Tabiki silikon ameliyatı ile profil fotosuna ekledigin resim gibi bir gögüs elde etmek mümkün.Böyle büyüklükte bir gögüs istiyorsan bu fotoyu gidecegin doktora götür ve göster Doktorun senin ne kadar büyüklükte ve şekilde bir gögüs istedigini daha kolay anlayacaktır böylelikle...
Evet canım ben Hasan Fındık a ameliyat oldum.Hasan beyin ismini ilk burada forumda ona ameliyat olan bir arkadaştan dolayı keşfetmiştim,daha sonrada euro kanallarında saglık güzellik programında programını izleyince kendisine daha çok güvenim geldi tabiki.Randevu aldım,gittim görüştüm ve işte benim aradıgım doktor dedim.Kararımı verdim ve ameliyat oldum.Allahıma çok şükür çok memnun kaldım.
Tanınmış plastik cerrahına gitmek tabi insana güven veriyor.Ama çevrenden o doktora ameliyat olmuş bir arkadaşım olursa,tecrübelerini onunla yüzyüze paylaşabilirsen bu daha iyi olur tabi.Bence oturdugun muhite yakın olan ismini bu forumdan duydugun yada internetten araştırıp buldugun 5-6 doktora gidip görüşürsen ve içine hangisi sinerse ona karar verip ameliyat olmandır tabiki.Kafan şimdiden karışmasın,eline bir kagıt kalem al,netten ve forumdan ismini duydugun doktorların listesini yap,ara sırayla randevu al,git görüş.Doktorun sana anlattıgı bilgileri bizimle paylaş.Bizde sana yardımcı olalım.Yapacagım şey şimdilik bu tabiki..Kolay gelsin..
tamam canım.basladım liste cıkarmaya.sanırımılk gorusmelerımı bu hafta yaparım.nerdeyse 4 gundur sabahlara kadar bu forumu ıncelıyorum.kafamda belırgınlesmeye basladı.hatta hıcte zor degıl dıye dusunmeye basladım.zaten 2saat gırdım cıktım olucak.ndan sonrasıda zaten en fazla 3-5 gun agrı
:) ben kesın kararlıyım
sagol arzumm
yuregın gıbı guzel olsun yasamın ınsallah