Göğüs büyütme operasyonu geçirenler yazsin

Ben sporcu sutyeni kullanmıyorum Kom Barbara desteksiz toparlayici kullanıyorum 375 cc kullanıldı ve bana Dr dolu dolu 85 dedi evet şişler inmeye başlayınca göğüslerim kuculmedi sadece vücudum inmeye başlayınca göğüslerim yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı ilk zamanlar daha küçük geliyordu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gülfazi 375 cc hicazimsanacak bir büyüklük değil.bana 275 modorate plus mentor yuvarlak kondu. Ben ne yapayim?bir ara alismistim,simdi aklım küçük omuzlarında yine.kendi kendime plan yaparken buluyorum kendimi.gidip tekrar yaptirmak için.meme alti ve üstü ölçün nedir su an?

Şimdi olcecem yazacam

Meme altı 85 cm üstü de 102 geliyor

Hatta sıkarak olctum gevşek tutmadim

Su an senin ölçüleri n ne ve ne kadar oldu ameliyat olalı ve bende 375cc siltex round high profil Mentor konuldu yani yüksek hacım ve bide kas altı ve kas üstü bile etkiliyor büyüklüğü

Albüm yapamadim nasıl yapabilirim çok teşekkürler

Pc düzenine geçince, sayfanın en üstünde bir sürü buton çıkacak, en sağa doğru profilim var. Ona tıkla, sayfanın solunda arkadaş listeni göreceksin. Arkadaşlarının alt tarafında Albüm diye bir başlık var, ona tıkladığında albüm sayfası açılacak. Sonra albüm yarat veya yeni albüm diye bir başlık çıkar. En önemlisi albümü özel seçerek yarat ki sadece arkadaşların görebilsin. Aksi halde google aramalarında bile uygun kelime denk gelirse görüntülenir. Kalanı kolay zaten, sayfadaki bilgiler seni yönlendirecek.
Sevgiler

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…