• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

süper valla bize de inş. canım darısı :64:

bugün fıs diye söneli 11 gün olmuştu.
ama ama ama bişeyler oluyor kızlar hissediyorum, biraz acıma var dolgunluk geliyor gibi
kesinlikle kendimi kandırmıyorum, resmen acıyor. regl öncesi gibi
birşeyler olduğu burdan belli, normalde regl olmadan önce olan dolgunluk şu an regl bittikten sonra oluyor
doğru yoldayız
başarıyoruz azizim :68:

bugün fıs diye söneli 11 gün olmuştu.
ama ama ama bişeyler oluyor kızlar hissediyorum, biraz acıma var dolgunluk geliyor gibi
kesinlikle kendimi kandırmıyorum, resmen acıyor. regl öncesi gibi
birşeyler olduğu burdan belli, normalde regl olmadan önce olan dolgunluk şu an regl bittikten sonra oluyor
doğru yoldayız
başarıyoruz azizim :68:

evet canım bugün benim de bi kaşındı sol taraf tatlı tatlı içim sevinçle doldu valla :64: karnım belim de kaşınıp duruyor faaliyet çok yani :9:

çok hoş oldu canım yaa benzetmen :)
inşallah sende de başlar canım, karınca bu ne zaman geleceği belli olmaz
bir gece ansızın gelebilirimmm nınınn nınınnın nınının
ben de şimdi pilates yaptım ter içinde kaldım, kaşınmaktan yapamadım doğru düzgün.
inanmayacaksınız ayak bileğimi kaşımaktan kanatmışım farkında değilim.
ama ayak bileğimdeki kaşıntının o kaşıntılarla alakası yoktur bilemiyorum.
off bi yandan yağları eritmeye çalışıyorum bi yandan üsttekileri yağlandırmaya çalışıyorum
bu ne yaman çelişki

bende bugün leslienin 2 millik yürüyüşünü yaptım karıncaların saldırısına uğradım resmen zor bitirdim 2 mili hemen duşa gittim bi baktım kaşımaktan gögüsümde 4 parmağımın izi kıpkırmızı birşekilde çıkmış resmen yolmusum :34:

kızlar az önce bikinimi giydim veee benim de göğsüm var...:62: resmen doldurdu,hiç anlaşılmıyor kıyafet altından büyüdüğü ama büyüyor işte:124:

tebrikler tatlım :46: giyene kadar anlaşılmıyor ne kadar büyüdüğü ama biz farketmesek bile yol katediyoruz. sonra eski bikinileri giyince ortaya çıkıyor :65:

tebrikler tatlım :46: giyene kadar anlaşılmıyor ne kadar büyüdüğü ama biz farketmesek bile yol katediyoruz. sonra eski bikinileri giyince ortaya çıkıyor :65:

evet yaa inanamadım,aynada da baktım,çok güzel bi duygu..:62: ama şimdi kıskanırım ben onları,öyle gösteremem ki,artık evde giyerim bikinimi:63:

2. 21e başladım başlamasına ama bi değişiklik yok gbi sanki hiç büyümemişler gbi eski boyutlarına döndüler keşke ara vermeseydim demeye başladım kızlar yaa çok moralim bozuldu:43:

2. 21 de 6. Günüm bugün 4 gün ara vermiştim cnm regl ime 1 haftadan fazla war daha noldu bilmiorum yaa çok kötüyüm
:43:

valla cnm bu degısımlere alısık olmamız gerek sanırım benımde reglıden acayıp sondu ama yenı yenı kendılerıne gelıyolar yanı ara vermeden bısey olmaz cnm hepımız bır hafta ara verdık sonucda cnm bıde kurt uzumu de al hurmaya ek olarak cok faydalı bızım ıcın tek basına bıle buyumeye yardımcı bıde telkınle olunca super :52::52::52:faydası olacak ınsallah yedıgım gunden bu yana karıncalarım basladı tum vucudumda moralını sakın bozma dınlemeye devam et cnm tamam mı

valla cnm bu degısımlere alısık olmamız gerek sanırım benımde reglıden acayıp sondu ama yenı yenı kendılerıne gelıyolar yanı ara vermeden bısey olmaz cnm hepımız bır hafta ara verdık sonucda cnm bıde kurt uzumu de al hurmaya ek olarak cok faydalı bızım ıcın tek basına bıle buyumeye yardımcı bıde telkınle olunca super :52::52::52:faydası olacak ınsallah yedıgım gunden bu yana karıncalarım basladı tum vucudumda moralını sakın bozma dınlemeye devam et cnm tamam mı

deniorum cnm ama zor yaa ilk defa bu kadar söndüler kaç gündür de tık yok anlamıorum hiç bu kadar küçülmemişlerdi yaa

deniorum cnm ama zor yaa ilk defa bu kadar söndüler kaç gündür de tık yok anlamıorum hiç bu kadar küçülmemişlerdi yaa

ee benımde oyle cnm dıyorum ya bu regl benı vurdu dıye ılk kez kac aydan sonra boyle sındıler ama regl sonuna dogru basladılar toplanmaya yavas yavas cnm o yuzden moralını bozma bos yere nasıl olsa dolgunluk yenıden artacak ınan bana ve sen bos yere moralını bozdugunla kalacaksın cnm :16: Kendımden bılıyorum yanı:9:

2. 21 de 6. günüm bugün 4 gün ara vermiştim cnm regl ime 1 haftadan fazla war daha noldu bilmiorum yaa çok kötüyüm
:43:

canım benim de ne kadar zaman öyleydi hep dalgalı kurda seyrediyor bu büyüme olayı malesef öyle ergenlikteki gibi tutarlılık yok yani ama bu normal de tabii daha düne kadar uyuz oluyordum dün gelişmelerin devam ettiğini farkettim, bugün yine sönük gibiydi ama az önce baktım yine iyi durumdalar falan sabretmemiz gerekiyor işte, sabır çok önemli biliyorum moral bozulunca zor oluyor ama devam edeceği aklında olsun bi yandan :34:

ee benımde oyle cnm dıyorum ya bu regl benı vurdu dıye ılk kez kac aydan sonra boyle sındıler ama regl sonuna dogru basladılar toplanmaya yavas yavas cnm o yuzden moralını bozma bos yere nasıl olsa dolgunluk yenıden artacak ınan bana ve sen bos yere moralını bozdugunla kalacaksın cnm :16: Kendımden bılıyorum yanı:9:

ayy büyüsünlerde ben üzüldüğümle kalıyım orası önemli deil yaa bi anda patlamış mısır gbi olsunlar sabah bi uyanalım anaaaaaaaaa tam istediğimiz gbi olsunlar sonra hemen buraya gelelim paylaşmaya bi bakalım herkeste aynı şeyler olmuş hayali bile güzel yaa yakında nasıl sütyen alalım diye konuşaya başlicaz burda nassı ödüllendirsek memişlerimizi diye konuşucaz ayyy ne gsel :52::52:

evet canım yaa ben en azından bir tane pahalı bir sütyenle ödüllendirmek istiyorum bu olayı kutlamak adına :9: tabii diğerlerini de ucuz almıycam da orta pahalılıkta olsunlar ama ilk aldığım şöyle gerçekten kaliteli kendini gösteren bi sütyen olsun. ee dantel olacağını söylememe gerek yok, bunca vakit bunun hayaliyle yaşadım zaten :64:

Back
X