• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

benimde reglimin eli kulağında yada 1 hafta daha mı var günleri sapıttım iyice benim ilk 21 sorunsuz bitti 4 5 gün sonra 2.ye başladım 5 6 gün kadar dinledim 4 gün ara verdim ptesi tekrar başadım 6. günümdeyim yani çok karışık gittim 15 16 gün sonra son artık hiç dinlemicem baktım büyüyor büyüsün ama hiç bir etki olmazsa kışın son 21ri yaparım o kadar. telkinle ömür boyu yaşayamıcam bi dolgunluk oluyo bi cıvıma anlamadım gitti moralim bozuluyor pskoljıim bozuluyor ruh dengem altüst oldu yine bunalıma girdim galiba :14:

Son düzenleme:
benimde reglimin eli kulağında yada 1 hafta daha mı var günleri sapıttım iyice benim ilk 21 sorunsuz bitti 4 5 gün sonra 2.ye başladım 5 6 gün kadar dinledim 4 gün ara verdim ptesi tekrar başadım 6. günümdeyim yani çok karışık gittim 15 16 gün sonra son artık hiç dinlemicem baktım büyüyor büyüsün ama hiç bir etki olmazsa kışın son 21ri yaparım o kadar. telkinle ömür boyu yaşayamıcam bi dolgunluk oluyo bi cıvıma anlamadım gitti moralim bozuluyor pskoljıim bozuluyor ruh dengem altüst oldu yine bunalıma girdim galiba :14:

ja kizlar benimde bugun ilk 21 .son 2 gun kaldi bitmesinee.geceleridinliyorum sabah kalktigimda dolgun oluyorlar sonrada gun boyu civima oluyor aceba gun ixindemi sinlesem hic sizim da yok

günlerdir koca koca göğüslerle geziyodum dün cıvıdılar sandm sabah bi baktım regl olmuşum 4 gün erken oldum. oysaki benim hep 4-5- gün gecikirdi. eski dolgunluk yokk ama annemin söylediğine göre eskiye göre büyükler. hani bu kazandığımız yağlar gitmedi. bu da kilo vermezsek kalı olduğuna bi işaret. telkini bitirmiştim ya bi süre böyle devam edicem. masaj falan yaparım arada. baktım küçülüyor 3. ye başlarım. ama gerek yok bence. yavaş yavaş büyüme devam ediyor

selam elma şekeri hoş geldin
evet regl dönemi kesinlikle sönüyorlar niye anlamadım valla, hani 3 gün falan sürse dert etmiycem de 6 gün sönüklük o kadar gelişmeden sonra çekilmiyor :97:

selam elma şekeri hoş geldin
evet regl dönemi kesinlikle sönüyorlar niye anlamadım valla, hani 3 gün falan sürse dert etmiycem de 6 gün sönüklük o kadar gelişmeden sonra çekilmiyor :97:

olsun tatlım. bi kaç güne atağa geçecekler. sizi de bilgilendiririm. hiç sıkmayın canınızı. 2 ayda olmayacak ya bu iş. yavaş yavaş oluyo. ama sonuçta büyüyolar :)

nasıl bişey bu ben hicbirşey anlamadım gercekten işe yarıyormu benim göğüslerim cok kücük acaba bi faydası olurmu??????????

Evet bende şimdi okudum canım ama tam olarak tatmin olmadım yani 'çok hassas' ta hangi konuda ne için.. biraz daha detaylandıracağım araştırmamı, ama böyle bir konuda yazıların olduğu hakkında fikrim yoktu çok teşekkür ederim paylaşımın için. :42:

rica ederim canımm:34:

olsun tatlım. bi kaç güne atağa geçecekler. sizi de bilgilendiririm. hiç sıkmayın canınızı. 2 ayda olmayacak ya bu iş. yavaş yavaş oluyo. ama sonuçta büyüyolar :)

desenize tatile kadar büyümicekler cıvıma olmasa barisabah yayıkdılar şimdi toparlandı gibiler şaşkın bunlar resmen ne yaptıkları belirsiz birde benim anlamadıgm reglide benim hiç şişme dolgunluk filan olmaz yada ben farkketmiyorumdur bilemicem ama regli olmadan öncemi şişiyo reglilyln mi şişiyo

birde bir bilen bana şu masaj olayını anlatrsa sevinirim içten dışa dogrumu dıştan içe dogrumu dış neresi iç neresi :26:

benim de öyle olmuştu sonra dolgunlaştığını görüp sevindim ama reglle beraber benim de canım sıkıldı eski hallerine döndüler hiçbişey olmamış gibi, şimdi böyle yorumları da okuyunca acaba yanlış mı yaptık ikinci 21i dinlemeden beklese miydik etkisini göstermesini, sürekli ol ol deyince olmuyor mu ne çekti bunlar kendilerini :96: ümitle regl sonrasını bekliyorunm :26:
yok cnm yaa benım ıkıncı 21de buyume devam ettı sadece regl zamanı sonuyo anlamadım nedenını:50:
ja kizlar benimde bugun ilk 21 .son 2 gun kaldi bitmesinee.geceleridinliyorum sabah kalktigimda dolgun oluyorlar sonrada gun boyu civima oluyor aceba gun ixindemi sinlesem hic sizim da yok
evet cnm o oluyo neden bılmıyorum ama sabah dolgun aksama sonuyo:51: Cok ılgınc anı anını tutmuyo resmen:9:
günlerdir koca koca göğüslerle geziyodum dün cıvıdılar sandm sabah bi baktım regl olmuşum 4 gün erken oldum. Oysaki benim hep 4-5- gün gecikirdi. Eski dolgunluk yokk ama annemin söylediğine göre eskiye göre büyükler. Hani bu kazandığımız yağlar gitmedi. Bu da kilo vermezsek kalı olduğuna bi işaret. Telkini bitirmiştim ya bi süre böyle devam edicem. Masaj falan yaparım arada. Baktım küçülüyor 3. Ye başlarım. Ama gerek yok bence. Yavaş yavaş büyüme devam ediyor
ayy sorma tatlım bende oyleydım regl olana dek coook superlerdı ama regl oldukdan sonra sondu resmen:37: Yumusama oldu ama ınsallah regl sonrası fazlasıyla dolacak gerı o yuzden uzulmeyelım:53: Aynen benımde hıc ılk halıne donmedı cnm ne kadar ufak caplı cıvıma sonme olduysada hıc ılk halıne donmedı cok sukur evet yavas yavas buyuo ne yapalım sadece yıyeceklerle destekleyelım bence 3yu dınlemesek bıle :34:
olsun tatlım. Bi kaç güne atağa geçecekler. Sizi de bilgilendiririm. Hiç sıkmayın canınızı. 2 ayda olmayacak ya bu iş. Yavaş yavaş oluyo. Ama sonuçta büyüyolar :)

bende sabırsızlıkla regl sonrasını beklıyorum cnm:52:

:43::43::43::43::43::43::43: sabahtan beri dinledim başıma ağrı girdi 2 3 saat uyudum uyarkende açık bıraktımama beynim zokluyo resmen kapattım artık başım acayip ağrıyor :43::43::43::43::43::43::43:

ya tamam sönmüş vaziyette olabilirler
ama şuan gördüğüm manzara valla da billa da çok hoşuma gidiyor:)
en son aldığım çamaşırı giydim, üstüne de göğüs dekolteli askılı body. yukardan manzarayı gördükçe keyiften ölüyorum ha ha:)

:43::43::43::43::43::43::43: sabahtan beri dinledim başıma ağrı girdi 2 3 saat uyudum uyarkende açık bıraktımama beynim zokluyo resmen kapattım artık başım acayip ağrıyor :43::43::43::43::43::43::43:
gecmıs olsun cnm yaa cok kotu oluyo telkınden olan bas agrısı bılıyorum:50:
ya tamam sönmüş vaziyette olabilirler
ama şuan gördüğüm manzara valla da billa da çok hoşuma gidiyor:)
en son aldığım çamaşırı giydim, üstüne de göğüs dekolteli askılı body. yukardan manzarayı gördükçe keyiften ölüyorum ha ha:)

tatlım en sonmus halı bıle ılk halınden cok daha ıyı bencede :1:regl donemınde oluyo ıste cıvıma sonme ama olsun sonrasında fazlasıyla dolgunlasıyo nıhayetınde buyuyo onemlı olan bu eskıden regl donemınde buyurdu sımdı ıse tam tersı:60:

tatlım en sonmus halı bıle ılk halınden cok daha ıyı bencede :1:regl donemınde oluyo ıste cıvıma sonme ama olsun sonrasında fazlasıyla dolgunlasıyo nıhayetınde buyuyo onemlı olan bu eskıden regl donemınde buyurdu sımdı ıse tam tersı:60:

ne iş anlamadım ben de, regl zamanı taş gibi olurlardı (cakıl taşı ha ha:) ) şimdi tam tersi.
e artık regl de bitti, geri gelsin ağrılar böyle sessiz sedasız değil gümbür gümbür olsun:)
telkine de ara verdim zaten gerçi hala kulağımda çınlıyor sanki dın dın dındın dındın

ne iş anlamadım ben de, regl zamanı taş gibi olurlardı (cakıl taşı ha ha:) ) şimdi tam tersi.
e artık regl de bitti, geri gelsin ağrılar böyle sessiz sedasız değil gümbür gümbür olsun:)
telkine de ara verdim zaten gerçi hala kulağımda çınlıyor sanki dın dın dındın dındın

bende ıkıncı 21ı bıtrıdım beklemedeyım cnm regl herseyı bozuyo yaa off:14: kurt uzumune de basladım dun hurmada yıyorum gunde ıkı tane 15 sabah 15 aksam da gojı berry yıyorum ınsallah bu ay cok daha hızlı buyume elde edecem:32:

:43::43::43: gögüs ucumda ağrımaya başladı ya hem başım hem gögüs ucum hemde bacaklarım hemde ensem ağrıyor hasta olup yataklaramı düşcem ki yaa :43::43::43:

kızlar kurt uzumunu yedım az once karıncalarım cogaldı bırden sankı:52::52::52: nılımm cnm demıssın ya sınır yapıyo dıye benımde oldu bı ara ama gecıcı merak etme:34:

Back
X