bana vermedi öle bişy pentinin 5 lıralık badısını gıydırdı burda ayıp etmıs doktorum :) vardır bı bıldıgı soncta onunda parası nyse verecktık dmek kı gerek gormedı ole kapsamlı bıseyı
cnm 700 cc de koydursan 90c ya da 90b olamazsın senin gögüs altın 80 se o hep 80 olarak devam eder. Belki kalıplara göre 5 aşağı ya da yukarı oynayabilir ama bu ölçü senin gögüsünle alakalı bir ölçü değil bu sütyenin kemer ölçüsü yani gögsünün altında ki kısmı saran ölçüsü. (mesela benim gögüs altım 65cm ve ben 70 beden sütyen kullanıyorum) Göğüs boyutlarına gelince a cup - b cup - c cup diye gider ki eğer c cup a ulaştıysan 25 cc üstü ve altının görüntüde pek fark yaratmayacağına emin olabilirsin.
Şuanki sonucuna kıyafetli halinle baktığında yani gögüs çevren diyelim ameliyat sonrası 88 cm oldu, onda bir iniş yaşanıyor ama bir yandan da gögüs etrafında ki ödemler indikçe şekil ortaya çıkmaya başlıyor. Tekrar söylüyorum ameliyatın 2. ve 3. günlerinde hatta düne kadar epey bir dümdüz görünmeye başlamıştı gögüslerim yani ovallikleri belli değildi ortası çok şişmişti , son 2 gündür bakıyorum ortası bayağı inmiş memenin şekili git gide belirginleşiyor. Yani o ameliyattan çıktığın füze görüntüsünden meme görüntüsüne geçiş dönemine giriyorsun :) Doğallaşma dönemi diyorum ben buna =) ve ne olursa olsun eski hallerimize göre şükretmeliyiz diyorum arkadaşlar , benim gibi eski görüntünüzle yeni görüntünüzü yanyana koyun ve sonra derin bir oh çekin.
Bu arada içiniz azcık rahat etsin protezlerinizin büyüklüğünü anlayın diye söylüyorum benimkiler 210 cc mod profile yuvarlak ve çoook memnunumfotolarada bakabilirsinizzz isterseniz ilk günler nasıl korktum neye benzicekler diye ama sitede ki fotoğraflara hep baktım 1. hafta ile 1. ay ve hatta 1. ay ile 6.ay arasında ki farklara bakarsanız bahsettiğimi anlıcaksınız kızlar.. En güzel motive olma şekli bence o
Valla doktorumun hakkını ödeyemem bildiğin paraya kıymış 220 tl lik korse giydirmiş aynısından 2. sini alıcaktım vazgeçtim yıkayıp kurutup tekrar giycem :)
cnm 700 cc de koydursan 90c ya da 90b olamazsın senin gögüs altın 80 se o hep 80 olarak devam eder. Belki kalıplara göre 5 aşağı ya da yukarı oynayabilir ama bu ölçü senin gögüsünle alakalı bir ölçü değil bu sütyenin kemer ölçüsü yani gögsünün altında ki kısmı saran ölçüsü. (mesela benim gögüs altım 65cm ve ben 70 beden sütyen kullanıyorum) Göğüs boyutlarına gelince a cup - b cup - c cup diye gider ki eğer c cup a ulaştıysan 25 cc üstü ve altının görüntüde pek fark yaratmayacağına emin olabilirsin.
Şuanki sonucuna kıyafetli halinle baktığında yani gögüs çevren diyelim ameliyat sonrası 88 cm oldu, onda bir iniş yaşanıyor ama bir yandan da gögüs etrafında ki ödemler indikçe şekil ortaya çıkmaya başlıyor. Tekrar söylüyorum ameliyatın 2. ve 3. günlerinde hatta düne kadar epey bir dümdüz görünmeye başlamıştı gögüslerim yani ovallikleri belli değildi ortası çok şişmişti , son 2 gündür bakıyorum ortası bayağı inmiş memenin şekili git gide belirginleşiyor. Yani o ameliyattan çıktığın füze görüntüsünden meme görüntüsüne geçiş dönemine giriyorsun :) Doğallaşma dönemi diyorum ben buna =) ve ne olursa olsun eski hallerimize göre şükretmeliyiz diyorum arkadaşlar , benim gibi eski görüntünüzle yeni görüntünüzü yanyana koyun ve sonra derin bir oh çekin.
Bu arada içiniz azcık rahat etsin protezlerinizin büyüklüğünü anlayın diye söylüyorum benimkiler 210 cc mod profile yuvarlak ve çoook memnunumfotolarada bakabilirsinizzz isterseniz ilk günler nasıl korktum neye benzicekler diye ama sitede ki fotoğraflara hep baktım 1. hafta ile 1. ay ve hatta 1. ay ile 6.ay arasında ki farklara bakarsanız bahsettiğimi anlıcaksınız kızlar.. En güzel motive olma şekli bence o
yok cnm ne geregi var yıka tekrar kullan bu arada senın gıbı bılgılı bı arkadstan faydalanmak ısterım bn bu cup beden oayalrını bılmıyorum eskıden o kdr bedenıme kustum kı kac beden sutyen kullndıgımı bıle bılmıyorum sadece goguslerım senınkı kdr bıle yoktu tontu tontu sıstı ama yoktu bn 1 60 boyundayım 60 kıloyum sence 80c gibi bi goruntu kucuk degıl demi bazen daha buyuk olmaz mıydı dıye dusunuyorum ama bu beden hesaplamalarını hıc anlamıyorum
Sadece a b c d boyutları mı degısıyo rakamsal olarak bnm gogus altı olcum 70 ise 500luk bı sılıkon bıle konsa en fazla 70 d mi olur sonuc bn bunalrı anlamaıyorum bana yapılabılcek en buyuk boyut bu blkı ama daha buyuk olsaydı keske olmazmıydı acaba kucuk gııbı duruyo tarzında dusuncelere kapılıyorum
Fotoları nasıl bakabilirim ve öğlen doktorumu aradım oda aynı şeyleri söyledi yoksa ben ikinci bir operasyona hazırlıyordum kendimi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm beni arkadaş olarak ekle :) sonra profilime tıkla sağ altta dr hakan gence diye bir album görüceksin ordan bakabilirsin
Cnm beni arkadaş olarak ekle :) sonra profilime tıkla sağ altta dr hakan gence diye bir album görüceksin ordan bakabilirsin
o 90-60-90 teriminden ötürü hepimizde bir 90 merakıdır gidiyor:) ama 90b olan bir sütyen giyen bayanın gögüs altı 90 dır gögüs üstü değil yani sen 70 beden sütyen alıyorsun demek 90-60-90 olamayacağın anlamına gelmiyor.
500 lük silikonda konsa (ki o kadar dar bir gögüs altına o silikon nasıl sığar bilmiyorum) ama sadece cup boyun büyür... a-b-c-d diye ::) bende sitede ki arkadaşlarımız sayesinde öğrendim bunları
Bana sorarsan aslaaaa ve aslaaa küçük değil 1.60 boyunda çok iri gögüslerin olması yerine, zarif ama şekli harika olan memelerin olması çok daha hoş değil mi ?bende 156 yım zayıf ve minyonum b cup dan büyük olsn istemedim açıkçası ama üst dekoltesi olsun dedim o yüzden de yuvarlaktan şaşmadım. Dekolteli kıyafetler giydiğimde şık dursun ama insanlar gögsü silikon demesin ay ne güzel düzgün bir fiziği var desin yeterli dedim hep. Birde şu var protez ölçülerin büyüdükçe koltuk altında sürtme yapabilir zaten sen ne kadar istersen iste işini iyi yapan bir doktor öyle taşma yapıcak bir boyutu asla kullanmaz. Ismarlama meme olmaz , alt yapımız ve vucut ölçülerimiz çok önemli... Bence boyut yerine şekillerine ve duruşuna yoğunlaşmalıyız.. Sivriliğin gitmesi protezin etrafındaki ödemlerin inmesi , yumuşaması , masajları vs... Çok geçmiş olsn cnm
Ekledim evet iyi görünüyor inş benimki de böyle olur
Haklısın cnm ınsan bunalrı bılıyo ama yınede bırınden destek gormek onaylanmak beklıyo sanırım cok yorum okudukcada sersem gıbı oluyorum amelıyat bıttı gectı sevınemedım bıle ay ne bıleyım .tabıkı de cok ırı gogus olması yerıne zarıf gogusler her zman daha guzeldr galıba yıllrdır olmayan bı goruntuyu bı anda devasal bekeldıgım ıcın oldu hayal kırıklıgı yoksa buyuk gogus faln degıl sorunm öle olsa doktora defalrca resım gosterırdım ozellıkle belırtırdım banada bi bikini fln gıydıgınde tasar yanalrdan top top durur o yuzden yapmadım dedi. bn doktoruma guvenıyorum ondan da ıcım rahat ama yınede ınsan dusunmekten alıkoyamıyo kendını. haklısın cnm cok sagoll bılgılendırdıgın ıcın amelıyat oldu bıttı dıyemıyorsun bundan sonrsı da onmlı bızler ıcın
Kafanı çok bulandırma , herkesin zevki farklı insanların çok fazla moralini bozmasına izin verme derim. tabii ki fikirler çok önemlidir ama güvendiğin insanlara sor.. örnegin ben anneme ablama soruyorum en yakın arkadaşıma soruyorum nasıl duruyor diye..
benım moralımı bozan hususta su oldu sanırım bırazdan bıakc tanıdıgım amelıyat oldugumu bılen arkdslarım aa bu mu yani hıc belli olmuyo ameliyat odlguun cart curt konsutular onalrında etkısı var ıllakı bı de zman gecınce ıyıce kuculuyo bole kalmıyo tarzında forumda yorumalr da okudum o yzuden
seninki ondan çok daha dolgun olucak:)
Ya işte aynen benim aldığım tepkilerde böyle bu ameliyat ve sahaları hakkında hiç bi bilgisi olmayanların bana abuk subuk konusmalari
Seninki hatları vermiş ben şu an o hatları göremeyince telaslaniyorum aslında burun estetiği olacaktım hatta kırık var ve sağlık açısından da olmam gerekiyordu fakat evliyim ve karşıdan göğsü iri biri gelse eşimin gözlerine bakıyordum acaba bakacakmi diye :)
En iyiysi takmamak cnm herksın vucut yapısı durusu baska aslıdna svınmelıyız bellı olmayan dısardan analsılmayan estetıklı gogusler bellı olsa ırı olsa ınsnalr anlasa cok mu ıyı bızı urkutmusler hepsi bu
Bu hatlar ole hemen cikmiyo ben odemi aticam diye su hic sevmeme ragmen cok ictm ananas kivi bol yiorm ve yuruyus yapiorm yuksek uyuyorm sende yap cnm 10 gune super oldular diceksin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?