Öncelikle cok gecmis olsun. Doktorunuz 85 C dediyse nicin 80 beden sütyen giydirmis ki :26: Bende 1 ay önce ameliyat oldum ve 265 CC silikon konuldu ve suan ki kullandigim sporcu sütyenim 85 C . Ama silikonun büyüklügüne takilma senin gögüslerinin alabilecegi en büyügünü zaten koyuyorlar. Ben doktora kücük gögüs sevmedigimi ve en az 85 C olmasini istedigimi söyledim, o da zaten boyun var sana C cup süper olur dedi. Ama ameliyattan sonra 265 CC koydum dediginde sok olmustumNasil o kadar kücük koyarsiniz ben en az 300 350 bekliyordum dedim. Doktor zaten dokun vardi büyügünü denedim ama yanlardan tasma yapti en fazla 265 CC aldi dedi o kadar üzüldüm ki bosuna ameliyat oldum diye anlatamam. Ama simdi bu adam isi biliyormus dedim zamanla gögüslerde oturmaya baslayinca daha bir hos oluyor. Önceden sarkik olan gögüslerin tek elimin icini doldururken simdi iki elimin icini dolu dolu dolduruyor biraz sabir zamanla hepsi gececek ve yerine oturacaklar. Bandaj olayinca benimde senin gibiydi ameliyattan cikinca gögüslerimi gördüm sadece dikis yerleri bandajliydi odama gelince doktor gelip sütyen giydirdi o kadar. Bence bandaj kisiye göre degisiyor.
Gülfazi 375 cc hicazimsanacak bir büyüklük değil.bana 275 modorate plus mentor yuvarlak kondu. Ben ne yapayim?bir ara alismistim,simdi aklım küçük omuzlarında yine.kendi kendime plan yaparken buluyorum kendimi.gidip tekrar yaptirmak için.meme alti ve üstü ölçün nedir su an?
Gülfazi 375 cc hicazimsanacak bir büyüklük değil.bana 275 modorate plus mentor yuvarlak kondu. Ben ne yapayim?bir ara alismistim,simdi aklım küçük omuzlarında yine.kendi kendime plan yaparken buluyorum kendimi.gidip tekrar yaptirmak için.meme alti ve üstü ölçün nedir su an?
Albüm yapamadim nasıl yapabilirim çok teşekkürler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pc düzenine geçince, sayfanın en üstünde bir sürü buton çıkacak, en sağa doğru profilim var. Ona tıkla, sayfanın solunda arkadaş listeni göreceksin. Arkadaşlarının alt tarafında Albüm diye bir başlık var, ona tıkladığında albüm sayfası açılacak. Sonra albüm yarat veya yeni albüm diye bir başlık çıkar. En önemlisi albümü özel seçerek yarat ki sadece arkadaşların görebilsin. Aksi halde google aramalarında bile uygun kelime denk gelirse görüntülenir. Kalanı kolay zaten, sayfadaki bilgiler seni yönlendirecek.
Sevgiler
Su an senin ölçüleri n ne ve ne kadar oldu ameliyat olalı ve bende 375cc siltex round high profil Mentor konuldu yani yüksek hacım ve bide kas altı ve kas üstü bile etkiliyor büyüklüğü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Benim kas altı.ölculerim 74-89 cm.kıyafet giyince iyice kayboluyor.
Seninkinden 17 cm likk fark var.yuksek profil olması öne çikinti açisinda iyi.
Bak zaten yüksek profil kullanılmış.bu meme tabanin alacağı boyuta gore konmuştur.simdi değiştirmek isteyen sana ultra HIGH profil takılır.
Oda senin Meme tabanın 12cm yani ultrada 480 cc te kadar konur,öne çıkıntısı 6 cm.şimdikinden 1cm daha önde.
Evlimisin,hic hamilelik yasadinmi?
Su an senin ölçüleri n ne ve ne kadar oldu ameliyat olalı ve bende 375cc siltex round high profil Mentor konuldu yani yüksek hacım ve bide kas altı ve kas üstü bile etkiliyor büyüklüğü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Benim kas altı.ölculerim 74-89 cm.kıyafet giyince iyice kayboluyor.
Seninkinden 17 cm likk fark var.yuksek profil olması öne çikinti açisinda iyi.
Bak zaten yüksek profil kullanılmış.bu meme tabanin alacağı boyuta gore konmuştur.simdi değiştirmek isteyen sana ultra HIGH profil takılır.
Oda senin Meme tabanın 12cm yani ultrada 480 cc te kadar konur,öne çıkıntısı 6 cm.şimdikinden 1cm daha önde.
Evlimisin,hic hamilelik yasadinmi?
Aynı şekilde Dr 1 cm fark olacak dedi fakat koltuk altından tasma yapar diye ekledi bu arada evliyim 2 çocuk annesiyim
Aynı şekilde Dr 1 cm fark olacak dedi fakat koltuk altından tasma yapar diye ekledi bu arada evliyim 2 çocuk annesiyim
Canim 1cmlik fark için hic canini sikma.ben de birgün firsat bulursam ya protez değişikliği ya da yağ dolgusu yaptirmak istiyorum ve düşün ben seninkinin boyutuna ulaşmaya calisiyorum.
Canim 1cmlik fark için hic canini sikma.ben de birgün firsat bulursam ya protez değişikliği ya da yağ dolgusu yaptirmak istiyorum ve düşün ben seninkinin boyutuna ulaşmaya calisiyorum.
Teşekkürler Artık can sikmam geçti yavaş yavaş şekilleniyor odemler iniyor gözüme güzel görünüyor fakat sık sık ağrılar girmeye başladı tek gogsume sol gogsume baskı varmış gibi ağrıyor aslında tarif edilmez kısa süren bi ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?