Öncelikle cok gecmis olsun. Doktorunuz 85 C dediyse nicin 80 beden sütyen giydirmis ki :26: Bende 1 ay önce ameliyat oldum ve 265 CC silikon konuldu ve suan ki kullandigim sporcu sütyenim 85 C . Ama silikonun büyüklügüne takilma senin gögüslerinin alabilecegi en büyügünü zaten koyuyorlar. Ben doktora kücük gögüs sevmedigimi ve en az 85 C olmasini istedigimi söyledim, o da zaten boyun var sana C cup süper olur dedi. Ama ameliyattan sonra 265 CC koydum dediginde sok olmustum Nasil o kadar kücük koyarsiniz ben en az 300 350 bekliyordum dedim. Doktor zaten dokun vardi büyügünü denedim ama yanlardan tasma yapti en fazla 265 CC aldi dedi o kadar üzüldüm ki bosuna ameliyat oldum diye anlatamam. Ama simdi bu adam isi biliyormus dedim zamanla gögüslerde oturmaya baslayinca daha bir hos oluyor. Önceden sarkik olan gögüslerin tek elimin icini doldururken simdi iki elimin icini dolu dolu dolduruyor biraz sabir zamanla hepsi gececek ve yerine oturacaklar. Bandaj olayinca benimde senin gibiydi ameliyattan cikinca gögüslerimi gördüm sadece dikis yerleri bandajliydi odama gelince doktor gelip sütyen giydirdi o kadar. Bence bandaj kisiye göre degisiyor.
Ben sporcu sutyeni kullanmıyorum Kom Barbara desteksiz toparlayici kullanıyorum 375 cc kullanıldı ve bana Dr dolu dolu 85 dedi evet şişler inmeye başlayınca göğüslerim kuculmedi sadece vücudum inmeye başlayınca göğüslerim yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı ilk zamanlar daha küçük geliyordu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.