Sen ne zaman operasyon gecirdin ve anlatmak istediğimi en iyi şekilde ozetlemissin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benım 1 ay oldu uzak bı tarıh değil daha yeniyim o yzden senı anlayabılıyorum aynı seyelrı bnde hıssedıyorum ve yasıyorum cnkuu
Su an kaç beden kullanıyorsun ve hangi Cup
bnm daha sporcu sutyenım duruyo 40 gun sonra cıkaracak doktorum onun ıcın hiçbi fıkrım yok ama 80 c muhtemelen
daha dogrusu 40.günüm dolunca az kaldı yani
Yani 80 c de bizim için az değil dir heralde senin az kalmış darısı başıma muhakkak biraz şekillenmistir bi de kas altımi yoksa deri altımi oldun
Meme altı kesisiylee kas altı oldu cnm tabi masajlara falan basladım yumusamaya basladılar. 80 c az degıl su an sutyensız hali normal boyutta gelıyo sutyen takınca elbet buyucek sonç olarak yapacak bısey yok alısmak gerek hıc yoklardı buna da sukur allah olmak ısteyıpte kararsız kaln korkanlara tardım etsin biz atlattık
Meme altı kesisiylee kas altı oldu cnm tabi masajlara falan basladım yumusamaya basladılar. 80 c az degıl su an sutyensız hali normal boyutta gelıyo sutyen takınca elbet buyucek sonç olarak yapacak bısey yok alısmak gerek hıc yoklardı buna da sukur allah olmak ısteyıpte kararsız kaln korkanlara tardım etsin biz atlattık
Sağol beni bayagi motive ettin tekrar geçmiş olsun bakalım doktorum bana 85 c Cup kullanacaksınız dedi dolu dolu 85 diye ekledi inş aynen bunada şükür straplez giyebilec3z artık :)
Benımde kafama takıln su mıllet sporcu sutyenelrınden rahatsız cıkarmak ıstıyo bır an once valla bn cok rahatım ama bnm sutyenım öle kalın kopcalı fln degıl normal yarım badi gibi cıtcıtlı badının yarım halini dusun öle bişy ıncecık ondan atlet gibi ustumde neden kalın korse gıbı bısey vwermedi anlaamdım
Seninn cok cok iyi sakın üzülme 85 c harika bi rakam forumda hıc duydun mu o kdr rakamı ya da 375cc protez taktıranı bnce senın cok cok ıyı sartları hem 85 c demıs doktorun hem de dolu dolu demıs allah bee demen lazım cok sanslı durumdasın bnce daha büyügü bnce kotu bı boyut 90 falan ınsanalr meme kucultmk ıcın ugrasıyo buyukluk ıcın senınkı harıka bi boyut
Benim doktorum bana hiç sporcu aleti felan vermedi ilk gün çıplak ikinci gününde Kom marka c Cup 80 beden sütyen taktı evet Bandaj felan duyuyorum korse felan bilmiyorum
Doktorun dediği fakat dediği gibi olur değilmi sonuçta adam uzman kaç cc den ne sonuç alacağını bilir ben ısrarla 90 beden istiyorum diye direttim hatta ameliyathane de bile 90 olsun :) dedim yani dolu dolu 85 c benim için yeter ben daha küçük olmasından korkuyorum arkadaşımızın biri şişler yüzünden küçük göründüğünü indiğinde boyutu belli olacağınıda söyledi o da iyi geldi
Benımde kafama takıln su mıllet sporcu sutyenelrınden rahatsız cıkarmak ıstıyo bır an once valla bn cok rahatım ama bnm sutyenım öle kalın kopcalı fln degıl normal yarım badi gibi cıtcıtlı badının yarım halini dusun öle bişy ıncecık ondan atlet gibi ustumde neden kalın korse gıbı bısey vwermedi anlaamdım
bnm okudugum yorumlarda da hep denıyo ki su an ki boyutlar buyuk bıle sıslıkler ınınce bıraz zaman gecınce daha da kuculecekler dıyo herkesı dınelrsen ameliyat olduguna lanet eder ınsan nyse o olucak ya adamlar doktor dıye olmayacak olcuyu de koyamazlar her solenene ınanmamak lazımzamnla bekleyıp herkes kndı sonucunu gorecek
Benimki gayet kendinden korseli meme altını sıkan memeyi heryandan toparlayan bişey.. Alıştım ama buna :) arada bir çıtçıtlarını açıp hava alıyorum..
senın boy ve kılonu bılmıyorum ama 90 bnce buyuk bı beden en azından bu bnm fıkrım su ankı olculerın harıka bnce
Doktorun dediği fakat dediği gibi olur değilmi sonuçta adam uzman kaç cc den ne sonuç alacağını bilir ben ısrarla 90 beden istiyorum diye direttim hatta ameliyathane de bile 90 olsun :) dedim yani dolu dolu 85 c benim için yeter ben daha küçük olmasından korkuyorum arkadaşımızın biri şişler yüzünden küçük göründüğünü indiğinde boyutu belli olacağınıda söyledi o da iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?