evet canım yaa ben en azından bir tane pahalı bir sütyenle ödüllendirmek istiyorum bu olayı kutlamak adınatabii diğerlerini de ucuz almıycam da orta pahalılıkta olsunlar ama ilk aldığım şöyle gerçekten kaliteli kendini gösteren bi sütyen olsun. ee dantel olacağını söylememe gerek yok, bunca vakit bunun hayaliyle yaşadım zaten
ben kararlıyım victoria secret alıcam en güzelinden ödül dediin böle olur
ben de alıcam valla helaldir kurban olsun sütyenler memişlerime :92:
evet yaa inanamadım,aynada da baktım,çok güzel bi duygu..ama şimdi kıskanırım ben onları,öyle gösteremem ki,artık evde giyerim bikinimi
kızlar bir çok arkadaş adet döneminde göğüslerinin küçüldüğünü yazmış 13 gündür telkini dinliorum bugn adet oldum ama göğüslerim şişti bir yanlışlşık mı var bende :s yoksa şimdiye kadar ki dolgunluğu adet için miydii:2:
öyle düşünme cnm benim adet öncesinde bi farklılık olmadı,şu an adetim ve ekstra bi şişme ya da sönme yok..
peki eskiye göre büyüme var mı :)
bi de cnm günde 2 kez göğüslerini kavrayıp içe doğru 5 dakika masaj yap onun da çok etkisi oluyormuş,ben de başladım..içimi nasıl rahatladı anlatamam :) bende de baya bir fark var ilk 21 imi tamamlamak üzereyim 1 haftam kaldı gelişmelerii muhteşem birşey tahta gbiydii göğüslerim küçük çocuk gibi şimdi az da olsa dolgunlaşması hatta cm olarak fark etmesi çok hoşuma gidiyo :)
bi de cnm günde 2 kez göğüslerini kavrayıp içe doğru 5 dakika masaj yap onun da çok etkisi oluyormuş,ben de başladım..
kızlar ben şu ergenlik dönemi memedeki gelişimle ilgili nette bakınırken bunları buldum; paylaşmak istedim..
Ergenlikte (puberte) Meme Gelişimi:
Ergenlikte Meme Gelişimi (Telarş), ilk olarak ortaya çıkar. Meme Gelişimi 5 EVREDE gerçekleşir.
EVRE 1. Çocuksu bir meme,
EVRE 2. Meme tomurcukları belirgin, meme ucu yükselmiş,aerola dediğimiz meme etrafının çapı artmaya başlar,
EVRE 3.Meme ve aerola büyümesi dah artmış yandan belirginleşmeye başlar,
EVRE 4. Meme büyümüş aşırı bir çıkıntı oluşturur,
EVRE 5. Erişkin memesi halinde gelir.
Meme Gelişmesi 4 yıl sürer ,bazen 1.5 yılda hızlı bir şekilde büyüdüğü gibi, 9 yıla kadar da yavaş bir şekilde büyüyebilir.Meme gelişimi 8 yaş gibi erken bir dönemde de başlayabilir.
Eki Görüntüle 209940
ACABA DİYORUM 2 AY GİBİ Bİ SÜREDE TELKİNDEN Bİ MUCİZE Mİ BEKLİYORUZ BURADA YILLARDAN BAHSEDİYO YAŞAMAYINCA DA BİLEMİYORUM TABİ YORUMLARINIZI ALMAK İSTEDİM :26::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?