Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zamandan beri yazmıyordum, arka arkaya yazıyorum şimdi de:) bişey daha dicem: )
bu foruma girdiğim an göğüslerim ağrıyo sızlıyo valla güzel enerjinizden midir nedir:)))
anlasılmaz mı cnm hemde nasıl bellı oluyo sılıkonluyu takınca bıle nasıl buyuk duruyo eskıden sılıkonluyla bıle sonuk duruyodu sımdı ıcınde gogus oldugu bos olmadıgı bellı yanıdün rüyamda görğüslerimin çok büyüdüğünü , şiştiğini ve hatta balon kadar olduğunda patladığını söndüğünü gördüm:) biliçaltım nasıl çalışıyosa artık:) dün dinleyemedim hiç o yüzden kafama baya taktım galiba söncekler diye:)) bu arada kızlar göğüslerim çok ağrıyo feci şekilde. Dün kuzenim sen göğüslerine napıyorsun büyümüş dedi dışardanda anlaşılıyo artık galiba:))
cnm sımdı sıra sende sanırım o zaman ben sana moral vereyım gercı bılıyosun regl sonrası super sekılde buyuyecek dolgunluk artacak dıye ama yınede hatırlatayım moralın bozulmasınkızlar merhaba, epeydir yazamıyordum size. Ama şunu anladımki sizden uzak kaldıkça bu minişler büyümüyor yahuuu :) bu forum piskolojik olarak büyütüyor moral veriyor. Kızlar 2. Günüm dinliyorum pek bi gelişme olmadı. Yani yine söylüyorum regl tamamen işi bozuyor. Direk başa döndüm. Sadece şu varki aldığımız yağlar duruyor. önceden tutup sıkcak bişi yoktu. şimdi yumuşadılar ama bişiler ele geliyor. Tabi dolgun olması bambaşka. Kızlar yaa dua edin yarına dolgunlaşmalılar. Sevgilimle yarın denize gidicem(( bikininin içinde kaybolan göğüs istemiyorum. Sevgilim sorun yapmıyor ama çok fena takıntı oldu bende. Birazcık olsun ya göğüs olsun başka bişi istemiyorum
işin kötüsü 2 aydır dolgun dolgun gezdim tam işe yarayacak bikini giycem göğüs yok :d sinirlerim kalktı ya. Ne yapıp edip yarına kadar dolgunlaştırmalıyım :d
ıkıncı 21 bıtelı on gun olacak cnm benım 3e gecmedım henuz boy boy buyuyo cnm ıste bırıncıde bıraz ıkıncı de bıraz daha ustler doluyo ıkıncıde mesela yandan bak aynaya o zaman anlarsın cnm ne demek ıstedıgımı ama mucıze bekleme tabı yınede dısardan bellı olacak kadar bı dolgunluk oluyokızlar bu sorum ozellıkle 2. 21 de olanlara dolgunluk nekdr oluo yani fazlamı bişey beklıyorum ben ne kdr dolgunlaştı sızınkı merak edıyorum:44:![]()
ıkıncı 21 bıtelı on gun olacak cnm benım 3e gecmedım henuz boy boy buyuyo cnm ıste bırıncıde bıraz ıkıncı de bıraz daha ustler doluyo ıkıncıde mesela yandan bak aynaya o zaman anlarsın cnm ne demek ıstedıgımı ama mucıze bekleme tabı yınede dısardan bellı olacak kadar bı dolgunluk oluyo![]()
cm olrk mesela kaç cm farketti tatlım :) bde ben kılo almakda ıstıyorum kılo alırsamda dolar dye dusunuorum yas kaç bde senn yaşla alakası varmıdır kı :)
benim memişler gitti
o da gitti sefereee ne talihsiz başım var hani benim memimişim memişim sarı sütyen verecektim olmazsa 90 beden alcaktım
reglimin bitmesine bi gün filan kaldı ama ben nerdeyse dümdüz oldum yaaa dolgunluk molgunluk hak getire karıncalanma filan da yok bugün 1 2 saat dinledim dinlemedim gibi şimdi yatana kadar dinlicem off off dinleyesimde yok şu sıralar yaa memiş de yok tatile kaldı 2 haftadan az![]()
cnm bos yere uzuluyosun regl bıttıkden hemen sonra gun gun eskı dolgunlugun fazlasıyla gelecek hepımızde oyle oldu nedense dumduz oluyo yaa regl zamanı anlamıyorum bende cıvıyo boyle kendını salıyo hacmını kaybedıyo ama regl bıtınce yavas yavas bır hafta ıcersınde toplanıyobenım suan dolgunlugum yerıne geldı cok sukur bı haftayı buldu ama nıhayet dolgunlugum geldı senınde gelecek cnm merak etme
![]()
regl sonrası gerı gelıyo cnm uzulmeinşallah canım yaaa valla dümdüz oldum önce tşortümü zorlayan şimdi yok yok yaniii biran önce dolgunlaşsa iyi olcak bikini alcam ya uffffffff
canım ya ben buna katılamıyorum malesef
nerdeyse ikinciye regl olacağım halen daha aynı vaziyetteler bir ara geri gelir gibi oldu sonra ertesi gün eski haline döndü
ha kaşınma var, minik minik ağrılar oluyor arada
ama belirgin bir şey yok yani ilk dinlemeye başladığım gibi değiller
benimkiler çabuk mu pes etti ne
olmuyor işte olmuyor yorma bizi üf vazgeçse de kurtulsak, falan dediklerini duyuyorum sanki:)
ama .. ama diyorum onlara inat vazgeçmiyorum
valla ajdarın nane nanesini dinletirim görürler günlerini
regl sonrası gerı gelıyo cnm uzulme
cnm nılım de de bende de oyle oldu regl bıttı dolgunluk gerı geldı yanı bılemıyorum bunyeye goremı degısıyo acaba ınsallah senınkılerde gerı gelır cnm![]()
inşallah güzelim, gelecekkk
mecbur:)
canım sen ilk 21demisin 2. 21de mi
inşallah güzelim, gelecekkk
mecbur:)
:18::18::18:cok sert davranıyosun cnm yaa![]()
bunca sene taviz verdiğim yeter
bunlara askeri bir disiplin şart
sen yınede bıraz sevgıde goster cnm yaa kusmesınler
![]()