ılk gundelerde kı agrılar bellı belırsız gıbı sonra net ve sıddetlı agrılar gırıp cıkıyo merak etme daha cok yenısın cnm cok sey bekleme ayrıca da gunluk tam olarak dınlekı sonuc alabılesın
gecıcı cnm merak etme oyle cok da cıkmıyo uc dort tane ancak yanıkizlar su sivilce olayi bendede basladi 1 yada 2 tane cikti ama yinede uyuz oldum :d
onemlı degıl cnm gunde 6 saatı gecırmeye calıs tatlım[sıze=2]ayyy nezcim yaaa cok yardımcı oluyosun tesekküredrm
Dinliyrm dinliyorm merak etme :) 3 bucuk saat dinledm şimdiye kadr tekrar basldm dinlemeye inananrk dinliyorm işe yrcgna eminm hıh :):)[/sıze]
3.gün daha yeniyim ama hiç bişey hissetmiyorumacaba yanlış müziği falan mı dinliyorum
merhaba nezcim nasıl gidiyor?3. Ye başlamadın demi hala?
regl donemınde oldugum ıcın halıyle cıvıdı ama yınede ıyı yanı cnm sonrasında zaten fazlasıyla gelıyo dolgunluk yok cnm baslamadım 3.ye henuz
ama seni çok taktir ediyorum gerçekten arkadaşım..güzel sonuçlar almana rağmen burayı hiç yorumsuz bırakmadın diyebilirim... Moralleri yüksek tutmak için bazen psikolojik danışmanlık bile yaptın nerdeyse :)) çok sağol canım benim :)
onemlı degıl cnm gunde 6 saatı gecırmeye calıs tatlım
slm cnm tanımaz mıyım hıcnezzzzzz slm, beni tanımışsındır inşallahBende ilk 21 tamamlayıp tatile çıktım tailde gayet bıngıl bıngıl dolaştım ama telkinim bittikten 2 hafta sonra fosss oldular bu kadar uzun sürmezdi fos halleri ve forumda böyle olan yoktub hatırladığım kadarıyla.şimdi 2. 21 başladım çekicilik telkiniyle birlikte dinliyorum.bana akıl ver nez.bu arada ben hala evde değilim netimde ağır işliyor forumun hepsini okuyamıyorum öpüldünüzz. ( bu arada nilim, balıeyss filan nasıllar uzun zamandır görüşemedik:82:)
ilk 21 de bende 7 yada 8 saat dinliodum simdi sarkidan bunaldigim icin tam 6 saat dinliorum :d cidden bunaltti artik baska seyler dinlemek istiorum :d keske telkin icerigi 3 tane söyle degisik müziklerde olsaydida bi degisiklik olurdu daha büyük bi zevkle dinlerdik....
yaklaşık 15 gündür dinliyorum ve reglimde gecikme oldu aynı durumu yaşayan var mı? hic böyle olmazdı 6 gün gecikti yardımcı olursanız sevinirmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?