Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

2. 21 in 18. günündeyim.bende de öyle abartılacak bir durum yok hala aynı gibi geliyor,gerçi bugün tam olan sütyenlerimden birini taktım sıktı ben farketmiyorum ama dolgunlaşıyor galiba

benimde bi tanesi bol geliyordu şimdi daha iyi oluyo ama gıdım gıdım ilerliyo sanırım ama dışardan hiç bi gözde büyümüş demedi ne annem ne arkadşlar gözle görülür bişi yok sanırım uf :44:

o benim için de geçerli,bırak dışardan bakan gözü bana bile büyümüş gelmiyor bakınca,bazen üsten bakınca öyle gliyor ama karşıdan bakınca aynılar

slm kizlar benim ilk 21. bitmesine 2 gün kaldi.. yakalasik 6 7 saat dinliyorum.. bu telkin beni basta cok rahatlatti..simdi ise bi etkisi yok,, gayet normal hissediorum kendimi.. dolgunlasma var yok..yani var ama arada tatile cikiyoo gün boyu görmiyorum sonra bi ara ugriyor yine anlamadim kii ne is.. meme ucum ayni sadece sanki etrafi biraz sis duruyor.. böyle kabarik duruyor.. ben hep gece yatarken dinlyiorum sanirim dolgunlugu geceleri oluyor?!.. kolumun altii aciyoo.. catali belirginlesti gibi.. veeeeeee bu is olucaaaaaaaaak gibime gelior... bi arada sönmeler olmasa iyide,... neyse ben sanirim 2,3 cüyü yapicam

bende geçici olmasını ümit ediyorum aksi takdirde yavaş yavaş kaybediliyorum. Ciddi anlamda kafayı yememe ramak kaldı. Rüyalar çok net ve bariz şekilde aklımda tabiki ama uzunlar burada nasıl paylaşabirim ki. ama kısaca bir tanesinde dilim ağzımda şişmiş hiç bir şey söyleyemiyor konuşamıyordum dudaklarım ve tüm vücudum zangır zangır titriyordu gözümü açamıyorum birileri darp ediyordu yardım istemek için bağırmak istiyorum ama dilim ağzımmı açtıkça iyice şişiyor nefessiz bırakıyor ve sesimin çıkmasını engelliyordu. bu gece ve beni en çok etkileyen rüyada da kısaca bir grup insan kadınlı erkekli çocuklu-sürekli benim evimin önündeler en ufak bir harekette dehşet verici bi hızla camımın önünde kesilip içeri görmeye çalışıyorlar, dışarıya çıkıyorum her yer kapkaranlık insanlar var ama tuhaflar sessiz ve ürkütücü... ve yanlarından geçerken köpeklere dönüşüyorlar daha sonra kapkaranlık bir yerde köpekler sarıyor çevremi koşa koşa evime geliyorum misafirlerim var onları uğurlıycam ama kapıyı açmaya korkuyorum çünkü yine kapının önündeler! yalvarıyorum onlara nolur onları içeri almayın kapıyı hemen kapayın die. öçıkıyolar kapı açıldığı an içeri girmek için atılıyorlar arkadaşlarım tutuyor hemen kapıyı kapıyorum-2 tane kapı var- ama dış kapıdan içeri girmeyi başarıyorlar ve daire kapımında üstü plastik ve zincirlerle kapalıymış ben kapıyı kilitleyince orayı parçalamaya başlıyorlr ama yüzlerinde ki vahşet kelimelere dökülemez diye tahmin ediyorum. onlar orasını parçaladıkça bağırıyorum ve ağlıyorum deli gibi birtanesi elini kalçama atıyor çığlık atıyorum ve uyandım! Anlatıldığında yada okunulduğunda basit gelebilir ama özellikle son rüyada ağlayarak uyandım tek başıma yaşıyorum diğer odaya su almaya gidemedim. ilk defa korktum. Hayatta dua etmeden bir insan değilim.şaşkınım,bu telkin 4 günümü tuhaf kıldı! N,ye anlattım onuda bilmiyorum. çevremdekileri özellikle ailemi endişelendirmemek,hzursuz etmemek adına kimseye bahsetmedim bu durumdan. anlatmamın paylaşmamın sebebi bu olabilir

ben çok yedim iki sefer birer paket bitirdim 100 gram mı almıştık hatırlamıyorum tadı da çok hoşuma gitmişti böyle garip şeyleri bi tek ben seviyorum heralde ama ne faydası oldu bilmem tabii o kadarla bi etki etmiş midir de tekrar alıp yiyemedim ama alıcam en kısa sürede yine biraz pahalı olduğundan az az alıyorum

Evet bende şimdi okudum canım ama tam olarak tatmin olmadım yani 'çok hassas' ta hangi konuda ne için.. biraz daha detaylandıracağım araştırmamı, ama böyle bir konuda yazıların olduğu hakkında fikrim yoktu çok teşekkür ederim paylaşımın için.

cnm bı hafta suruyo yaa ılk gunler coook gıcık ve sık oluyo sonra azalıyo ve gecıyo
kızlar şimdi okudum bu kurt üzümünü alan var mı ? Nerden ve ne kadara aldığınızı yazar mısınız ?
ben aldım bugun ılk ısım o oldu zaten cnm Sabah 15 aksam 15 tane yedım ac karnına aktardan aldım kılosu 70 dı bı yerde ben 55den buldum 10tl lık aldım cnm 200gram falan var buyuk aktarlarda oluyo yanlız cnm
cnm tadı hos yaa daha once de yedım ama bu daha kuru ondan sanırım oyle kotu gelmedı yedım bugun basladım valla Evet cnm pahalı ama az az yeyınce zaten gıder baya hurma kurt uzumu telkın uclusuyle super olacak goguslerımız bende baya bı sınme var cnm regl den dolayı sanırım regl bıtınce bılıyorum kı cok super olacaklar

cnm gunduzlerı dınle o halde sende ılk zamanlarda oluyo gecıyo sanırım tatlım gece dınleme bundan sonra o halde uzuldum yaabelırtı zamanla oluyo cnm merak etme

cnm gunduzlerı dınle o halde sende ılk zamanlarda oluyo gecıyo sanırım tatlım gece dınleme bundan sonra o halde uzuldum yaabelırtı zamanla oluyo cnm merak etme
canım gündüz dinlemede de 6 saatı dolduramıyorum ki . Final dönemimdeyim 3-4 gibi çıkyorum evden 9 gbi yeniden geliyorum. tam yakalayabilmek adına gecede açık bırakmıştım ama bir daha tövbeler tövbesi :) gece uyandığımda o çalıodu ya bilgisayarın pilini çıkarıp yere fırlattım o anki refleksle bu telkin yüzünden bilgisayarımdanda olcaktım
bu arada üzümlerinde hayırlı olsun şifa olsun

cnm yolda dınle cıkana kadar dınle sonra eve donusde dınle yatana kadar dınle bak ettı bıle 6 saat Sagol cnm sızde alın kurt uzumunu mutlaka hurma telkın ucu ınsallah coook ıse yarayacak ben ınanıyorum Gece dınleme cnm bır daha Pc bozulursa nete de gıremezsın merak edersın gelısmelerı

ay yok nez yaa benzer bir geceyi daha göze almam mümkün değil:) öğrenciyim ben yaa kg 60 70 liraysa nasıl alaım :s hesap kitap yapmaktan canım çıkıyr zaten

bugün 5. günüm. şuan öyle tatlı tatlı kaşınıyolar ki. bide ağrımıyolar ama sanki üzerinde ağorlık varmış gibi farklı bişey oluyo ikisindede. tarif edemiyorum ama değişik bişey. büyüyolaaaar

ay yok nez yaa benzer bir geceyi daha göze almam mümkün değil:) öğrenciyim ben yaa kg 60 70 liraysa nasıl alaım :s hesap kitap yapmaktan canım çıkıyr zaten

uykuda dınleme cnm ama yatana kadar dınleyınce bısey olmaz sanırım Yok 10 tl lık aldım bırsuru var ıcınde cnm zaten gunde sabah 15 aksam 15 adet yesek baya gıder yanı

evet cnm bazı hıslerı tarıf edemıyoruz bıde gerılme gıbı bıseylerde oluyo tuhaf yanı ama ıcerde bıseylerın oldugunu hıssedıyo ınsan Buyuyooooooo dıyelım bencede kı zaten cıdden buyuyolar

kızlar merhaba yoğunluğumdan ara ara giriyorum ama takip ediyorum hep yazdıklarınızı okuyorum, rüyalarla ilgili daha önce de yazmıştım da evet gerçekten etkiliyor rüyaları benim daha önceden dinlediğim telkinler de etkilemişti hep kötü karamsar karanlık rüyalar görüyordum. bu ara o kadar olmasa da tuhaf rüyalar baş göstermeye başladı belki reglle de alakalıdır bilmilyorum ama onun dışında aşırı hassasiyet ve sinirlilik var bende herkese herşeye sinirleniyorum tahammül sınırım düşük onun yanında da alınma durumu söz konusu kendimden soğuycam yakında bunlara bu aralar yaşadığım üst üste gelen değişik olaylar da sebep olmuş olabilir ama telkinin tetiklediğine de eminim, hormonlarımız olduğundan farklı bir şekilde hareketlendi çünkü... kaş yapalım derken göz çıkarmadan kavuşsak istediğimiz ölçülere de moralimiz yerine gelse valla bunca heves ettik :96:

2.21rin 6. günündeyim ama bi tuhaflar sanki ilk hali gibi ler aradaki boşluk 4 parmaktı 2.5 parmak kadar bi boşluk olmuştu ama şuan yine 4 parmak boşluk var diklik dolgunluk gitti gibi bi yayıldılar korkmaya başladım ya ilerleme kat edemezsem

benim de öyle olmuştu sonra dolgunlaştığını görüp sevindim ama reglle beraber benim de canım sıkıldı eski hallerine döndüler hiçbişey olmamış gibi, şimdi böyle yorumları da okuyunca acaba yanlış mı yaptık ikinci 21i dinlemeden beklese miydik etkisini göstermesini, sürekli ol ol deyince olmuyor mu ne çekti bunlar kendilerini :96: ümitle regl sonrasını bekliyorunm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…