Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ben kararlıyım victoria secret alıcam en güzelinden ödül dediin böle olur

bi arkadas bitkisel hapin adini vericekti ama yok hala yazmamis rica ediorum bi verse onun adini...yurtdisindan bi arkadasti ?????

evet yaa inanamadım,aynada da baktım,çok güzel bi duygu.. ama şimdi kıskanırım ben onları,öyle gösteremem ki,artık evde giyerim bikinimi

güzelleştikçe kıymetleniyorlar di mi aynen ben de öyle hissediyorum. ama öyle derken bir baktım sahilde salına salına yürüyorum onlar böyle güzel olsun da, ister evde giyeriz ister sahilde canım.

offff kızlar yaa offf şu regl iyice sinirlerimi bozdu benim. artık eskiye dönsünler istiyorum. tüm dolgunluğumu aldı. zaten ofiste sürekli memelerini savura savura giden şu kıza tav oluyorum. inş yürürken zıplayan o topların ağzına kaçar bana nispet yapar gibi dolanıp duruyo. en az 90 var. ya haksızlık bu ya. kız onları saklayamazken bizde hiç yok

kızlar ben şu ergenlik dönemi memedeki gelişimle ilgili nette bakınırken bunları buldum; paylaşmak istedim..

Ergenlikte (puberte) Meme Gelişimi:

Ergenlikte Meme Gelişimi (Telarş), ilk olarak ortaya çıkar. Meme Gelişimi 5 EVREDE gerçekleşir.

EVRE 1. Çocuksu bir meme,

EVRE 2. Meme tomurcukları belirgin, meme ucu yükselmiş,aerola dediğimiz meme etrafının çapı artmaya başlar,

EVRE 3.Meme ve aerola büyümesi dah artmış yandan belirginleşmeye başlar,

EVRE 4. Meme büyümüş aşırı bir çıkıntı oluşturur,

EVRE 5. Erişkin memesi halinde gelir.

Meme Gelişmesi 4 yıl sürer ,bazen 1.5 yılda hızlı bir şekilde büyüdüğü gibi, 9 yıla kadar da yavaş bir şekilde büyüyebilir.Meme gelişimi 8 yaş gibi erken bir dönemde de başlayabilir.

ACABA DİYORUM 2 AY GİBİ Bİ SÜREDE TELKİNDEN Bİ MUCİZE Mİ BEKLİYORUZ BURADA YILLARDAN BAHSEDİYO YAŞAMAYINCA DA BİLEMİYORUM TABİ YORUMLARINIZI ALMAK İSTEDİM :26::44:

Annem sağolsun üşenmedi Ümraniye'ye gidip buldu hurmayla kurt üzümünübugün onlara da başlıycam.Ben bi de rezene çayı içicem,günde iki kez,o da göğüsleri büyütüyormuş..

Afroditçim şöyle bir şey var,o aşamaları biz de yaşadık ama eksik yaşadık,şu an 3. aşamadayız bence,o yüzden de hızlı bi büyüme olacak diye düşünüyorum.Zaten büyüyo da tatlım,çok yorum yapmadan insan zihninin yapabileceklerine güvenmeliyiz bence..

kızlar bir çok arkadaş adet döneminde göğüslerinin küçüldüğünü yazmış 13 gündür telkini dinliorum bugn adet oldum ama göğüslerim şişti bir yanlışlşık mı var bende :s yoksa şimdiye kadar ki dolgunluğu adet için miydii:2:

öyle düşünme cnm benim adet öncesinde bi farklılık olmadı,şu an adetim ve ekstra bi şişme ya da sönme yok..

içimi nasıl rahatladı anlatamam :) bende de baya bir fark var ilk 21 imi tamamlamak üzereyim 1 haftam kaldı gelişmelerii muhteşem birşey tahta gbiydii göğüslerim küçük çocuk gibi şimdi az da olsa dolgunlaşması hatta cm olarak fark etmesi çok hoşuma gidiyo :)

bi de cnm günde 2 kez göğüslerini kavrayıp içe doğru 5 dakika masaj yap onun da çok etkisi oluyormuş,ben de başladım..

kızlaarr ayın 8 ınde basladım dnlemeye 3 gn dnledm 6 saat snra 4.gun dnleyemedım dye bastan basladım ayın 12snde bugun 3.günüm ve hiçbi gelişme karıncalanma agrı sızı yok normal mi

evet de biz en azından iki evre atlatmış insanlarız 3 veya 4 evre atlatmış 5. evrede olanlarımız da var canım, biz ergenlikte değiliz ki o kadar süreye yayılsın. he belki kişisine ve o kişinin durumuna göre (yaş soyaçekim vs) 1 yılı bulur bilemeyiz o da bellki diyorum, ama 1 yılı aşacağını da düşünmüyorum ben; hızlandırıcı emirler de alıyor vücut çünkü, sadece tetikleyici değil.

bi de gelişme evreleri konusuyla ilgili şunu da söylemek istiyorum biz o resimlere bakıp göğsümüzün boyutu hangi evreye aitse ordan itibaren okusak bile sanki etkisi oluyor gibi yaa onlara bakarken onu yaşadığımı hissettim bi an sızladı göğüslerim :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…