- Konu Sahibi Sweet_Brave
arkadaşlar kasın kesilmesi gibi bi durum söz konusu değil.eğer öyle olsaydı kas kesiği altı,kas kesiği üstü denirdi.kas ALTI , kas ÜSTÜ.Yani ya kasın altından girip silikonu kasın altına yerleştiriyorlar,ya da kasın üstüne.Benim dual plan tekniğiyle oldu ameliyatım,silikonun yarısı kasımın altında yarısı kasımın üstünde.Yani kas Altına eğer kas kesiliyo denilirse,kas zarı altına da kas kesiliyo denmesi gerek.
AĞrı tabiki de olacak.Vücudunuza 300 ccden hesaplarsak 600 gram yabancı madde girecek.etler gerilecek.Kaslar bu durumdan etkilenecek.Özellikle de kol kasları.Miğdeye kadar baskı hissedilecek.Ağrı muhakkak ki olacak.Dişimize dolgu yaptırdığımızda bile yeri geliyor dişimiz şişebiliyor.Okadar basit bişey değil bu.Hangi yöntem olursa olsun bunları süphesiz yaşayacaksınız.Kimisinde daha hafif atlatıyor,kimisinde daha ağır atlatılıyor.ben hafif atlatanlardandım.3.cü günümde gezip tozup eğlenmiştim.
çiçeğim yaa seninkiler süper duruyor benimkiler yan taraflara bakıyor 2 gündür çok mutsuzum kimseyede bişey diyemiyorum sen istedin diyecekler diye bunlar toplanacak ve şekilleneceklermi ne olur yardımcı ol