cnm 700 cc de koydursan 90c ya da 90b olamazsın senin gögüs altın 80 se o hep 80 olarak devam eder. Belki kalıplara göre 5 aşağı ya da yukarı oynayabilir ama bu ölçü senin gögüsünle alakalı bir ölçü değil bu sütyenin kemer ölçüsü yani gögsünün altında ki kısmı saran ölçüsü. (mesela benim gögüs altım 65cm ve ben 70 beden sütyen kullanıyorum) Göğüs boyutlarına gelince a cup - b cup - c cup diye gider ki eğer c cup a ulaştıysan 25 cc üstü ve altının görüntüde pek fark yaratmayacağına emin olabilirsin.
Şuanki sonucuna kıyafetli halinle baktığında yani gögüs çevren diyelim ameliyat sonrası 88 cm oldu, onda bir iniş yaşanıyor ama bir yandan da gögüs etrafında ki ödemler indikçe şekil ortaya çıkmaya başlıyor. Tekrar söylüyorum ameliyatın 2. ve 3. günlerinde hatta düne kadar epey bir dümdüz görünmeye başlamıştı gögüslerim yani ovallikleri belli değildi ortası çok şişmişti , son 2 gündür bakıyorum ortası bayağı inmiş memenin şekili git gide belirginleşiyor. Yani o ameliyattan çıktığın füze görüntüsünden meme görüntüsüne geçiş dönemine giriyorsun :) Doğallaşma dönemi diyorum ben buna =) ve ne olursa olsun eski hallerimize göre şükretmeliyiz diyorum arkadaşlar , benim gibi eski görüntünüzle yeni görüntünüzü yanyana koyun ve sonra derin bir oh çekin.
Bu arada içiniz azcık rahat etsin protezlerinizin büyüklüğünü anlayın diye söylüyorum benimkiler 210 cc mod profile yuvarlak ve çoook memnunum
fotolarada bakabilirsinizzz isterseniz
ilk günler nasıl korktum neye benzicekler diye ama sitede ki fotoğraflara hep baktım 1. hafta ile 1. ay ve hatta 1. ay ile 6.ay arasında ki farklara bakarsanız bahsettiğimi anlıcaksınız kızlar.. En güzel motive olma şekli bence o