Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ayyy nezcim yaaa cok yardımcı oluyosun tesekküredrm
dinliyrm dinliyorm merak etme :) 3 bucuk saat dinledm şimdiye kadr tekrar basldm dinlemeye inananrk dinliyorm işe yrcgna eminm hıh :):)

Son düzenleme:
kizlar su sivilce olayi bendede basladi 1 yada 2 tane cikti ama yinede uyuz oldum :d
gecıcı cnm merak etme oyle cok da cıkmıyo uc dort tane ancak yanı
[sıze=2]ayyy nezcim yaaa cok yardımcı oluyosun tesekküredrm
Dinliyrm dinliyorm merak etme :) 3 bucuk saat dinledm şimdiye kadr tekrar basldm dinlemeye inananrk dinliyorm işe yrcgna eminm hıh :):)
[/sıze]
onemlı degıl cnm gunde 6 saatı gecırmeye calıs tatlım
3.gün daha yeniyim ama hiç bişey hissetmiyorum acaba yanlış müziği falan mı dinliyorum

herkesde belırtıler hemen baslamıyo cnm bazılarında on bes gunden sonra baslıyo bazısında ılk hafta degısıyo yanı belırtı yok dıye sakın bırakma dınle yanı tamamla 21 gunuılk sayfadakı ılk lınkden ındırdıysen dogrudur 3dk lık bı fon muzıgı ıste cnm

regl donemınde oldugum ıcın halıyle cıvıdı ama yınede ıyı yanı cnm sonrasında zaten fazlasıyla gelıyo dolgunluk yok cnm baslamadım 3.ye henuz

ama seni çok taktir ediyorum gerçekten arkadaşım..güzel sonuçlar almana rağmen burayı hiç yorumsuz bırakmadın diyebilirim... moralleri yüksek tutmak için bazen psikolojik danışmanlık bile yaptın nerdeyse :)) çok sağol canım benim :)

önemlı degıl cnm daha 80 dolgusuz olana kadar devam cnm bırakırmıyım hıc

nezzzzzz slm, beni tanımışsındır inşallah bende ilk 21 tamamlayıp tatile çıktım tailde gayet bıngıl bıngıl dolaştım ama telkinim bittikten 2 hafta sonra fosss oldular bu kadar uzun sürmezdi fos halleri ve forumda böyle olan yoktub hatırladığım kadarıyla.şimdi 2. 21 başladım çekicilik telkiniyle birlikte dinliyorum.bana akıl ver nez.bu arada ben hala evde değilim netimde ağır işliyor forumun hepsini okuyamıyorum öpüldünüzz. ( bu arada nilim, balıeyss filan nasıllar uzun zamandır görüşemedik:82:)

slm cnm tanımaz mıyım hıc Valla cnm demekkı ıkı kez 21 yapmakda fayda var ust uste bı hafta arayla bende bı tek regl donemı oluyo sonme sonra fazlasıyla gelıyo cnm bende agrılar da buyumede devam edıyo cok sukur keske ıkıncı 21ı de hemen dınlemıs olsaydın ama olsun gec sayılmaz cnm 6 saatı gecırerek dınle gunluk

ilk 21 de bende 7 yada 8 saat dinliodum simdi sarkidan bunaldigim icin tam 6 saat dinliorum cidden bunaltti artik baska seyler dinlemek istiorum keske telkin icerigi 3 tane söyle degisik müziklerde olsaydida bi degisiklik olurdu daha büyük bi zevkle dinlerdik....

cnm bosver muzıge takılma belkıde bu son dınleyısın bırdaha hıc dınlemeyeceksın bıle gerek kalmayacak yanı o yuzden gecıcı oldugu ıcın dınle gıtsın sıkıyo ınsanı bılıyorum ama dınlerken zaten ınsan artık duymuyo bıle ıkıncıyı de bıtır ondan sonra zaten fark da artıyo

yaklaşık 15 gündür dinliyorum ve reglimde gecikme oldu aynı durumu yaşayan var mı? hic böyle olmazdı 6 gün gecikti yardımcı olursanız sevinirmm.

yaklaşık 15 gündür dinliyorum ve reglimde gecikme oldu aynı durumu yaşayan var mı? hic böyle olmazdı 6 gün gecikti yardımcı olursanız sevinirmm.

canım kiminde erkene alıyo kiminde geçikiyo hormanel bi değişiklik söz konusu sanırım bilemiyorum ama geçici, ikinci ay düzeliyo merak etme

Bende 2.21 deyim ilk baştaki etkileri yeniden yaşamaya başladım uçları ve etrafı acayip hassaslaştı elimi süremiyorum özellikle uçları kocaman oldu yuvarlaklaştı off ergen ergen ağrıyo bunar yine toparlanmaya başladı umarım bu son olur ve bidaha hiiç sönmeezleeerr :97:

Valla okadar şey yapıyoruz uğraşıyoruz bukadar uğraşmayada oluversin 80-85 ne olr Allahım yaa herşey senle başlar senle biter bizlere de böyle göğüsler nasip et nolursun.Hiç mütevazi olamıcam öyle 75'i dolursa yeter diye k.bakmasın göğüslerim okadar çaba sarf ederken ahanda bukadar olacaksınız diyorum başkada bişey demiyorum yahuu aaa

Çok güzeller böyle olsun Allahım senden istiyorum ne oluur

kendime bi gögüs dosyası acmaya karar verdim ..:90:
nette bulduğum ne kadar güzel gögüs fotosu varsa indirecem ..:90:
telkin i dinlerken onlrı izlicem :90:
ayy yyaaa büyücekler diye iiice sapığa bağladım ..
ama napımm ya hayalimdeki gögüs fotosuna baktıkça daha cok sızlıyolar .
umarım evde biri o dosyayı görmez. yoksa cinsel tercihimden kuşku duymaya başlıcklar ..:90:

kızlar merhaba, uzun bir aradan sonra döndüm buralara :) maalum tatil bitiyo artık başlayabilirim bi şeylere :) benim merak ettiğim bi şey var ama ben gündüz dinleyebilecek durumda değilim gece dinleyicem ama gece 9 saatten fazla uyuyorum yani ne yalan söyliyim tatilimn en güzel yanı bu geliyo şimdi diyosunuz ya 6-8 saat arası diye, 8 saati geçmemeli mi yani? yoksa 6 saatten fazla olduğu sürece ne kadar olursa o kadar iyi mi?

Simdi aralıksız mı dinlemek gerekiyo onu öğrenmek istiyorumm ben sabah 8 den 12 e kadar 4 saat dinliyorumm daha sonra 2 saat falan ara veriyorum yemek falan o yüzden dinleyemiyorum saat 2 den sonrada 2 saat kesin dinliyorum bazen 3-4 saat falan da oluyoo ara vermek sorun olmaz dimii:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…