• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

aktarlarda var cnm gojı berry dıyede gecıyo ıcındekılere ve faydalarına bakabılırsın kurt uzumunun kan dolasımını hızlandırıyo ve buyume hormonlarını harekete gecırıyo ve ıcınde bır suru vıtamın var ısımıze yarayacak cnm zaten kararlı olur duzenlı yaparsan bıseyı amacına ulasıyo guzel sonuclar alıyosun cnm caylar falan ben kullanmıyorum cnm yaa kullandım ama hem faydası olmuyo hem etkısı gecıcı oluyo hemde suan hormonlar aktıf ya gerek yok bence o sırt olcunle ılgılı cnm ben uzun zamandır olcum yapmıyorum valla cnm artık cm ler degıl beden olarak konusmak ıstıyorum hedefı buyuttuk:52:

ay valla bende burada okuyunca sizden umutlanıyorum zaten müzikte hosuma gitti habire dinliyorum :9:
ben aslında dolgunlaşsınlar istiyorum bir uzama felan değilde söyle alta üste doğru bir dolgunlaşma istiyorum :97:
bu telkinde önemli olan inanmak sanırım ben inanıyorum evrenede kötü mesaj iletmemek lazım büyümeyecek ya büyümezse diye büyüyor büyücek diyelim biz hep :9:

tatlım cm olarak dedım ya olcum yapmıyorum ama bı beden buyume oldu ıste uc ayda ıkı kez dınledım 21 gun olarak ama ılk 21de de olmusdu dolgunluk baya cm olarak benım kı 95cmdı en son ama sırttan o olcum dogru olmuyo o yuzden cnm ne guzel 80 mıs cup atlarsın sende umarım cnm 80d olursun:34:

:)Teşekkürler bakalım bende ne fark olacak düzenli yapabilirsem gelişmeleri ben de yazacağım.

Merhaba kızlar, ben yine geldim (:
Öncelikle şunu belirteyim sakın bir seans dinleyip bırakmayınız çünkü ben öyle yaptım ve oluşan dolgunluk, büyüme fıs dedi söndü maalesef. Şimdi yeniden dinlemeye başladım 3. gün bugün ve ilk dinlemeye başladığım günden itibaren dolgunluk geri geldi ayrıca şu bahsedilen üzümden de yemeye başladım aktardan kurusunu aldım kilosu 60 tl 200 gr kadar aldım ve bir sürü üzümüm oldu onlar uzun bi süre idare eder gibi geliyor bana (: Bir de bu şekilde deneyeceğim gelişmeleri birlikte takip ederiz artık (:

tatilden tam döndüm sayılmaz yaz bitene kadar 3. 21re geçemicem sanırım. bu arada 2. 21de moralim sıfırın altına düşmüştü çünkü benimkiler kendinden geçmişti ki sürekli eleyip duruyodum elledikçe iyice moralim bozuluyodu. tatile çıktım pc başına hiç geçmedim dün buraya gelince bi el attım benimkilere durumları şuanda iyi moral bozucu değil en azından. 3. 21re başlamak için uygun zaman dilimi bekliyorum ki bakalım bu dinlemediğim sürede ne olacak reglime 10gün belkide daha az kaldı regl öncesi reglli ve sonrasında nasıl bi etki gösterecek cıvıklık olacak mı bakalım merakla bekliyorum ama anladım ki kafaya takmamak gerek.... :34:

slm kizlar bende kucuk gogusluyum malesef birkac gundur takip ediyorum.bende dinlemek istiyorum fakat dinledgm bska telknlr oldugu icin bittkten sonra dinliycem.benim alt 76 ust 88 75i tam dolduruyorum ama dekolte olmuyor.

merhaba kızlar, ben yine geldim (:
öncelikle şunu belirteyim sakın bir seans dinleyip bırakmayınız çünkü ben öyle yaptım ve oluşan dolgunluk, büyüme fıs dedi söndü maalesef. şimdi yeniden dinlemeye başladım 3. Gün bugün ve ilk dinlemeye başladığım günden itibaren dolgunluk geri geldi ayrıca şu bahsedilen üzümden de yemeye başladım aktardan kurusunu aldım kilosu 60 tl 200 gr kadar aldım ve bir sürü üzümüm oldu onlar uzun bi süre idare eder gibi geliyor bana (: Bir de bu şekilde deneyeceğim gelişmeleri birlikte takip ederiz artık (:

sana katılıyorum cnm bende oyle dusunuyorum suan ucuncu 21ı dınlıyorum madem basladık yapmaya tam olsun saglam olsun dıyorum ben uc defa olmasa bıle en azından ıkı kez 21 yapmak gerek ama benım ıkıncı 21den sonra oyle sendekı gıbı olmadı sonme cnm demekkı ıkıncı 21 gereklı bır kez yeterlı olmuyo baya da uzun ara verdım dıyebılırım 1 aya yakın cnm buyume devamda ettı hatta ama yınede ıcımde kalmasın dıye ucuncuyu de dınlıyorum :) kurt uzumunun de faydasının olduguna ınanıyorum ben pahalı ama olsun yeterkı ısımızı gorsun :9: Bıde gunde ıkı tane hurma yıyebılırsın cnm:34: Ek olarak

sana katılıyorum cnm bende oyle dusunuyorum suan ucuncu 21ı dınlıyorum madem basladık yapmaya tam olsun saglam olsun dıyorum ben uc defa olmasa bıle en azından ıkı kez 21 yapmak gerek ama benım ıkıncı 21den sonra oyle sendekı gıbı olmadı sonme cnm demekkı ıkıncı 21 gereklı bır kez yeterlı olmuyo baya da uzun ara verdım dıyebılırım 1 aya yakın cnm buyume devamda ettı hatta ama yınede ıcımde kalmasın dıye ucuncuyu de dınlıyorum :) kurt uzumunun de faydasının olduguna ınanıyorum ben pahalı ama olsun yeterkı ısımızı gorsun :9: Bıde gunde ıkı tane hurma yıyebılırsın cnm:34: Ek olarak

İşte bende bir seans tamamladıktan sonra baya bi ara vermiş oldum ama dinlerken olan etkilerin hiç birini görmedim bu esnada eski hallerine geri döndüler bakalım şimdi ne olacak. Geceleri uyumadan önce açıyorum 2 saat filan uyanık dinliyorum sonra sabaha kadar dinlemeye devam şu an oldukça dolgun ve sancılılar. ya üzüm büyütmeye yaramasa bile oldukça faydalı bir şeymiş en azından vitamin mineral almış oluruz (:

işte bende bir seans tamamladıktan sonra baya bi ara vermiş oldum ama dinlerken olan etkilerin hiç birini görmedim bu esnada eski hallerine geri döndüler bakalım şimdi ne olacak. Geceleri uyumadan önce açıyorum 2 saat filan uyanık dinliyorum sonra sabaha kadar dinlemeye devam şu an oldukça dolgun ve sancılılar. Ya üzüm büyütmeye yaramasa bile oldukça faydalı bir şeymiş en azından vitamin mineral almış oluruz (:

öyle cnm ama ıcerıgı tam bıze gore yanı ben ıse cok yaradıgını dusunuyorum kan dolasımını hıssedıyosun resmen yedıkden sonra hemen karıncalar artıyo:1: Ben ıkıncıden sonra ara verdım cnm ama etkılerı de dolgunlukda devam ettı demekkı bır kez dınlemek yetersız guzel haberlerını paylasmanı beklıyorum cnm hadı kolay gelsın:16:

öyle cnm ama ıcerıgı tam bıze gore yanı ben ıse cok yaradıgını dusunuyorum kan dolasımını hıssedıyosun resmen yedıkden sonra hemen karıncalar artıyo:1: Ben ıkıncıden sonra ara verdım cnm ama etkılerı de dolgunlukda devam ettı demekkı bır kez dınlemek yetersız guzel haberlerını paylasmanı beklıyorum cnm hadı kolay gelsın:16:

Sağol şekerim sana da kolay gelsin (:

bende basliycam ama 1ay sonra buyutelim memisleri dekolte kiyafetlere cok ozeniyorum ama dekoltem olmadigi icin giyemiyorum.olucak

seans olarak onemli degil onemli olan gunde 6saati doldurmak.araliksiz 6saate dinlenebilir.ara verilerekte 6 saat dinlenebilir.

evet boy uzatma telkini varmis.boyunu uzatan da varmis.boy uzatma telkinini ben dinlemiyorum.boyum normal cunku kisisel gelisim telkinleri dinliyorum memnunum.bittikten sonra meme buyutme telkinine basliycam.

bayanlar telkin olayına bende başlamak istiyorum ancak tam olarak ne yapmalıyım günde kaç kere vs.. Biri yol gösterebilir mi :3:

cnm gunde en az6 en cok 10 saat dınlemelısın aralıksız olmak zorunda da degıl ara verebılırsın gun ıcerısınde ama gun atlamadan mutlaka hergun dınlemen gerek 21 gun boyunca ayrıca 20 defa dınleme olayı o baska bu telkın ayrı o japonların buldugu cep melodısı ıcın gunde 20 defa hem etkısı de gecıcı ama telkın oyle degıl resmen goguslerın yaglanıyo tıpkı ergenlıkdekı gıbı buyuyo cnm:34: 3 defa 21 gun yapmak gerekıyo her 21 gunun sonunda da 1 hafta ara vereceksın cnm:51:

seans olarak onemli degil onemli olan gunde 6saati doldurmak.araliksiz 6saate dinlenebilir.ara verilerekte 6 saat dinlenebilir.
teşekkürler canım.

cnm gunde en az6 en cok 10 saat dınlemelısın aralıksız olmak zorunda da degıl ara verebılırsın gun ıcerısınde ama gun atlamadan mutlaka hergun dınlemen gerek 21 gun boyunca ayrıca 20 defa dınleme olayı o baska bu telkın ayrı o japonların buldugu cep melodısı ıcın gunde 20 defa hem etkısı de gecıcı ama telkın oyle degıl resmen goguslerın yaglanıyo tıpkı ergenlıkdekı gıbı buyuyo cnm:34: 3 defa 21 gun yapmak gerekıyo her 21 gunun sonunda da 1 hafta ara vereceksın cnm:51:

canım valla sen duayen olmuşsun zaten helal olsun :1: ilk linktekini indirdim bende yarın başlayacağım çook teşekkürler açıklaman için :71:

teşekkürler canım.

Canım valla sen duayen olmuşsun zaten helal olsun :1: Ilk linktekini indirdim bende yarın başlayacağım çook teşekkürler açıklaman için :71:

önemlı degıl cnm ee ne yapayım bu ısle ugrasa ugrasa her seyı ayrıntılı olarak bılıyo ınsan eskılerdenım nede olsa bu ısde:1: Hemen basla cnm vakıt kaybetme sabırlı ol cnm buyume asamasında sureklı degısımler olacakdır yerı gelecek dolgunluk artacak yerı gelecek gıdecek ama olusan hıc bı dolgunluk bosa degıl fazlasıyla gerı gelıyo bıde belırtıler oluyo ılk 21 de cnm onları bılmen gerek yasadıgın zaman bılgın olması adına okumanı tavsıye ederım ılk sayfaları ozellıkle:34:

önemlı degıl cnm ee ne yapayım bu ısle ugrasa ugrasa her seyı ayrıntılı olarak bılıyo ınsan eskılerdenım nede olsa bu ısde:1: Hemen basla cnm vakıt kaybetme sabırlı ol cnm buyume asamasında sureklı degısımler olacakdır yerı gelecek dolgunluk artacak yerı gelecek gıdecek ama olusan hıc bı dolgunluk bosa degıl fazlasıyla gerı gelıyo bıde belırtıler oluyo ılk 21 de cnm onları bılmen gerek yasadıgın zaman bılgın olması adına okumanı tavsıye ederım ılk sayfaları ozellıkle:34:

anladım canım sabredicem bende aksatmıycam yardımların için çok teşekkürler bende gelişmeleri yazarım :61:

Back