Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canım ben zaten bu konuyu arastırmıstım daha önce yani okumustum sayfaların cogunu ama sınava hazırlandığım için ve kendime zamn ayırıp güzel bi sekilde uygulamamaktan korktugum için sınav sonrasına bırakmıstım.. şimdi sınav bitti ve seninde yardımlarınla basladım ..:)
telkinin faydalarına inanıyorum.. insallah güzel olack herşey..:) suan sadece bu konuyu düşünüyorum .. faydalı olacağına inanıyorum.. az önce dinlerken içcamasır benmde aklıma taklmıstı acaba camasırla zararlı olurmu faln diye ama cok saol bu konudada yardım ettin ..:) hepimizn hakkında en güseli olsun canım tekrar tesekkredrm ..

tesekkredrm canım önerilern için okumustum zaten telkindeki sözleri. az önce tekrar tekrar okudum ..:) belirtilerdende az cok haberim var ama haklısın hpsini okucm :) cok tesekkrler yardımlr için gercekten cok iisiniz

sagol cnm evet cnm once okuyarak baslamakda fayda var senın adına cok sevındım guzel sonuc alıyo olmana daha devam edecek ınsallah cnm en az ıkı kez 21ı tamamla
ee ona kalırsa benım gecen reglımde fıss sondu resmen eskı halıne yakın oldu dıyebılırım tabı yıne fark vardı ama sok oldum resmen sonra reglım bıttı vee dolgunluk fazlasıyla geldı buyume surecınde bunlar olacak merak etme cnm ıkıncı 21ıde dınle aksatmadan ama sımdı yıne dolgunlar baya takma gıden dolgunluk fazlasıyla gerı gelıyo yanı
tesekkredrm canım önerilern için okumustum zaten telkindeki sözleri. az önce tekrar tekrar okudum ..:) belirtilerdende az cok haberim var ama haklısın hpsini okucm :) cok tesekkrler yardımlr için gercekten cok iisiniz
onemlı degıl cnm

Lütfen yenileyebilir misiniz yada özele biri atabilir mi link çalışmıyor çünki :)

----
Alternatif link işimi gördü ..

Son düzenleme:
kızlarr telkini dinliorum 2. ciye geçtim ama umutsuluğum tuttu kardeşim kardeşim üstümü indirdiii bebek dahaa bir tanıdığımız yanımızdaydı kadın göğüslerime bakıp kızımınki bile daha büyük dedi kızı 12 yaşındaa :84:

:6
benimde odaklandığm tek konu bu...hepimize faydalı olacak canım ben de inanıyorum buna...

evet canım 2. 21 i de dinliycem..sonuca göre belki 3.yü de düşünebilirim bakalım artık. çok teşekkürler moral oluyorsun buradaki birçok kişiye :)

evet canım 2. 21 i de dinliycem..sonuca göre belki 3.yü de düşünebilirim bakalım artık. çok teşekkürler moral oluyorsun buradaki birçok kişiye :)

önemlı degıl cnm faydam oluyosa ne mutlu banabende 3u dusunuyorum ama bakalım bıraz daha sonra dınleyebılırım cnm

Nezcim nerelerdesin senn, burası dağılmıştı yokluğunda:)
ben dahil.
ikinci yirmibir ne zaman bitiyo onu bile unuttum, üç gündür falan günde 1 saat dinleyemiyorum bile
koptum nedense.
ama şimdi yazdıklarını okudum gene gaza geldim:)
regl yeni bitti sayılır gene fıs fısları oynuyor benimkiler o yüzden sanırım canım da pek istemiyor
nolacak bilmem

nezcim 2. Ile 3. Telkin arasında da 1 hafta ara olması gerekmiyor mu? Senin 2. Biteli ne kadar olmuştu?
ben ucu dınlemedım cnm baya ara verdım 20 gun oldu yanı cnm ama sana kalmıs yanı ıstersen sende uzun ara ver ıkıncı bıtınce cunku dınlemeyınce de buyuyo verılen emırlerı daha rahat yerıne getırıyo hatta vucut cnm dınlerken olan hersey oluyo deyım yanı etkısı agrısı buyumesı hepsı devam edıyo

evet cnm bı sure gıremedım bazı nedenlerden dolayı ama dondum Valla saglam sekılde tam olarak ıkı yırmıbır gunu dolduran herkes de guzel sonuc olacagına ben cook ınanıyorum ben 6 saatın altına hıc dusmeden dınledım tatlım o da onemlı regl zamanı evet oluyo ama gecıyo yanı onemlı degıl fazlasıyla gelıyo dolgunluk moralını bozma cnm

selam kızlar bende bugün başlıyorum dinlemeye. İnşallah büyürler. Ölçtüm yazdım bi kenara hadi hayırlısı....

eheheh benim bugn ikiinci günüm ve dinlemeye devam ..:)
dün 5 saat faln dinlemeye basladım dayanamadım midem fln bulandı başım döndü ..:) çünkü hiç aralıksız dinledm ..:)
bide aksam tv izlerken fln teli acıp yanımda bıraktım bi kac kere de öyle dinledm..
bende dün dinlerkn sızılar oldu gögüslermde koltuk altımda faln agrılar hatta suanda oluyo ..:)
önceki yormlrda normal demişsinz umarım büyüyodrlar.. :)
yardımcı olan herkese tesekkredrm
değişiklikleri yazarm .. yeni baslayanlarada kolay gelsin diyorum ..:):) umarım istedigimz ölcülere gelirler

ya bişey soracağım. benim dinlediğim müzik klsaik müzik gibi bişey. 1. sayfadan indirdim.
Ama başka bir yerde bunu dinleyin demişler YouTube - Song that makes your breasts bigger
hangisi doğru olan.

cnm umarım etrafındakı ınsanlara da dınletmıyosun kızlar dıkkat edın cocuk falan olunca yanınızda kulaklıkla dınleyın yanlızken kulaksız dınleyın kımse etkılenmesın Evet cnm agrılar benımde ılk gunlerde basladı guzel haber bu Hıc aralıksız dınlemek zorunda degılsın ara vererek dınle cnm

ya bişey soracağım. Benim dinlediğim müzik klsaik müzik gibi bişey. 1. Sayfadan indirdim.
Ama başka bir yerde bunu dinleyin demişler youtube - song that makes your breasts bigger
hangisi doğru olan.

cnm evet klasık muzık fon muzıgı gıbı yanı dınlemen gereken gunde en az 6 saat en fazla 10 saat 21gun dınleyeceksın aralıksız cnm sonra bı hafta ara verıp ıkıncı kez 21 gun daha dınleyebılırsın ıyıce pekıssın dıye zaten zamanla goreceksın farkı dıgerı japonların buldugu etkısı gecıcı tatlım onun dınleme

Anladım tamam canım, çok sağol. Bugün ilk günüm 2 saat falan oldu dinlemeye başlayalı, bakalım etkili olacak mı bende de ...

anladım tamam canım, çok sağol. Bugün ilk günüm 2 saat falan oldu dinlemeye başlayalı, bakalım etkili olacak mı bende de ...

tamam cnm 6 saatı tamamla gunluk mutlaka zaten sonuc aldıkca hevesle dınleyeceksın emın ololur cnm ınsallah yeterkı gun atlamadan aksatmadan dınle

yok hayır canım o kadrda deil dikkat ediyorum dinlerkn :82:

bende 2. 21 deyim doluyolar yavas yavas ama msikten gercekten bayginlik geldi artik o kadar isteksiz dinliorummki....farfait gelsede müsigi degistirse gercekten yok sikildim artik su müsikten bayginlik geldi....1. 21 i daha istekli dinlemistim ilk sefer oldugu icin ama 2. zorla dinliorum yaramadigini bilsem birakirdim coktan ama ise yario onun icin zorluyorum kendimi....su müsik degissin ama bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…