Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar bu sorum ozellıkle 2. 21 de olanlara dolgunluk nekdr oluo yani fazlamı bişey beklıyorum ben ne kdr dolgunlaştı sızınkı merak edıyorum:44:

ne zamandan beri yazmıyordum, arka arkaya yazıyorum şimdi de:) bişey daha dicem: )

bu foruma girdiğim an göğüslerim ağrıyo sızlıyo valla güzel enerjinizden midir nedir:)))

evet aynen canım normalde olmayan sızlama bu yazıları okurken başlıyor artık neyle ilgiliyse, olsun da yeter ki

anlasılmaz mı cnm hemde nasıl bellı oluyo sılıkonluyu takınca bıle nasıl buyuk duruyo eskıden sılıkonluyla bıle sonuk duruyodu sımdı ıcınde gogus oldugu bos olmadıgı bellı yanı
cnm sımdı sıra sende sanırım o zaman ben sana moral vereyım gercı bılıyosun regl sonrası super sekılde buyuyecek dolgunluk artacak dıye ama yınede hatırlatayım moralın bozulmasın
işin kötüsü 2 aydır dolgun dolgun gezdim tam işe yarayacak bikini giycem göğüs yok :d sinirlerim kalktı ya. Ne yapıp edip yarına kadar dolgunlaştırmalıyım :d

keske dolgun zamanına denk getırseydın cnm yaa ama bı gunde olmuyo malesef regl bıttıkden sonra baslıyo ve bır haftayı buluyo az az eskı halıne donmesıgun gun artıyo anlıycan

kızlar bu sorum ozellıkle 2. 21 de olanlara dolgunluk nekdr oluo yani fazlamı bişey beklıyorum ben ne kdr dolgunlaştı sızınkı merak edıyorum:44:
ıkıncı 21 bıtelı on gun olacak cnm benım 3e gecmedım henuz boy boy buyuyo cnm ıste bırıncıde bıraz ıkıncı de bıraz daha ustler doluyo ıkıncıde mesela yandan bak aynaya o zaman anlarsın cnm ne demek ıstedıgımı ama mucıze bekleme tabı yınede dısardan bellı olacak kadar bı dolgunluk oluyo

cm olrk mesela kaç cm farketti tatlım :) bde ben kılo almakda ıstıyorum kılo alırsamda dolar dye dusunuorum yas kaç bde senn yaşla alakası varmıdır kı :)

cm olrk mesela kaç cm farketti tatlım :) bde ben kılo almakda ıstıyorum kılo alırsamda dolar dye dusunuorum yas kaç bde senn yaşla alakası varmıdır kı :)

cm olarak olcum yapmıyorum ama baya fark var ılk halıne gore bol kıyafetden bıle bellı oluyo oyle deyım cnm kılo alsamda benım ordan farketmıyo alttan alıyorum bunyeyle ılgılı oda cnm yasım 23

selam kızlarrr
saçımda bemiksli sinamekili maske,yüzümde killi maske, kulağımda kulaklık en hit parçamız telkin dın dındındındın
tam bir hortlak gibi oturuyorum valla
ooof of biri de işe yarasa bari:)

benim memişler gitti
o da gitti sefereee ne talihsiz başım var hani benim memimişim memişim sarı sütyen verecektim olmazsa 90 beden alcaktım

reglimin bitmesine bi gün filan kaldı ama ben nerdeyse dümdüz oldum yaaa dolgunluk molgunluk hak getire karıncalanma filan da yok bugün 1 2 saat dinledim dinlemedim gibi şimdi yatana kadar dinlicem off off dinleyesimde yok şu sıralar yaa memiş de yok tatile kaldı 2 haftadan az

cnm bos yere uzuluyosun regl bıttıkden hemen sonra gun gun eskı dolgunlugun fazlasıyla gelecek hepımızde oyle oldu nedense dumduz oluyo yaa regl zamanı anlamıyorum bende cıvıyo boyle kendını salıyo hacmını kaybedıyo ama regl bıtınce yavas yavas bır hafta ıcersınde toplanıyo benım suan dolgunlugum yerıne geldı cok sukur bı haftayı buldu ama nıhayet dolgunlugum geldı senınde gelecek cnm merak etme

Son düzenleme:
inşallah canım yaaa valla dümdüz oldum önce tşortümü zorlayan şimdi yok yok yaniii biran önce dolgunlaşsa iyi olcak bikini alcam ya uffffffff

canım ya ben buna katılamıyorum malesef
nerdeyse ikinciye regl olacağım halen daha aynı vaziyetteler bir ara geri gelir gibi oldu sonra ertesi gün eski haline döndü
ha kaşınma var, minik minik ağrılar oluyor arada
ama belirgin bir şey yok yani ilk dinlemeye başladığım gibi değiller
benimkiler çabuk mu pes etti ne
olmuyor işte olmuyor yorma bizi üf vazgeçse de kurtulsak, falan dediklerini duyuyorum sanki:)
ama .. ama diyorum onlara inat vazgeçmiyorum
valla ajdarın nane nanesini dinletirim görürler günlerini

inşallah canım yaaa valla dümdüz oldum önce tşortümü zorlayan şimdi yok yok yaniii biran önce dolgunlaşsa iyi olcak bikini alcam ya uffffffff
regl sonrası gerı gelıyo cnm uzulme

cnm nılım de de bende de oyle oldu regl bıttı dolgunluk gerı geldı yanı bılemıyorum bunyeye goremı degısıyo acaba ınsallah senınkılerde gerı gelır cnm

sen yınede bıraz sevgıde goster cnm yaa kusmesınler

onlar bana küsmez döverim de severim de:)
bak aklıma ne geldi
bi keresinde bi video izlemiştim, aynı yerden iki bardağa su dolduruyorlar
birine güzel şeyler söylüyorlar öbürüne kötü şeyler
kötü seyler söylenen bardaktaki suyun rengi bile değişiyor, tadını sormayın
güzel şeyler söylenen su ise güzelleşiyor tadı falan. çok hoşuma gitmişti
şimdi burda da aynı şey söz konusu
aslında hayatımızdaki her şeyde bu söz konusu
sevgi
sevgiyle yaklaşılınca bir bardak su bile değişiyor.
bana bunu hatırlattın canım çok saol.
kesinlikle doğru söylüyorsun sevelim güzelleşelim güzelleştirelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…