Aslında bizim de hatamiz cevremize beklentimizi büyük anlattık onlarda o sonucu bekliyor ya bilmiyorum ama ben diğer arkadasin resmine baktım inan bize göre daha az cc ve sonuç şimdiden süper ve daha destekli sütyen e geçmemiş sanki bizde istediğimiz sonucu alacaz gibi geldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yarın başlıcam ya bi an once insin karnim bile şiş ya hamile gibiyim
ins cnm bızım protezlerımız kucuk degıl unutma bı sutyen gıydın mı kıyafet gıyın mı harıka olur bn daha sutyen kullnmıyorum onumuzdekı hafta bu amelıyat sonrası korsesını cıkarıcam ıns o zman bı gıdip kndıme sutyen alayım bı soel gotunrumu goreyım öle daha da oturur goruntumuz cnm
Darısı bana önce ödemelerini atayım ağrılarım geçsin gerisi kolay ikimizde çok teşekkürler aydınlatıp rahatlattıniz
herkes bırbırıne destek olmalı paylasmalı bı nebze kafamızdakı kotu duuncelerı atabılıyorsk rahatlıyorsak ne mutlu bızlere
Doğru söylüyorsun daha iki gün oldu ameliyat olalı ve bu sabaha kadar sizleri dinleyene kadar tekrar bi operasyon geçirmek fikrindeydim şu an bu fikirde n kurtuldum ya ameliyat sorun değildide narkozdan korkuyorum zor be
Heh simdi oldu ya:))) yarin basla sonra kendine 1 hafta verbirde cm
Cm inceleme cok[/QUOTES bol bol teşekkür waow iyi geliyorsun
Cm inceleme cok
Yok sakın düşünme olmayı 275lerde 300lerde olsan hadı derım bı nebze ama sana taksa taksa 400luk taksın degr mı aradkı ufak fark ıcın sakın cnm.bnde ameliyata nasıl bı korkuyla gırdıysem doktora nasıl olck ole mı sole mı dıye soru sormaıdm hep aklımda amelıyat anı stresı nasıl olur narkoz bılmem ne derkn gule oynaya amelıyat anını yasyarak amelıyathenyı gorerek gırıdm ama hıc korkulack bsey degılmıs degmemıs o kdr agladıgıma adam hoş bes derkn kut bayıldım ve ayıldım bu kddr kolay oldgunu bılsem amlıyat olana kdr o ıkı hafta kndımı delıce hırpalamazdım krkudanD
Yok ar T ik eminim bence doğru ölçülere gelecek
bnde cnm konsutukca rahatladım ıyı kı bu foruma uye olmusum yenı fıkırler almak cok guzell
Cm inceleme cok
Slm şişler inmeye başlıyor evet çok karamsar davranışım olmuş şu an daha iyi geliyor gözüme
Sana demiştimçok sevindim ama mutlu olmana
4.gunum
Sağol beni bayagi motive ettin tekrar geçmiş olsun bakalım doktorum bana 85 c Cup kullanacaksınız dedi dolu dolu 85 diye ekledi inş aynen bunada şükür straplez giyebilec3z artık :)
Yarın başlıcam ya bi an once insin karnim bile şiş ya hamile gibiyim
Geçmiş olsun canım, bence çok güzeller. Şimdiden damla şeklini almaya başlamışlar. İstersen resimleri buradan sil, albüm yarat ve ayarınıda sadece arkadaşlarıın göreceği şekilde özel olarak işaretle. Evet, kim olduğun, yüzün vs.. belli değil ve bence hiçbir mahsuru yok ama forumdan ve forum dışından herkes görebilir bu şekilde. sonra sana abuk sabuk mesajlar yazıp canını sıkabilirler. Tabi sen bilirsin
Sevgiler
Ayy o karin sismesini hic sorma ben resmen 5 aylik hamile gibi olmustumZamanla hepsi gecicek hic üzülme bol su ic ve yürüyüs yap. ben cok fazla yatmadim hatta 1 haftalikken cok abartip ortaköyden baslayip emirgan korusuna kadar 5 saat yürümüstüm doktorda vur dedik öldürmüssün demisti Ee napalim yurt disindan 3 haftaligina ameliyata gelmisik hep yatalim mi tabiki gezicez o kadar yürüyüse de ödem kalmadi 1 ay gecsin memislerini cok seveceksin. Seni bilmem amabenim 2 cocuk emzirme asiri kilo verme derken asiri derece sarkmisti. Suan 75 C dahi olsa ve dik olsalardi o bile yeterdi. Ne kadar sarkik oldugunu istersen arkadas olarak ekle ve gör ne halden ne hale geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?