• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

[sıze=2]yok hayır canım o kadrda deil :60: Dikkat ediyorum dinlerkn :82:[/sıze]
sadece senın ıcınde demedım cnm dıkkat edılmıyo cunku buna uyarı olsun dıye yazdım aslında :34:
bende 2. 21 deyim doluyolar yavas yavas ama msikten gercekten bayginlik geldi artik o kadar isteksiz dinliorummki....farfait gelsede müsigi degistirse gercekten yok sikildim artik su müsikten bayginlik geldi....1. 21 i daha istekli dinlemistim ilk sefer oldugu icin ama 2. Zorla dinliorum yaramadigini bilsem birakirdim coktan ama ise yario onun icin zorluyorum kendimi....su müsik degissin ama bi an önce :(

bende oyle cnm 2. Bıraz daha zor gecmıstı ama mutlaka tamamla ben baya ara verdım ucu dınlersem bıle oyle sıkılmadan dınleyebılırım artık arayı uzun tutunca ınsan kendıne gelıyo valla evet cnm coook faydası var:1:hemde hıc bırseyın olmadıgı kadar coook:52:

ben hala dinliyorum ...:)
ya yorumlrı okurken bi arkadas idealnzdeki gögüs fotosunu bulun onun gibi olmasını isteyin türünden bir yorum yapmıs googleden foto bulmak icin gögslere bakıyordum.. baktıkca daha cok agrı sızı oldu :60::60:
sapıkmıyım yaa ben dedim kendi kendime ..:60:
ama dedim agrı oluyosa bak bosver :):)
alhım ya böyle agrı seker gibi galiyo bana büyüdklerini hissednce ..:)
sonunda zafer benim olacak inanıyorummmmmmm:66::66:

Baileys canim, bu forumun böyle olumlu fikirlere ihtiyacı var. bir ayrılıktan sonra bile böyle pozitif düşünebiliyorsan ne güzel. eminim çok daha güzel bir ilişki seni bekliyor. biliyor musun bu arada ben de sevgilimden ayrıldım. ama benim için hayırlı olduğunu ve daha güzel birşeyin başlaması için bunun bitmesi gerektiğini biliyorum.
tabii bu arada göğüslere odaklanmaya zaman ayıramadım. 2. 21i bitirmiştim ve çok güzel sonuç alıyordum. bir süre telkine ara vermeye karar vermiştim zaten. bu arada göğüslerim aynı şekilde duruyorlar. telkin dinlerken elde ettiğim büyüme kalıcı oldu ama telkine ara verince büyüme de ara verdi sanki. ben çok memnunum aldığım sonuçtan ve biliyorum daha fazla büyüme için kendilerini toparlıyorlar. bir de moralim bozuktu birkaç haftadır ve böyleyken zihin de çalışmaları yavaşlatabiliyor. şimdi toparlanıp tekrar odaklanacağım ve bir ara 3. 21'i de dinleyeceğim. telkin sırasında çok bariz büyüme oluyor çünkü.

herkese sevgiler.

Senin adına sevindim canım,eminim senin için de hayatında daha güzel bir dönem başlayacaktır..Bu kadar pozitif olmayı ben de beklemiyordum cnm,sanırım göğüsler için olumlu düşünme tüm hayatımızı etkiliyor..2. 21'e yeni başladım ve kesinlikle tekrar dolmaya başladı göğüslerim,çok keyifli bir şey bu..:32:

Son düzenleme:
ben de küçük göğüsten müzdaribim bi dönem fena takmış herşeyi denemiş bişi elde edemeyince sıkılıp bırakmıştım. zahmetsiz masrafsız bi yöntemmiş bu denemeye karar verdim yalnız 1.1 2.2 3.1 ne oluyo arkadaşlar sanırım dönemler, birini bitirip diğerine başlıyorsunuz... hangi müzikler bunlar... yalnız bu tür bilgiler ilk mesajda güncellenirse çok iyi olur arkadaşlar foruma her yeni katılan kişi bulmak için milyon tane sayfada boğulmak zorunda kalınca başlamadan biter girişimi, benim sürekli bu forumu takip edecek zamanım yok, yoğun ve yorucu iş temposunda canım çııkıyo zaten:(

bende oyle cnm 2. Bıraz daha zor gecmıstı ama mutlaka tamamla ben baya ara verdım ucu dınlersem bıle oyle sıkılmadan dınleyebılırım artık arayı uzun tutunca ınsan kendıne gelıyo valla evet cnm coook faydası var:1:hemde hıc bırseyın olmadıgı kadar coook:52:

birincisi bitince 7 gün ara verdim olmasi gerektigi gibi :) ikincisi bitince bende bi ara vericem gercekten yani zor dinliorum artik bunaltti sarki :D bari hareketli bisey olsaydi :D nese artik mecbur dinlices :D tamamlamadan birakmam zaten :)

ben de küçük göğüsten müzdaribim bi dönem fena takmış herşeyi denemiş bişi elde edemeyince sıkılıp bırakmıştım. Zahmetsiz masrafsız bi yöntemmiş bu denemeye karar verdim yalnız 1.1 2.2 3.1 ne oluyo arkadaşlar sanırım dönemler, birini bitirip diğerine başlıyorsunuz... Hangi müzikler bunlar... Yalnız bu tür bilgiler ilk mesajda güncellenirse çok iyi olur arkadaşlar foruma her yeni katılan kişi bulmak için milyon tane sayfada boğulmak zorunda kalınca başlamadan biter girişimi, benim sürekli bu forumu takip edecek zamanım yok, yoğun ve yorucu iş temposunda canım çııkıyo zaten:(

cnm 21 gun dınlıyoruz bı hafta ara verıyoruz uc kez 21 gun demek yanı :61: Muzık bırıncı sayfada cnm lınkler var ordan ındırıp dınleyebılırsın 3dk lık fon muzıgı gunde en az 6 saat dınleyeceksın kolay gelsın:34:

kızlar ben de dün ani bir kararla sessiz sedasız başlayıwerdim :) inanılmaz bir olay ya ağrı we dolgunluk war enteresan:53: ama bu müzikten de böööö geldi:37: loorenna mckennit tan falan oleydi bir tane istek parfarit arkadaşım:34: tabi ayrıca çok teşekkürler sana!:38:

Kızlar 2.21'e başlamış bulunmaktayım dinlemeye başladım başlayalı acayip sızı oluşmaya başladı sanki müzik çalınca gögüslerim dik dik oluyo tepki veriyo gibi oldu.İnş. Daha çok büyüme kat eder ve bidaha etkisi hiç geçmez.Düzenli kullanmadığım puerarica mirifica kapsülü ve kremim vardı onada başladım 4 gündür iyi gidiyo hafif bi dolgunluk sağlamışken müziğede başladım ya inş. olur bu defaa:97:

kızlar 2. 21 güne gerek yok ben dinlemedim ama kendi ağrıyor sürekli dolgunluk süper kıvamda 2.ye gerek yok zamanla dolgunlaşıyo

2.21deyim sonlarındayım hatta. regl oldum ondan sonra gittiler:( ama yorumları okuyorum üzülmemem gerektiğini biliyorum reglden sonra giden dolgunluk geri geliyor, daha önce de yaşamaıştım ben bunu. ama yine de insan üzülüyor:(((( şunun da etkisi var üzülmemde, 2. 21deyim daha öyle dolu dolu bişey yok:( eskiye nazaran tabi ki ilerleme var, ama ne zaman göğsümü gere gere benim de memem var diyebilcemmm???:((( yaz da geldi bikiniyle falan iyice moralim bozuluyor:((

peki bu olay sadece fiziksel gelişimini tamamlamışlar için mi uygun? ben 16 yaşındayım denemeyi düşünüyorum sorun olur mu?

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar uzun zamndır bende takip etmeye çalışıyorum bu konuyu bi ara başlamaıştım ve etkisinide görüyo gibiydim ama bırakmak zorunda kaldım. nez12 en çokta senin sonucunu merka ediyorum en ilerde olan sesin sanırım. ne kadar bi büyüme katettin. dinlemeyince etkisi geçtimi bi arkadaş geçtiğinden bahsetmişti kafam karıştı:25:

kızlar bu günlük 6 8 saati yaklaşık mı hesaplıyosunuz ben bu akşam dinlemeye başladım bakalım ne olacak :)büyüme yaşayan arkadaşlar reglden sonra dolgunluk gidiyor mu ya

kızlar bu günlük 6 8 saati yaklaşık mı hesaplıyosunuz ben bu akşam dinlemeye başladım bakalım ne olacak :)büyüme yaşayan arkadaşlar reglden sonra dolgunluk gidiyor mu ya

evet canm garip ama regl dönemi şişmesi gereken göğüslerde dolgunluk gidiyor:44: ama endişelenmeyin reglden sonra geri geliyo dolgunluk üstüne eklenerek:)

mrb arkadaşlar uzun zamndır bende takip etmeye çalışıyorum bu konuyu bi ara başlamaıştım ve etkisinide görüyo gibiydim ama bırakmak zorunda kaldım. Nez12 en çokta senin sonucunu merka ediyorum en ilerde olan sesin sanırım. Ne kadar bi büyüme katettin. Dinlemeyince etkisi geçtimi bi arkadaş geçtiğinden bahsetmişti kafam karıştı:25:
hayır cnm ben ıkı kez 21 gun dınledım ve bırakdım agrımda oluyo buyumede devam ettı yanı benım 70den 75 bedene gecıs oldu cnm baya bı fark ettı dıyebılırım uc ayda ucuncu ve son kez dınlemeyı dusunuyorum bakalım karar vermedım ama sonuc cıdden hem kalıcı hemde cok guzel sekılde yeterkı kararlı olup sabredelım
cnm ıste 7 saat olur 7:30 olur 6 saatı gecsın onemlı olan hayır soyle soyleyım cnm regl oncesı buyume artıyo baya bı sonra regl olunca dolgunluk gıdıyo baya ama regl sonrası fazlasıyla regl oncesı olan o buyumeyı de gececek sekılde buyuyo gun gun cnm o sekılde yanı gelen hıc bı dolgunluk gıtmıyo tamamen cunku yaglandı artık oyle sıslık olmadıgı ıcın gıtmesı ancak zayıflamayla olur:9:

slm kızlar ne zamandır foruma girmiyodum bende sonuc alanlardanım sadece bir kez 21 yaptım ve yeterlı oldu ergenlık agrıları yasıyorum hanı dokununca o ağrıyan cınsten bı agrı:1: telkınım bıtelı 1ay 10 gün oldu ergenlık agrısı baslayalı da on gün kadar bı süre oldu daha önce bu tarz bı agrı yasamamıstım on gündür yasıyorum sizlerle paylasmak istedımm... su an tatıldeyım cicişler de yenı bıkınılerı hakettı vesselam:nazar: :66: her sabah ağrılarla kalkıyorum bunun yanında asıl telkının lokomotıfı sayılan sucluluk ve ego ya da basladım aslında ilk önce bu telkınlerın dinlenmesı gerekıyomus daha sonrada diğer telkınlerı listeye eklemek gerekıyomus bunu da yenı öğrendim:30: hadı hayırlısı bakalımm:68:

[COLOR="#0000CD"]4 gün ve gögüs büyütme işlemime an itibaryle basladım ..:):)
dün cok dinleyemedim moralim bozulmustu işe yaramıck diye ama şuan bütün umutsuzluklarımı bi kenara attım umutla dinliyorum ..:) Sızlamalarda başladı ..:)
bazı arkadşlar cok ağrı oluyo diyor ama bende öyle abartılack bi ağrı olmadı..:44:
evet bazen agrı giriyo gerildiğini hissediyorum ama ne bilim ck ağrı olmamasıda kafamı karıstırdı ... :26:
[/COLOR]

Son düzenleme:
[color="#0000cd"]4 gün ve gögüs büyütme işlemime an itibaryle basladım ..:):)
dün cok dinleyemedim moralim bozulmustu işe yaramıck diye ama şuan bütün umutsuzluklarımı bi kenara attım umutla dinliyorum ..:) sızlamalarda başladı ..:)
bazı arkadşlar cok ağrı oluyo diyor ama bende öyle abartılack bi ağrı olmadı..:44:
Evet bazen agrı giriyo gerildiğini hissediyorum ama ne bilim ck ağrı olmamasıda kafamı karıstırdı ... :26:
[sıze=2][/sıze][/color]

ılk gundelerde kı agrılar bellı belırsız gıbı sonra net ve sıddetlı agrılar gırıp cıkıyo merak etme daha cok yenısın cnm cok sey bekleme ayrıca da gunluk tam olarak dınlekı sonuc alabılesın:34:

Back
X