nezcim ne güzel yaa..keşke benim de o kadar olsa..emzirirken kızımı 85 bedendi bıraktırınca fıss diye söndü..
Müziğe başlayalı 3 gün oldu çok dolgunluk yok normal demi..walla inarak dinliuroum benAyrıca araya zaman girmesi önemli değil demi gün içinde yani kesintisiz dinlemek şart değil demi
2.21im bitti dinlerken dolgunluk vrdı dıştanda farkdeilcek derecede bıraktım dinlemeyi eski haline döndüler. üzgünüm kızlar ama sönüyorlar
benim de bir sorum var ben 3 telkin birden dinliyorum mp3 çalarıma yükledim 3'ü sırayla ve sürekli çalıyor sorun olmaz değil mi 3'ünü de dinlemem? Bir de saat tutmadığım için fazla oldu mu ya da 6 saati doldurdu mu emin olamıyorum siz nasıl zaman tutuyorsunuz? Ve en önemli sorum boy uzatmayı deneyen var mı geri bildirim geldi mi ya da sağdan soldan duyduğunuz var mı acaba? Hepinizin faydasını görmenize çok sevindim:) ben de çok inanıyorum yaşım genç olmasına rağmen meraklıyım senelerdir:)
oralar da buyuyo gogusde merak etme cnm mucızede bekleme bı anda yavas yavas asama asama oluyo hop dıye bırden gogusler sıparıs gelmıyokı cnm gogusun her kısmında degısımler oluyo alt yan ust derken yavas yavas doluyo cnm sabırlı olkızlarr yaa takın benibn ikinci telkinime başladım aynı zamanda yağda kullanıorum göğüslerim biraz genişledi hafif dolgunluk vaar ama çook bariz diill göğüste ki o kahverengi kısım var yaaa benimlki zaten geniştii daha da genişledii göğüs ucumda biraz büyümüş sizdede öyle oldu mu :s ama ben onların büyümesini istemiorum göğüslerim büyüsünn ::s
nezcim ya bi şey sorcam ben bunu sadece uyurken dinlesem bi sorun olur mu? çnkü gün içinde kulaklıkla duramıyorum
benim 6. Günüm ama ben hala bişey hissetmiyorumKaramsar olmak istemiyorum ama ben ne zaman etkisini görmeye başlıcam acabaa
sende ıkıncı haftanda goreceksın demekkı cnm etkılerını devam et dınlemeye6 gun daha cok yenı dur bakalım soyle bı ılk 21ı bıtır ondan sonra zaten farklılıgı da belırtılerı de yasayarak goreceksın
2telkın dınlenebılır dıye bılıyorum cnm ben ancak en az gunde 12 saatını telkıne ayırman gerekecek senın 18 saatını ayırman gerek bence zor ıs bıraz hemde zıhnın yorulur bız bı tanesını dınlerken bıle ne belırtıler yasadık bız tek dınledıgımız ıcın saatı ayarlaması zor olmuyo bılıyosun cnm ne kadar dınledıgını ayrıca boy uzatma ve gogus buyutmeyı aynı anda mı dınlıyosun?ıkısıde vucut ıcın onemlı degısımler her ıkısıne bırden nasıl yetıssın tatlım vucudun hanı bırı vucut ıcın bırıde ego ılıskı gıbı telkınler olsa neysede yedıklerın ıctıklerın goguse mı yarasın boyuna mı demı ama yerınde olsam yanlızca once bırıne odaklanırım bak uc aydır goguslere odaklandık yoksa boy ıcın olanı denemek ıstedım cnm ancak oncelıgı buna verdım soyle bı ıstedıgım gıbı olsun sonra da boy ıcın olanı dınleyecem gogus ıcın olanı dınlemedıgım zamanlarda bıle boyu dınlemedım yanı uc dort ay sonra dınlerım dıyorum soyle 80 bedenı bı garantıleyım ondan sonra ama yınede sen bılırsınher ıkısınden ayrı ayrı farklı zamanlarda ıstedıgın sonucu almak var bıde fazla yukleme oldugu ıcın her ıkısınden de aynı anda olumsuz sonuc almak var cnm
oralar da buyuyo gogusde merak etme cnm mucızede bekleme bı anda yavas yavas asama asama oluyo hop dıye bırden gogusler sıparıs gelmıyokı cnm gogusun her kısmında degısımler oluyo alt yan ust derken yavas yavas doluyo cnm sabırlı olBıde masaj ben yapmadım telkın boyunca hıc dokunmasan bence daha ıyı
olur cnm bısey olmaz bı ıkı gun daha dınlersın gogus ıcın olan telkını boyu da uc ay sonra falan dınleyebılırsın yasın daha kucuk cnm merak etme burda kı kımse ergenlık degıl kı 20den yukarı bı cogunun yası gogus gıbı boy da da umarım guzel sonuclar alırızçok haklısınız ben hiç o açıdan düşünmemiştim. 2 gündür göğüs için dinliyordum ama dün boy ve çekiciliği de indirince onları da dinlemiştim boşuna gitmemiştir umarım göğüs devam edeyim ben artık 1-2 gün fazla dinlerim boşuna gittiyse günüm birşey olmaz değil mi fazla dinlesem 1-2 gün? Boyum için de yaşım zaten geçti hep zaman kaybediyorum gibi geliyor o yüzden onu da sonraya atmak istememiştim ama ucunda olumsuz sonuç almak var tabii ki. Yaşım 19 umarım hepsi işe yarar :) özellikle boyu çok merak ediyorum
themra nın yağını kullanıorum 15 güne yakındır :s ondada olumnlu sonuç alan baya kişi varbi anca dolgun göğüslerim olsun istiyorummm
regl olunca gıdecek bırazı cnm ama gerı fazlasıyla gelecek merak etmekızlaaaaarrrrr :) şimdi bi ölçü aldım 92 çıktı :d inanamıyorum hala daha . Maratona alt 75 üst 85 ile başlamıştım şimdi üst 92 olmuş :)) inanılmaz dolgunlar ve çok sertler. Regl öncesi şişkinlik var şuan ama hiç bu kadar büyümemişlerdi
regl olunca gıdecek bırazı cnm ama gerı fazlasıyla gelecek merak etmeBu arada bende bugun 3.ye basladım
ılk sayfada cnm lınkler neden ındıremedın kı yavas ındır var en altta oraya basacaksınarkadaşlar dosyayı hiçbir linkten indiremiyorum nedenki:26::26::26:
olsun canım nasılsa daha büyük bi şekilde geri geliyorlar. Ben 3. Ye başlamışltım ama 3-4 gün dinlemeye çalıştım baktım 6 saat bile dineyemiyorum bıraktım şimdilik erteledim. Bakalım bi süre böyle gitsin tekrar başlarım belki sonra. Hadi bakalım canım gelişmeleri yaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?