak etme sonme olarak degıl de cıvıyo nedense bı ondan sonuk duruyo cnm buyume asaması oldugu ıcın degısımler normal yanıpeki bu gün içinde yediğiniz üzümleri falan yemesem faydasını göremez miyimbide göğüslerim dolgunlaştıktan sonra tekrar fıııs sönerlerse benm devam etmeye hevesim kalmaz kii
![]()
ne guzel canim darisi bizim basimiza
ewet te gogsunu sergilemek istemezde yeni baslayanlar icin fikir olur diye dedim.
takvıye olsun dıye yıyoruz olur tabı ama ıcerıgınde yedıklerımız ıctıklerımız de dıyo ya yanı o yuzden onemlı cnm yeme kısmı cnm sen bı ıkı kez 21ı yap sabırla zaten sonrasında buyume devam edıyo yanı dınleme surecını tamamla bekle kodluyo bılınc altımız zaten ve buyume kendı kendıne devam edıyo ben ucuncuye gecmeden once gunlerce dınlemedım ama hem etkısı hemde buyume devam ettı yanı regl olunca bıraz sonme oluyo ama bıttıkden sonra fazlasıyla gerı gelıyo buna kendını hazırla sende oyle kolay olmuyo malesef bızımde cok moralımız falan bozuldu ama sonrasında gecıyo alısırsın yanı merak etme sonme olarak degıl de cıvıyo nedense bı ondan sonuk duruyo cnm buyume asaması oldugu ıcın degısımler normal yanı![]()
ne guzel canim darisi bizim basimiza
ewet te gogsunu sergilemek istemezde yeni baslayanlar icin fikir olur diye dedim.
hmm anladm :) ilgin için çok çok çok teşekkr ederm cnmAklıma takılan birşey oldukça yazarm sana :))
onemlı degıl rıca ederım cnmdüşünceni destekliyorum aslında ama bunac cesaret edebilecek ve hoş karşılayacak insanların olduğunu sanmıyorum![]()
telkıne baslamadan once tum yazılanları okumak gerek cnm belırtılerı anlamak adınamerhaba arkadaşlar.bende 1 senedir bu konuları takip ediyorum daha öncede birçok şey denedim bunlarla 3 cm büyümüştür en fazla o da çok belli olmadı.21 gün bu telkini dinledim.ama şuan bişey yok.biraz önce bi yorumda okudum bacak ağrısı falan belirtiler diye.bigün bacağım ağrıyınca anlam verememiştim.sanırım benimde 2. De falan etki olucak.şuan 1 haftalık aradayım.ben inanıyorum böyle şeylere.zaten psikoloji okuyorum herşeyin beynimizle yapılabilceğini düşünüyorum.
onemlı degıl rıca ederım cnmBılgım dahılınde cevaplamaya calısırım bende:) pekı yazan arkadas kendısının buyudugunde resmını bızlerle paylasırmıydı acaba:44:
telkıne baslamadan once tum yazılanları okumak gerek cnm belırtılerı anlamak adınapekı bu 21 gunde hıc mı bı belırtı yasamadın cnm agrı sızı hafıf dolgunluk vb.. Seyler hıc mı olmadı kac saat dınledın gunluk
telkıne baslamadan once tum yazılanları okumak gerek cnm belırtılerı anlamak adınapekı bu 21 gunde hıc mı bı belırtı yasamadın cnm agrı sızı hafıf dolgunluk vb.. Seyler hıc mı olmadı kac saat dınledın gunluk
sagol tatlım aynen ben bır kez daha denemeyı dusunuyorum zaman gecsın de bıraz kalıcı oluyo cunku dıgerlerının etkısı gecıyo yaa çörek otu yagı falanBugun ıkıncı gunum cnm dınlemeye basladım bende telkını yapan arkadas sagolsun yaa ınsallah ıse yarayacak bu kez dınlerken goguslerımde bıseyler hıssedıyorum
Tabı tıbetın 5 hareketını de yapıyorum bakalım sımdılık ıkısını bır ay kadar deneyım sonu ne olacak ayy bıde kocamaaaan olurmus telkın sayesınde ne dua ederım ama parfaıte
Yaa o yag ankarada nerde satılıyo acaba onuda denemek ısterım ılerde
![]()