Göğüs Büyütme Estetiği Ameliyat Yöntemleri Hakkında Bilgi Paylaşım

fııyatlar 3500 - 6000 arasında degısıyo ızmırde..ınternettekı doktor sıtelerınden yada burada ızmırde amelıyat olmus arkadasların doktorlarıyla konussup muayeneye gıdıp detaylı bılgı alabılırsın..ben ızmırde cenk beye oldum amelıyatımı..cook memnunum.
aklında bır kac doktor belırle ve gıt gorus.. ona amelıyat olursun..
bol şans sana sımdıden

cenk beyın soyadı nedır bır bakmak ıstıyorum,arastırma yapıyruum galıba ebru durmusa yaptırcam bılemedım hala kararsızıım

benım dual plan ve dual plande protezın ust kısmı kasaltında kalıyo..ben memnunum halımden..spor salonuna gıdıyorum agırlıkta calısıyorum tabı bı 50 kılo degıl ama bı zararı yada herhangı ters bı durum olmadı..ve bıraktıgım taekwondoya yenıden basladım ondada herhangı bı sıkıntı yasamadım..
sadece ılk 6 ay dıkkatlı olman gerekıyo ve kollarına agırlıkla yuklenmemen gerekıyo.. ıkıncı aydan ıtıbaren ben kosuyada baslamıstım o zaman sordugum da 6-7 ay agrlık calısma demıstı..kosuya cıktıgımdada sıkı bır sporcu sutyenı kullandım ve 2. ayın bıtımınden ıtıbaren bı sıkıntı olmayacagını soyledı doktorum..
ben sıkıntı yasamadım sual plande ve cokta memnunum..darsı bu amelıyatı ısteyen tum arkadasların basına

örneğin kol çantamız biraz ağır olursa sıkıntı olur mu? market alışverişi poşetleri falan. hani 2 3 kilo gibi?

örneğin kol çantamız biraz ağır olursa sıkıntı olur mu? market alışverişi poşetleri falan. hani 2 3 kilo gibi?

2-3. haftadan sonra cok agır olmayacak ve yormayacak sekılde kullanabılılırsın canta yada pazar posetlerınıde tasıyabılırsın..benım dedıgım agırlık ; spor salonlarındakı kol calısmasına yarayan aletlerdı..

2-3. haftadan sonra cok agır olmayacak ve yormayacak sekılde kullanabılılırsın canta yada pazar posetlerınıde tasıyabılırsın..benım dedıgım agırlık ; spor salonlarındakı kol calısmasına yarayan aletlerdı..

biliyorum. sonuçta bunlar da kolu yoran şeyler. o açıdan sordum. tşkler

Açıkçası bu yöntemi uyguladığını bildiğim iki doktor var.
Türkiye genelinde illaki başka isimlerde vardır ama İstanbul'da Barış Çakır ve Naci Çelik.

meraba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım meme dikleştirmeyi bende düşünüyorum ve bunu hakkında kısa bi araştırma yaptım genelde ii sonuçlar var. doktor ismi olarakta çoğunlukla BARIŞ ÇAKIR diyolar. açıkcası bende ona yaptırmayı düşünüyorum teşekkürler

merhaba arkadaşlar.bır kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum.sanırım ben de karar verdım.cekıncelerım var.nasıl olucak bılmıyorum nerden başlayacagım.hangı doktorlarla görüşecegim henüz hiçbir şey bilmiyorum ama yaptırmak istedigimi biliorum.ameliyat fikri ürkütücü geliyor ama sanırım bunu da zamanla aşarım.eger dogru doktoru bulur yönteme karar verir ve güven hissedersem şubatta yaptırabilirim.tam tarih belli olmadı ama sanırım haftaya nişaım var ve dügün için çok beklemeyecegiz ocak ortası gibi dügün yapmayı planlıyoruz.dügünden hemen sonrada silikon için girişimlere başlayabilirim

desteginize morale ve tecrübelerinize gerçekten ihtiyacım var.Antalyada yaşayan varsa banayazarsa çok sevinirim.silikon taktırmış ya da benim gibi eni düşünen arkadaşlarla birbirimize destek olabiliriz diye düşündüm

arkadaşlar selam
ben de meme büyütme operasyonu olucam ocak ayında.cemil tugaya olmuş olanlar var mı aranızda?subfascial yöntem önerdi bu yöntemle oluş arkadaşlar operasyon ertesi günlerle ilgili biraz bilgi verirlerse sevinirim:KK43:)

Antalyada ki doktorlardan önerecekleriniz var mı kızlar ?

nerden başlamamı önerirsiniz.sizce ilk adım ne olmalı ?

Antalyada ki doktorlardan önerecekleriniz var mı kızlar ?

nerden başlamamı önerirsiniz.sizce ilk adım ne olmalı ?

Slm cnm, ben antalyada ameliyat oldum. Doktorum istanbuldan haftada 2 gün antalyaya ameliyat için geliyor. Dr. Akın Demiralay, istersen bir görüş:KK66:

Slm cnm, ben antalyada ameliyat oldum. Doktorum istanbuldan haftada 2 gün antalyaya ameliyat için geliyor. Dr. Akın Demiralay, istersen bir görüş:KK66:

tşk ederim.bu doktoruda goruseceklerım lıstesıne alacagım.sanırım burdan baslamalıyım

Evet canımcıgım,2 saat kadar sürüyor bu ameliyat..

avatar resmime koydugum resme bir bakarmısın arzum ...silikon ile böyle bir gögüs mümkün mü sence ? ben cok buyuk ıstemıyorum.
bır de nerden baslamamı önerırsın?
sen hasan fındık a yaptırdım dıye yazmıstın sanırım.bugun tv de reklamını görunce aklıma geldı.tanınmıs plastık cerrahlara gıtmek mı en ıyısı sence
sanırım en zoru dogru doktora karar vermekte.ben henuz bır adım atmadım ama ılk yapacagım.doktor lıstesı cıkarıp sırayla görüşmeye başlamak

önerın ne nerden başlamalıyım sence ?kafam biraz karısık.

ameliyat olan arkadasşara sormak istiyorum

ameliyata girerken doktorlar ameliyat için bir güvence veriyorlar mı? herhangi bir kagıt imzalanıyor mu? ne de olsa bu bir ameliyat hersey olabilir? insallah olmazda ....

amelıyattan kaynaklı bır durum sonradan gelısırse ya da amelıyat esnasında ..hanı olur ya ( allah koruusnda) bu dusunulerek amelıyatla ılgılı nasıl bır guvence verıyr doktorlar*? neye guvenerek bıcak altına yatacagız???

kafama takıldı bu

tamam dokor listeme ekleyecegım.sen memnun musun ? nasılgectı amelıyatın? cok gecmıs olsun ve hayırlı olsun gule gule kullan

canım sen pek bi heyecanlısın maşallah ya:) hastane prosedürleri var tabi ki..ben Türkiye nin en iyi hastanelerinden biri lan Acıbadem Haatanesi nde ameliyat oldum ve tabi ki de bir şeyler imzalıyorsunuz.ama bu herhangi bir aksilik olursa sorumlusu benim türünden bir kağıt değil merak etme:KK66:) sadece meme büyütme ameliyatının bazı komplikasyonlar gelişitirebilme ihtimali olduğu bunu bilerek adım attığınız vs.. bu meme büyütme değil bütün ameliyatlar için geçerli canım benim sonuçta narkoz altına yatıyorsun kolay değil bıçak altına vs..ama her şey güzel oluyor korkun olmasın..ben iki defa ameliyat masasına yattım bir meme büyütme iki de göz için. ve ikisi de sonuç harikaaaa :) herhangi bir aksilik olmadı.. ki bana güven verdi ameliyat masası yaza da burun ameliyatım var :)
ameliyat olan arkadasşara sormak istiyorum

ameliyata girerken doktorlar ameliyat için bir güvence veriyorlar mı? herhangi bir kagıt imzalanıyor mu? ne de olsa bu bir ameliyat hersey olabilir? insallah olmazda ....

amelıyattan kaynaklı bır durum sonradan gelısırse ya da amelıyat esnasında ..hanı olur ya ( allah koruusnda) bu dusunulerek amelıyatla ılgılı nasıl bır guvence verıyr doktorlar*? neye guvenerek bıcak altına yatacagız???

kafama takıldı bu

tamam dokor listeme ekleyecegım.sen memnun musun ? nasılgectı amelıyatın? cok gecmıs olsun ve hayırlı olsun gule gule kullan

Teşekkür ederim canım:) Ben Kadınlar Kulubünü ameliyat olduktan sonra keşfettim, onun için kafama takılan soruları sadece doktoruma sorabildim ama ameliyat sürecim çok şükür iyi geçti, çokda memnunum. Boyut olarakda memnunum. Umarım herşey seninde gönlünce olur canım:KK66:

avatar resmime koydugum resme bir bakarmısın arzum ...silikon ile böyle bir gögüs mümkün mü sence ? ben cok buyuk ıstemıyorum.
bır de nerden baslamamı önerırsın?
sen hasan fındık a yaptırdım dıye yazmıstın sanırım.bugun tv de reklamını görunce aklıma geldı.tanınmıs plastık cerrahlara gıtmek mı en ıyısı sence
sanırım en zoru dogru doktora karar vermekte.ben henuz bır adım atmadım ama ılk yapacagım.doktor lıstesı cıkarıp sırayla görüşmeye başlamak

önerın ne nerden başlamalıyım sence ?kafam biraz karısık.

Tabiki silikon ameliyatı ile profil fotosuna ekledigin resim gibi bir gögüs elde etmek mümkün.Böyle büyüklükte bir gögüs istiyorsan bu fotoyu gidecegin doktora götür ve göster :KK34: Doktorun senin ne kadar büyüklükte ve şekilde bir gögüs istedigini daha kolay anlayacaktır böylelikle...
Evet canım ben Hasan Fındık a ameliyat oldum.Hasan beyin ismini ilk burada forumda ona ameliyat olan bir arkadaştan dolayı keşfetmiştim,daha sonrada euro kanallarında saglık güzellik programında programını izleyince kendisine daha çok güvenim geldi tabiki.Randevu aldım,gittim görüştüm ve işte benim aradıgım doktor dedim.Kararımı verdim ve ameliyat oldum.Allahıma çok şükür çok memnun kaldım.
Tanınmış plastik cerrahına gitmek tabi insana güven veriyor.Ama çevrenden o doktora ameliyat olmuş bir arkadaşım olursa,tecrübelerini onunla yüzyüze paylaşabilirsen bu daha iyi olur tabi.Bence oturdugun muhite yakın olan ismini bu forumdan duydugun yada internetten araştırıp buldugun 5-6 doktora gidip görüşürsen ve içine hangisi sinerse ona karar verip ameliyat olmandır tabiki.Kafan şimdiden karışmasın,eline bir kagıt kalem al,netten ve forumdan ismini duydugun doktorların listesini yap,ara sırayla randevu al,git görüş.Doktorun sana anlattıgı bilgileri bizimle paylaş.Bizde sana yardımcı olalım.Yapacagım şey şimdilik bu tabiki..Kolay gelsin..:KK31:

X