kızlaarrayın 8 ınde basladım dnlemeye 3 gn dnledm 6 saat snra 4.gun dnleyemedım dye bastan basladım ayın 12snde bugun 3.günüm ve hiçbi gelişme karıncalanma agrı sızı yok normal mi
Afroditçim şöyle bir şey var,o aşamaları biz de yaşadık ama eksik yaşadık,şu an 3. aşamadayız bence,o yüzden de hızlı bi büyüme olacak diye düşünüyorum.Zaten büyüyo da tatlım,çok yorum yapmadan insan zihninin yapabileceklerine güvenmeliyiz bence..
evet de biz en azından iki evre atlatmış insanlarız 3 veya 4 evre atlatmış 5. evrede olanlarımız da var canım, biz ergenlikte değiliz ki o kadar süreye yayılsın. he belki kişisine ve o kişinin durumuna göre (yaş soyaçekim vs) 1 yılı bulur bilemeyiz o da bellki diyorum, ama 1 yılı aşacağını da düşünmüyorum ben; hızlandırıcı emirler de alıyor vücut çünkü, sadece tetikleyici değil.
bi de gelişme evreleri konusuyla ilgili şunu da söylemek istiyorum biz o resimlere bakıp göğsümüzün boyutu hangi evreye aitse ordan itibaren okusak bile sanki etkisi oluyor gibi yaa onlara bakarken onu yaşadığımı hissettim bi an sızladı göğüslerim :82:
slm kızlar çok ilgimi çekti bu konu gerçekten ama aklıma takılan sorular war aydınlatırsanız çok sewinirim
şimdii bn doğrumu anladım müzik dinleyerek memelr büyüyo yanii alla allaa nasıl oluyo deneyen we olan warmı aranızda mantıklı bi açıklaması warmı
sakın yanlış anlamayın bni bnde bu konudan müzdaribimde onn için soruyorum bide ne kdrdinlenmesi geek yaş faktörü önemlimi???
alla allaaa çok ilginç yaa indirmeye çalıştımda beceremedim peki gerçekten faydasını gören warmı yanetkisi fln?açıkçası cevaplamaktan yorulduk ama anlatalımilk sayfadaki linkten indiriyorsun,21 gün boyunca hiç ara vermeden günde en az 6 en fazla 10 saat dinliyorsun,aralıklı ya da aralıksız,ister gündüz ister gece..Vücudunda özellikle göğüs ve koltukaltında ağrılar karıncalanmalar,kaşınmalar,hatta cildinde ve göğüs bölgende kısa süreli yağlanmalar oluyor..Özellikle 21 günün sonunda gelişmeye başlıyor göğüsler..Müzikten dolayı psikolojin bozulabilir korkma cnm..Bi de istersen 3 kez 21 gün dinleyebilirsin 3-5 gün ara ile,ama bilinçaltına her zaman güven,sakın acaba deme..Gelişmelerden bizi de haberdar et tabiii...
asıl gelişmeler ilk 21 bittikten sonra oluyo cnm,sen dinle,gerisini bilinçaltın hallediyo,ona güven..
slm kızlar çok ilgimi çekti bu konu gerçekten ama aklıma takılan sorular war aydınlatırsanız çok sewinirim
şimdii bn doğrumu anladım müzik dinleyerek memelr büyüyo yanii alla allaa nasıl oluyo deneyen we olan warmı aranızda mantıklı bi açıklaması warmı
sakın yanlış anlamayın bni bnde bu konudan müzdaribimde onn için soruyorum bide ne kdrdinlenmesi geek yaş faktörü önemlimi???
alla allaaa çok ilginç yaa indirmeye çalıştımda beceremedim peki gerçekten faydasını gören warmı yanetkisi fln?
bide müziği dinlemeyi kesince eski haline gerimi dönüyoo yaa 6 saat çok ama nası dinlicezkii
denemekten ne çıkar dimi ama 6 saat nasıl geçer bilmiyom yaa o brz sıkıcak bniiyan etkisi;memişleri büyütüyo..fırsat buldukça tak kulaklığı dinle,hayali bile güzeldi,artık hayal değil büyüyolar..
kızlar ben kurt üzümünün tadını hiç beğenmedim ama el mahkum..ama onun hemen sonrasında hurma yiyince sorun olmuyo..
Müzik ile gögüs büyümesi.... Basit gibi ama günde en az 6 saat dinleyip araliksiz bir sekilde 21 gün devam ettirmek gerekiyormus. Sorum zamani ayirabilmede!
Arkadaslar ben 75 Cup B takiyorum ama sütyenden sütyene de degisiyor. Bazilarinda B tam oturuyor bazilarinda da sütyenin icinde baya bi bosluk oluyor. Sizce 75B kücük mü?
canım benim de B kup, ölçünce benim de 75B çıkıyor ama 75 sıkıyor benim bedenim geniş 80B kullanıyorum. yani beden genişliğine de bağlı onun küçük olup olmadığı, benim bedenimde B kup evet küçük duruyor C en uygunu benim için, sen nasıl görüyorsan öyledir. 6 saatin nasıl dinleneceği sorusu bu konunun başından beri defalarca soruldu o soranların çok büyük bir kısmı da dinlediler canım, bi başladın mı dinleniyor açıkçası mp3 playera atıyorsun cep telf.na atıyorsun takıyorsun kulaklığı bütün gün başka işlerini yaparken dinliyorsun bir yandan da.. büyütmeye ihtiyaç duyuyorsan gerçekten de etkili bir yöntem ben tavsiye ederim
benimde 1 hafta oldu başlayalı. ilk başlarda zorlu bir süreç yani kendimden yola çıkarak anlatmam gerekirse duygusal bir çöküntü yaşadım resmen! psikolojik olarak okadar kötü etkilendim ki.. gereksiz sinir bozuklukları her şeye aşırı tepkiler verme ve gereksiz bir duygusallık sardı dört bir yanımı. gece dinlediğimde ağlayarak uyandım kabuslarım bitmek tükenmek binmedi. üstelik bir de final dönemindeyim ben fazla etkilendim ama vazgeçmedim. ısrarla dinledim. şimdilerde daha keyif alarak dinliyorum. 6 saati gün içerisine yayarak dinlersen daha rahat edersin ve daha az etkilenirsin diye düşünüyorum ben en azından bende öyle oldu. şimdilerde o buhranlı dönemi atlattım gibi, tam olarak atlatamasamda kuyruğuna kadar geldimtabi bu noktaya gelene kadar neler çektiğimi ve çektirdiğimi çevreme sormak lazım kurt kıza dönüştüm resmen bugunde çörek otu yağı ve hayıt tohumu aldım onlarla birlikte devam edicem telkine. Telkin tamamen inanman ve istemenle orantılı. inancını kaybetmeden sabırla ilerlemen gereken bir yolculuk. Aramıza hoşgeldin
merhaba bende okudum etkilendim sen şidi kaçncı günündesin gözle görülür bir büyüme oldumu ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?