Göğüs Büyütme Estetiği Ameliyat Yöntemleri Hakkında Bilgi Paylaşım

Ben Meltem çilingire oldum ameliyatımı. Çok tatlı ve ilgili bir insan. Çok da memnun kaldım. Bir sürü doktorla görüşmeme rağmen, en samimi o geldi :)
Aslında geçen sene olmak istiyordum ameliyat ama malum maddi durumlar...
Bu sene de sağolsun geçen sene verdiği fiyata yaptı. Ama euro arttığından dolayı protezlerin fiyatının arttığını ve normalde bu fiyata yapamayacağını söyledi.
Dolayısıyla bütün doktorların artmıştır heralde fiyatları..

teşekkürler cevap için. çok güzel görünüyorlar, benimde sonum güzel olur inşallah.

ben hasan fındk a yaptırmıstım 2007 yılında meme altından kas altına yerlestirildi protezim 2010 yılında dogum yaptım bebegimi emzirdim hiç sorun yasamadım sadece bugunlerde bakıyorumda sanki biraz ufaldı goguslerim, acaba silkon zamanla deforme mşi oluyor?
merebalar canım mesajın yazılalı çok olmuş ama belki sürekli giriyosundur diye yazıyorum ben perşembe ameliyat olucam bi çocuğum var ama 2.yide düşünüyorum acaba çok kötü oluyomu emzirme sonrası mutlaka oluyodur ama çok oluyomu ve hangi kesi yoluyla oldunuz acaba banan doktorum en az izin göğüs ucuyla kalıcanı söylüyo ve süt oranını hiç etkilemiyor dedi doğrumu acaba sizin deneyiminiz var cevap verirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar :KK3:
Meme dokusu çok fazla olmayıp dual plan yöntemyle amelyat olmuş olanlar arasnda memenin alt kısmna dokunarak protezi hisseden var mı :18:

Selam kızlar,bende yeni ameliyat oldum bu gun 3. gunum.cok ani bir karar verdim,ve yaptırdım.Bursa'da Mesut Ozcan yaptı ameliyatımı.Dual plan siltex high profile kondu 275 cc.gecirdigim en zor geceydi sanırım,mide bulantımı durduramadık.normalde aynı gun taburcu olmam gerekirken 1 gece kalmak zorunda kaldım.iyiki de kalmısım evde hayatta basa cıkamazdım kendimle.bu gun iş bası yaptım.ilk gece olecegmıı dusunmustum.her gecen dakika daha iyi oluyormus insan.yasayıp goruyorum.korsem inanılmaz sıkıyor,gunde bırkac kez acıp derin nefes alıyorum.cuma gunu ilk kontrol bakalım nasıl gecıcek.

Selam kızlar,bende yeni ameliyat oldum bu gun 3. gunum.cok ani bir karar verdim,ve yaptırdım.Bursa'da Mesut Ozcan yaptı ameliyatımı.Dual plan siltex high profile kondu 275 cc.gecirdigim en zor geceydi sanırım,mide bulantımı durduramadık.normalde aynı gun taburcu olmam gerekirken 1 gece kalmak zorunda kaldım.iyiki de kalmısım evde hayatta basa cıkamazdım kendimle.bu gun iş bası yaptım.ilk gece olecegmıı dusunmustum.her gecen dakika daha iyi oluyormus insan.yasayıp goruyorum.korsem inanılmaz sıkıyor,gunde bırkac kez acıp derin nefes alıyorum.cuma gunu ilk kontrol bakalım nasıl gecıcek.

Geçmiş olsun tatlım..:KK71: Zaman geçtikçe daha iyi hissedeceksin kendini,emin ol :KK34: Hastanede bir gün yatmak en mantıklısı bencede.Cuma günü kontrolden sonra bizide bilgilendir olurmu..iyi gecelerr..:KK54:

Kızlar konu başlığını görünce dayanamadım kendi 2 sene önceki halim aklıma geldi ben istanbulda oturmama rağmen o zaman hem kendi çevremden hemde kk dan araştırdığımda karşıma hep nebil bozdoğan çıktı ve ankarada yaptırdım ...inanılmaz memnunum artık tamamiyle benden bir parça gibiler koltuk altından yapıldı şimdi hiç izi yok resmen..
kendisi çok tatlı sempatik bir doktor hem ekonomik hemde güvenilir tecrübeli uluslararası sağlık turizmide yapıyo farklı ülkelerden hastalar geliyo....
en taktir ettiğim ve minnettar kaldığım konuda ameliyattan sonra kendisine ait ankaranın iyi semtlerinden birinde adını hatırlamıyorum bir misafirhanesi var 2 gün orada kaldık yanımda refakatçim özel oda bizimle ilgilenen hizmetli sabah öğlen akşam yemek ve tek kuruş ekstra istemedi.. ve sabah akşam kontrole gelmişti..
ilk yaptırmaya karar verdiğimdede telefonla görüşüp foto göndermiştim sonra sırf benim için istanbula ilk muayeneye geldi anadolu yakasında bir hastanede muayene edip geri döndü ve yine para almadı..
sanırım nasıl bir insan olduğunu anlamışsınızdır
çünkü bu konuda güven çok önemli..
birde dipnot sonra hayatıma giren 2 kişi oldu ve hiçbiri anlamadı gerçek zannettiler o kadar doğal yapıyo:))))

ay resmen o gnlerin heyecanına geri döndüm kesinlikle arzu ediyorsanız yaptırın hiç düşünmeyin hayatımda kendim için yaptığım en doğru şeylerden biri...
Hazırlık yapanlara kolaylıklar ameliyat sonrası olanlara hızlı iyileşme dönemleri diliyor ve geçmiş olsun diyorumm...

Roselscim merhaba, ben de koltuk altindan istiyorum ama cok fazla bu yontemi kullanmis arkadas bulamadim. sonrasinda silikonlarinda yanlara dogru bir kayma ya da kollarinla birlikte hareket etme durumu oldu mu canim?

geçmiş olsun cnm inş.iyi geçer kontrolünde..benim nisanda ameliyatım

Geçmiş olsun tatlım..:KK71: Zaman geçtikçe daha iyi hissedeceksin kendini,emin ol :KK34: Hastanede bir gün yatmak en mantıklısı bencede.Cuma günü kontrolden sonra bizide bilgilendir olurmu..iyi gecelerr..:KK54:

Geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederiimm,bugün 4.gün ofisten yazıyorum.ufak tefek sıkıntılar haricinde iyiyim.. cicilerimin bu füze görüntüsünden ne zaman kurtulacağını bilmemek sinir bozucu,bir de ödem var tabi canımı sıkan..göğüslerimin üst kısmına dokununca ıslak süngere dokunmuş gibi sesler geliyor,gıcır gıcır sanki..bazen de sağ göğsüm diğerine nazaran daha hassas.Galiba bunların hepsi normal,yada değilmi yoksa.ilk gün bende pekçoğunuz gibi vermiş olduğum karardan nefret ettim,ama zamanla mutlu olacağımı hissediyorumm..ilgin için çok teşekkür ederim canım,görüşmek üzere..

çok teşekkür ederim canım,inşaallah iyi geçer,neden 2 ay sonra,sanırım o zaman müsait olucaksın.karar verdinmi hangi şekilde yaptıracağına

evvet cnm ablam gelcek bebişim var ona bakmaya.daha erken gelemiyo o yüzden nisanda.meme ucu kesisiyle olcam son fikrim bu inşallah bakalım 20 martta ölçüm ve tahlile gitcem hayırlısı bende kavuşmak istiyorum biran önce:)

evvet cnm ablam gelcek bebişim var ona bakmaya.daha erken gelemiyo o yüzden nisanda.meme ucu kesisiyle olcam son fikrim bu inşallah bakalım 20 martta ölçüm ve tahlile gitcem hayırlısı bende kavuşmak istiyorum biran önce:)

Canım umarım diledigin gibi olur hersey.ya bu meme ucu kesisi fikri pek icime yatmıyor,iyice arastırdın mı,kesi yerinde his kaybı olabiliyor biliyorsun,sonra bir bebisin daha olursa sut bezlerinide etkiliyor bildigim kadarıyla.risk almaya degermi,evet pek cok kadın bu yontemle ameliyat oluyor ama meme alt kesisi daha guvenli sanırım.sen yine fikrini gozden gecir.doktorunla da goruseceksin zaten onun ne onerdigide onemli.opuyorum bebisini.gorusuruz canım..

Canım umarım diledigin gibi olur hersey.ya bu meme ucu kesisi fikri pek icime yatmıyor,iyice arastırdın mı,kesi yerinde his kaybı olabiliyor biliyorsun,sonra bir bebisin daha olursa sut bezlerinide etkiliyor bildigim kadarıyla.risk almaya degermi,evet pek cok kadın bu yontemle ameliyat oluyor ama meme alt kesisi daha guvenli sanırım.sen yine fikrini gozden gecir.doktorunla da goruseceksin zaten onun ne onerdigide onemli.opuyorum bebisini.gorusuruz canım..

amin inşallah.yok hayatım bende önce meme altı istiyodum ama burdaki arkadaşlar ve arzumcum sayesinde kararımı değiştirdim.içime sindi yani.dr da zaten bana meme ucu kesisi yapıcam demişti ben alttan istiyodum kesiyi.his kaybı olmuyo yani her ameliyatta oluyo bu sinirle kesiliyo sonuçta ama zamanla iyileşiyo yeni sinirler oluşuyo yada yenileniyo ve kalıcı his kaybı gibi bişey olmuyo yani.görüşmek üzere..

amin inşallah.yok hayatım bende önce meme altı istiyodum ama burdaki arkadaşlar ve arzumcum sayesinde kararımı değiştirdim.içime sindi yani.dr da zaten bana meme ucu kesisi yapıcam demişti ben alttan istiyodum kesiyi.his kaybı olmuyo yani her ameliyatta oluyo bu sinirle kesiliyo sonuçta ama zamanla iyileşiyo yeni sinirler oluşuyo yada yenileniyo ve kalıcı his kaybı gibi bişey olmuyo yani.görüşmek üzere..

Sen tum arastırmanı bitirip kararını vermissin o zaman boylelikle bizede Allahtan hayırlısını dilemek duser.bende korsemden bir an once kurtulmayı hayal ediyorum.korkarım sıkıntıdan patlıycam.bugun cok daha iyiyim.daha guzel gunler gelicek ins.iyi geceler canım.

Geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederiimm,bugün 4.gün ofisten yazıyorum.ufak tefek sıkıntılar haricinde iyiyim.. cicilerimin bu füze görüntüsünden ne zaman kurtulacağını bilmemek sinir bozucu,bir de ödem var tabi canımı sıkan..göğüslerimin üst kısmına dokununca ıslak süngere dokunmuş gibi sesler geliyor,gıcır gıcır sanki..bazen de sağ göğsüm diğerine nazaran daha hassas.Galiba bunların hepsi normal,yada değilmi yoksa.ilk gün bende pekçoğunuz gibi vermiş olduğum karardan nefret ettim,ama zamanla mutlu olacağımı hissediyorumm..ilgin için çok teşekkür ederim canım,görüşmek üzere..

Canım daha 4. günün az sabır :KK31: Herşey yoluna girecek,merak etme :KK34: O seslerin gelmesi çok normal,ödemlerden dolayı kaynaklanıyor.Hepimiz bu evreleri geçirdik tatlım.Bir gögüsün diger gögüse nazaran daha hassas olmasıda gayet normal.Regl döneminiz yaklaşınca ve regl oldugunuz zaman biraz daha sıkıntılı geçecek,hassaslaşacak,panik yok :KK34: Sakın nefret edipte haksızlık yapma lütfen onlara.Zamanla o kadar çok güzelleşecekki,hayran kalacaksın onlara.Bak sonra üzülürsün bu sözleri söyledigine,söyliyim.. :KK34:

X