Göğüs büyütme operasyonu geçirenler yazsin

Valla doktorumun hakkını ödeyemem bildiğin paraya kıymış 220 tl lik korse giydirmiş aynısından 2. sini alıcaktım vazgeçtim yıkayıp kurutup tekrar giycem :)

Fotoları nasıl bakabilirim ve öğlen doktorumu aradım oda aynı şeyleri söyledi yoksa ben ikinci bir operasyona hazırlıyordum kendimi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla doktorumun hakkını ödeyemem bildiğin paraya kıymış 220 tl lik korse giydirmiş aynısından 2. sini alıcaktım vazgeçtim yıkayıp kurutup tekrar giycem :)

yok cnm ne geregi var yıka tekrar kullan bu arada senın gıbı bılgılı bı arkadstan faydalanmak ısterım bn bu cup beden oayalrını bılmıyorum eskıden o kdr bedenıme kustum kı kac beden sutyen kullndıgımı bıle bılmıyorum sadece goguslerım senınkı kdr bıle yoktu tontu tontu sıstı ama yoktu bn 1 60 boyundayım 60 kıloyum sence 80c gibi bi goruntu kucuk degıl demi bazen daha buyuk olmaz mıydı dıye dusunuyorum ama bu beden hesaplamalarını hıc anlamıyorum

Sadece a b c d boyutları mı degısıyo rakamsal olarak bnm gogus altı olcum 70 ise 500luk bı sılıkon bıle konsa en fazla 70 d mi olur sonuc bn bunalrı anlamaıyorum bana yapılabılcek en buyuk boyut bu blkı ama daha buyuk olsaydı keske olmazmıydı acaba kucuk gııbı duruyo tarzında dusuncelere kapılıyorum

Bana sorarsan aslaaaa ve aslaaa küçük değil 1.60 boyunda çok iri gögüslerin olması yerine, zarif ama şekli harika olan memelerin olması çok daha hoş değil mi ? bende 156 yım zayıf ve minyonum b cup dan büyük olsn istemedim açıkçası ama üst dekoltesi olsun dedim o yüzden de yuvarlaktan şaşmadım. Dekolteli kıyafetler giydiğimde şık dursun ama insanlar gögsü silikon demesin ay ne güzel düzgün bir fiziği var desin yeterli dedim hep. Birde şu var protez ölçülerin büyüdükçe koltuk altında sürtme yapabilir zaten sen ne kadar istersen iste işini iyi yapan bir doktor öyle taşma yapıcak bir boyutu asla kullanmaz. Ismarlama meme olmaz , alt yapımız ve vucut ölçülerimiz çok önemli... Bence boyut yerine şekillerine ve duruşuna yoğunlaşmalıyız.. Sivriliğin gitmesi protezin etrafındaki ödemlerin inmesi , yumuşaması , masajları vs... Çok geçmiş olsn cnm

o 90-60-90 teriminden ötürü hepimizde bir 90 merakıdır gidiyor:) ama 90b olan bir sütyen giyen bayanın gögüs altı 90 dır gögüs üstü değil yani sen 70 beden sütyen alıyorsun demek 90-60-90 olamayacağın anlamına gelmiyor.
500 lük silikonda konsa (ki o kadar dar bir gögüs altına o silikon nasıl sığar bilmiyorum) ama sadece cup boyun büyür... a-b-c-d diye ::) bende sitede ki arkadaşlarımız sayesinde öğrendim bunları

Fotoları nasıl bakabilirim ve öğlen doktorumu aradım oda aynı şeyleri söyledi yoksa ben ikinci bir operasyona hazırlıyordum kendimi :)

Cnm beni arkadaş olarak ekle :) sonra profilime tıkla sağ altta dr hakan gence diye bir album görüceksin ordan bakabilirsin

sagoll cnmmm bnde bıcok seyı oğrendım ama bunu pek anlayamamıstım :))

Haklısın cnm ınsan bunalrı bılıyo ama yınede bırınden destek gormek onaylanmak beklıyo sanırım cok yorum okudukcada sersem gıbı oluyorum amelıyat bıttı gectı sevınemedım bıle ay ne bıleyım .tabıkı de cok ırı gogus olması yerıne zarıf gogusler her zman daha guzeldr galıba yıllrdır olmayan bı goruntuyu bı anda devasal bekeldıgım ıcın oldu hayal kırıklıgı yoksa buyuk gogus faln degıl sorunm öle olsa doktora defalrca resım gosterırdım ozellıkle belırtırdım banada bi bikini fln gıydıgınde tasar yanalrdan top top durur o yuzden yapmadım dedi. bn doktoruma guvenıyorum ondan da ıcım rahat ama yınede ınsan dusunmekten alıkoyamıyo kendını. haklısın cnm cok sagoll bılgılendırdıgın ıcın amelıyat oldu bıttı dıyemıyorsun bundan sonrsı da onmlı bızler ıcın

Kafanı çok bulandırma , herkesin zevki farklı insanların çok fazla moralini bozmasına izin verme derim. tabii ki fikirler çok önemlidir ama güvendiğin insanlara sor.. örnegin ben anneme ablama soruyorum en yakın arkadaşıma soruyorum nasıl duruyor diye..

benım moralımı bozan hususta su oldu sanırım bırazdan bıakc tanıdıgım amelıyat oldugumu bılen arkdslarım aa bu mu yani hıc belli olmuyo ameliyat odlguun cart curt konsutular onalrında etkısı var ıllakı bı de zman gecınce ıyıce kuculuyo bole kalmıyo tarzında forumda yorumalr da okudum o yzuden

Ya işte aynen benim aldığım tepkilerde böyle bu ameliyat ve sahaları hakkında hiç bi bilgisi olmayanların bana abuk subuk konusmalari

seninki ondan çok daha dolgun olucak:)

Seninki hatları vermiş ben şu an o hatları göremeyince telaslaniyorum aslında burun estetiği olacaktım hatta kırık var ve sağlık açısından da olmam gerekiyordu fakat evliyim ve karşıdan göğsü iri biri gelse eşimin gözlerine bakıyordum acaba bakacakmi diye :)

Ya işte aynen benim aldığım tepkilerde böyle bu ameliyat ve sahaları hakkında hiç bi bilgisi olmayanların bana abuk subuk konusmalari

En iyiysi takmamak cnm herksın vucut yapısı durusu baska aslıdna svınmelıyız bellı olmayan dısardan analsılmayan estetıklı gogusler bellı olsa ırı olsa ınsnalr anlasa cok mu ıyı bızı urkutmusler hepsi bu

Bu hatlar ole hemen cikmiyo ben odemi aticam diye su hic sevmeme ragmen cok ictm ananas kivi bol yiorm ve yuruyus yapiorm yuksek uyuyorm sende yap cnm 10 gune super oldular diceksin:)

Aslında bizim de hatamiz cevremize beklentimizi büyük anlattık onlarda o sonucu bekliyor ya bilmiyorum ama ben diğer arkadasin resmine baktım inan bize göre daha az cc ve sonuç şimdiden süper ve daha destekli sütyen e geçmemiş sanki bizde istediğimiz sonucu alacaz gibi geldi

Bu hatlar ole hemen cikmiyo ben odemi aticam diye su hic sevmeme ragmen cok ictm ananas kivi bol yiorm ve yuruyus yapiorm yuksek uyuyorm sende yap cnm 10 gune super oldular diceksin:)

Yarın başlıcam ya bi an once insin karnim bile şiş ya hamile gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…