Göğüs büyütme operasyonu geçirenler yazsin

Sen ne zaman operasyon gecirdin ve anlatmak istediğimi en iyi şekilde ozetlemissin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benım 1 ay oldu uzak bı tarıh değil daha yeniyim o yzden senı anlayabılıyorum aynı seyelrı bnde hıssedıyorum ve yasıyorum cnkuu

Pardon yazmışsın peki sekillendimi biraz ve normal sütyen de şu an kaç kullaniyorsun

Meme altı kesisiylee kas altı oldu cnm tabi masajlara falan basladım yumusamaya basladılar. 80 c az degıl su an sutyensız hali normal boyutta gelıyo sutyen takınca elbet buyucek sonç olarak yapacak bısey yok alısmak gerek hıc yoklardı buna da sukur allah olmak ısteyıpte kararsız kaln korkanlara tardım etsin biz atlattık

Benımde kafama takıln su mıllet sporcu sutyenelrınden rahatsız cıkarmak ıstıyo bır an once valla bn cok rahatım ama bnm sutyenım öle kalın kopcalı fln degıl normal yarım badi gibi cıtcıtlı badının yarım halini dusun öle bişy ıncecık ondan atlet gibi ustumde neden kalın korse gıbı bısey vwermedi anlaamdım

Sağol beni bayagi motive ettin tekrar geçmiş olsun bakalım doktorum bana 85 c Cup kullanacaksınız dedi dolu dolu 85 diye ekledi inş aynen bunada şükür straplez giyebilec3z artık :)

Seninn cok cok iyi sakın üzülme 85 c harika bi rakam forumda hıc duydun mu o kdr rakamı ya da 375cc protez taktıranı bnce senın cok cok ıyı sartları hem 85 c demıs doktorun hem de dolu dolu demıs allah bee demen lazım cok sanslı durumdasın bnce daha büyügü bnce kotu bı boyut 90 falan ınsanalr meme kucultmk ıcın ugrasıyo buyukluk ıcın senınkı harıka bi boyut

Benim doktorum bana hiç sporcu aleti felan vermedi ilk gün çıplak ikinci gününde Kom marka c Cup 80 beden sütyen taktı evet Bandaj felan duyuyorum korse felan bilmiyorum

Doktorun dediği fakat dediği gibi olur değilmi sonuçta adam uzman kaç cc den ne sonuç alacağını bilir ben ısrarla 90 beden istiyorum diye direttim hatta ameliyathane de bile 90 olsun :) dedim yani dolu dolu 85 c benim için yeter ben daha küçük olmasından korkuyorum arkadaşımızın biri şişler yüzünden küçük göründüğünü indiğinde boyutu belli olacağınıda söyledi o da iyi geldi

Korseli sütyen sıkı bandajlı camasır yani

bnm okudugum yorumlarda da hep denıyo ki su an ki boyutlar buyuk bıle sıslıkler ınınce bıraz zaman gecınce daha da kuculecekler dıyo herkesı dınelrsen ameliyat olduguna lanet eder ınsan nyse o olucak ya adamlar doktor dıye olmayacak olcuyu de koyamazlar her solenene ınanmamak lazımzamnla bekleyıp herkes kndı sonucunu gorecek

Benimki gayet kendinden korseli meme altını sıkan memeyi heryandan toparlayan bişey.. Alıştım ama buna :) arada bir çıtçıtlarını açıp hava alıyorum..

senın boy ve kılonu bılmıyorum ama 90 bnce buyuk bı beden en azından bu bnm fıkrım su ankı olculerın harıka bnce

Benimki gayet kendinden korseli meme altını sıkan memeyi heryandan toparlayan bişey.. Alıştım ama buna :) arada bir çıtçıtlarını açıp hava alıyorum..

bana vermedi öle bişy pentinin 5 lıralık badısını gıydırdı burda ayıp etmıs doktorum :) vardır bı bıldıgı soncta onunda parası nyse verecktık dmek kı gerek gormedı ole kapsamlı bıseyı

cnm 700 cc de koydursan 90c ya da 90b olamazsın senin gögüs altın 80 se o hep 80 olarak devam eder. Belki kalıplara göre 5 aşağı ya da yukarı oynayabilir ama bu ölçü senin gögüsünle alakalı bir ölçü değil bu sütyenin kemer ölçüsü yani gögsünün altında ki kısmı saran ölçüsü. (mesela benim gögüs altım 65cm ve ben 70 beden sütyen kullanıyorum) Göğüs boyutlarına gelince a cup - b cup - c cup diye gider ki eğer c cup a ulaştıysan 25 cc üstü ve altının görüntüde pek fark yaratmayacağına emin olabilirsin.

Şuanki sonucuna kıyafetli halinle baktığında yani gögüs çevren diyelim ameliyat sonrası 88 cm oldu, onda bir iniş yaşanıyor ama bir yandan da gögüs etrafında ki ödemler indikçe şekil ortaya çıkmaya başlıyor. Tekrar söylüyorum ameliyatın 2. ve 3. günlerinde hatta düne kadar epey bir dümdüz görünmeye başlamıştı gögüslerim yani ovallikleri belli değildi ortası çok şişmişti , son 2 gündür bakıyorum ortası bayağı inmiş memenin şekili git gide belirginleşiyor. Yani o ameliyattan çıktığın füze görüntüsünden meme görüntüsüne geçiş dönemine giriyorsun :) Doğallaşma dönemi diyorum ben buna =) ve ne olursa olsun eski hallerimize göre şükretmeliyiz diyorum arkadaşlar , benim gibi eski görüntünüzle yeni görüntünüzü yanyana koyun ve sonra derin bir oh çekin.

Bu arada içiniz azcık rahat etsin protezlerinizin büyüklüğünü anlayın diye söylüyorum benimkiler 210 cc mod profile yuvarlak ve çoook memnunum fotolarada bakabilirsinizzz isterseniz ilk günler nasıl korktum neye benzicekler diye ama sitede ki fotoğraflara hep baktım 1. hafta ile 1. ay ve hatta 1. ay ile 6.ay arasında ki farklara bakarsanız bahsettiğimi anlıcaksınız kızlar.. En güzel motive olma şekli bence o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…