DUAL PLANE ile ameliyat olan bayanlar!

arkadaşlar kasın kesilmesi gibi bi durum söz konusu değil.eğer öyle olsaydı kas kesiği altı,kas kesiği üstü denirdi.kas ALTI , kas ÜSTÜ.Yani ya kasın altından girip silikonu kasın altına yerleştiriyorlar,ya da kasın üstüne.Benim dual plan tekniğiyle oldu ameliyatım,silikonun yarısı kasımın altında yarısı kasımın üstünde.Yani kas Altına eğer kas kesiliyo denilirse,kas zarı altına da kas kesiliyo denmesi gerek.

AĞrı tabiki de olacak.Vücudunuza 300 ccden hesaplarsak 600 gram yabancı madde girecek.etler gerilecek.Kaslar bu durumdan etkilenecek.Özellikle de kol kasları.Miğdeye kadar baskı hissedilecek.Ağrı muhakkak ki olacak.Dişimize dolgu yaptırdığımızda bile yeri geliyor dişimiz şişebiliyor.Okadar basit bişey değil bu.Hangi yöntem olursa olsun bunları süphesiz yaşayacaksınız.Kimisinde daha hafif atlatıyor,kimisinde daha ağır atlatılıyor.ben hafif atlatanlardandım.3.cü günümde gezip tozup eğlenmiştim.

çiçeğim yaa seninkiler süper duruyor benimkiler yan taraflara bakıyor 2 gündür çok mutsuzum kimseyede bişey diyemiyorum sen istedin diyecekler diye bunlar toplanacak ve şekilleneceklermi ne olur yardımcı ol

çiçeğim yaa seninkiler süper duruyor benimkiler yan taraflara bakıyor 2 gündür çok mutsuzum kimseyede bişey diyemiyorum sen istedin diyecekler diye bunlar toplanacak ve şekilleneceklermi ne olur yardımcı ol

canım,ameliyat olalı kaç gün oldu bilmiyorum ama,doktorlar ameliyat esnasında mememize cep açıyor,ve o cep içine silikonlarımız yerleştiriliyor.başta hepimizin göğüsleri kötü görünüyordu.zamanla açılan cebe oturdukça şekli güzelleşmeye başladı.kaç gün oldu sen ameliyat olalı ? hemen bozma moralini

benim ameliyatımda da dual plana karar verildiiiii :KK76: bakalım sonuçları görücez bikaç gün sonra :KK31: inşaallah çok acımaz :KK9:

nazırem ılk basta ne benımkıler nede cıcegımınkıler bıseye benzıolardı kı benım catalın oldugu bolge bıle oturmamıstı havadaydı..sen benım resımlerı gorebılıyosan 2 haftalık hallerı var bak ve bıde son ekledıklerıme bak..o yusden sımdı hıc bunalıma gırme ve kımseye bıseyde soleme halımden memnununm de ama bı ıkı ay sonra cok begenceksın emın ol yanı..

3 gün sonra ameliyatım tatlım teşekkür ederiiiimmm :KK19: dual planı ilk sende duymuştum ben :KK54: ameliyat sonrası tecrübeli biri olarak yine seni sıkıştırabilirim haberin olsun şimdiden :KK9:

benim de göğüs kafesim dar ve göğüs kemiklerim çok belirgindi ve göğüslerim çok küçüktü banada dual plane yöntemi uygulandı ben çok memnunum yuvarlak konuldu ama şimdi doğal göğüs gibi duruyo tamda doktorumun dediği gibi oldu hatta geçen hafta kontrole gittiğimdede doktorumla tasdik etmiş olduk :KK34:arkadaşm koltuk altından yaptırdı ama onunkiler ne yumuşadı nede doğal göğüs gibi duruyo tekrar bu yöntemle doktoruma ameliyat olmayı düşünüyo.bu yöntemi tavsiye ederim

Arkadasiniz koltuk altindan hangi yontemle yaptirdi, dual plane mi?

ben de ameliyet günümü aldım. ocağın 25inde ameliyat olacağım. dual plane tekniğiyle olacak. Daha protezin şekline ve büyüklüğüne karar verilmedi, bu hafta doktorumla görüşüp kararlaştıracağız.Ama tek bir şeye karar verdim. Damla değil yuvarlak istiyorum çünkü damla protezin yerinden oynama gibi bir dezavantajı olabiliyor, bunu taradığım tüm yabancı cerrahi sitelerde ve forumlarda cerrahlar yazıyordu ve bu şekilde bir risk almak istemiyorum. Aynı şekilde eşimde öyle..Zaten 1.5 yaşında oğlum var, ameliyata gittiğimde eşim ilgilenecek, bir o kadar para vereceğiz ve ağrı çekeceğiz.. Risk almaya gerek yok. Ki buradadaki yazıları da okuyorum ne zaandır, çoğu kişiye hep yuvarlak takılmış. Herkes de halinden memnun. Size bir kaç konuda danışacağım arkadaşlar. Öncelikle bugün kendi yöntemimle göğüs altı ve gçğüs çevremi ölçtüm. gögüs altı 76 cm, göğüsüm 83 cm gibi birşey çıktı. boyum 1 64, kilom 55 civarı. Kalçalarım da üst tarafıma göre daha geniş. Çok abartılı bir şey istemiyorum. Dolgun olsun ama çok fazla da dikkat çekici boyutta olmasın istiyorujm. Sizce cc aralığı olarak ne düşünmeliyim. Çok kafam karıştı da! Bir de high profil mi moderate mı önerirsiniz? Gçğüs dokum birazcık var ama çok az diyeyim.

bu yontemle ameliyat olup kolları hareket ettırınce protezlerın de hareket ettigini hisseden var mı? en cok bunu merak ediyorum..yanı kaslaltı için böle söylentıler var ama bu yontem ıcın de gecerlımı..diyelımkı bikiniyle biyere uzaıp birsey alırken mememızde hareket edermı ?

benim de göğüs kafesim dar ve göğüs kemiklerim çok belirgindi ve göğüslerim çok küçüktü banada dual plane yöntemi uygulandı ben çok memnunum yuvarlak konuldu ama şimdi doğal göğüs gibi duruyo tamda doktorumun dediği gibi oldu hatta geçen hafta kontrole gittiğimdede doktorumla tasdik etmiş olduk :KK34:arkadaşm koltuk altından yaptırdı ama onunkiler ne yumuşadı nede doğal göğüs gibi duruyo tekrar bu yöntemle doktoruma ameliyat olmayı düşünüyo.bu yöntemi tavsiye ederim
OOOFFF BENDE HEPSİ BİR ARADA OLSUN İSTİYORUM HEM BÜYÜK HEM DOĞAL HEM YUVARLAK

benım resımlerıme ve cıcegımın avatar resmıne bak ıstersen..benım lıstemde varsın sanırım..yoksanda eklersın ve gorebılırsın..benım oncesı resmıde var ve kıyaslarsın nasıl olmus..sımdı kıyafetle olanlarıda ekledım..kıyafette nasıl duruyo onuda gorebılırsın..
mesela hıc meme dokusu olmayan benım gıbı bırınde kasustu bellı olabılırdı yada portakal gıbı bı gorunum verebılrdı hatta doktorum soledı bazı hastalarım bole goruntu ıstıyo ..sende ıstıyomusun ıstıyosan kasustu yapabılırım dedı ama dogal bır gecıs ve gorunum ıstıyosanda dual plan yapacam dedı..ben dogal bır gecıs saglayan dual planı ıstedım.
kasaltında kas proteze baskı uyguladıgı ıcın kucuk olabılıyo ve bazen ıstenılen sonuclar elde edılemeyebılıyo...mesela cogu doktor da kasaltı uyguladıgı zaman, kasustunde 275 cc secıyosa kasaltına 300 koyuyo...benım dual plan ben memnunum ama bı kasaltı olsaydı 400 cc den asagısını ıstemezdım cunku ben dumduz hıc gogsu olmayan bırıydım ve suankı protezlerımle kasaltı yapsaydı memnun olmazdım..
bence sızde guvenebılcegınız bır doktor bulun ve yontemı doktora bırakın..ben ılk gorduugum de ıste bu benım aradıgım cerrah dedım ve gunumu alıp cıktım..senın yapacagın sadece yuvarlak mı, damla mı ıstıyosun buna karar vermen ve ıstedıgın boyutu doktoruna aktarabılmen..benım doktorum damlayı onermeyen bırısı ve yuvarlak dedı..burdada yuvarlak taktıranların hıc bır memnunıyetsızlıgını gormedım ama damla taktırıp mutsuz olanları gordum ve cevremdede orneklerı var o yusden doktoruma guvendım ve cok memnunum sımdı..
umarım sende en az benım kadar mutlu olabılecegın bır amelıyat gecırırsın..:KK12::92:
Izlemeye alir misiniz deneyimlerinizden yararlanmak adina

Dual plane yöntemiyle ameliyat olan bayanlara sormak istedğim sorular war. bu yöntemi merak eden bir çok kişi de wardır biliyorum.

Öğrendğim kadarıyla (doktordan aldığım bilgidir!) bu yöntem de kas altı yöntemin bir çeşidi. Farklı bir yöntem değil. bildiğimz konuşulan kas altı kesisi, aslında klasik kas altı yöntemi. Bu klasik kas altı yönteminin protezi ezdğini we bir kaç cc küçük gösterdğini biliyoruz. Bu ezilme sonrası tam olarak damla görüntüsü weriyor mu? bu kafamı kurcalıyor çnkü. Doktorun dedği şöyle: memenin üst kısmıda eziliyor alt kısmıda eziliyor. heryer aynı derecede küçülomüş oluyor, peki nsl oluşuyor o damla görüntüsü?

asıl damla görünümü, yani doğal görünümü weren (memesi çok küçük olanlar için söylüyorum) , dual plane'dır , Çnkü silikonun üst kımı ezilirken, alt kısım ezilmiyor we doğal görünüm elde ediliyor, damla şekli oluşuyor ,diyor doktor. bu söylenenler bana mantıklı geldi we ben 'kas altı yöntemini' düşünürken, beni 'dual' plane yapmaya yönlendirdi.

aramızda, göğsü çook küçük olup we de zayıf olan bu yöntem ile ameliyat olan bayanlar war mı acaba?? sizlerin de yorumlarınızı bekliyoruzz hepimiiizz :92:

DURMAK YOK ARAYIŞA DEWAM! :92::92::92:

yuvarlak dual demiştik fakat ameliyatta doktor denemiş ve meme dokum olmadığından ve üst bedenim ince olduğundan aşırı yapay bi görüntü oluşmuş damla kullanmış.yani şuan ben dual plan damla oldum ,yuvarlak gibi duruyorlar bugün 8.günüm

Bende meme estetiği yaptırmak istiyorum dr fatih ırmak ile görüştüm yuvarlak silikon ve dual plan yapacağım dedi fakat nasıl durduğu ile alakalı yapılmış görselleri merak ediyorum. Siteye yeni üye olduğum için fotoğraflarınıza ulaşamadım bana yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar bende dual plan sisteminde ameliyat oldum ve 1 sene oldu.300cc takıldı ben cok memnunum gercekten cok doğal bi görüntüsü var silikon olduğu belli bile değil..bu sistemi avrupada en cok kullanılan ve tercih edilen sistem ben taktırmadan önce cok araştırdım. mentor marka silikon takıldı. merak ettiğiniz bi soru varsa yardımcı olurum arkadaşlar..
Geçmiş olsun. Beğenmenize çok sevindim. Ben de 19 Ocak’ta ameliyat olacağım. Operasyon sonrası nasıl geçti sizin?

benım resımlerıme ve cıcegımın avatar resmıne bak ıstersen..benım lıstemde varsın sanırım..yoksanda eklersın ve gorebılırsın..benım oncesı resmıde var ve kıyaslarsın nasıl olmus..sımdı kıyafetle olanlarıda ekledım..kıyafette nasıl duruyo onuda gorebılırsın..
mesela hıc meme dokusu olmayan benım gıbı bırınde kasustu bellı olabılırdı yada portakal gıbı bı gorunum verebılrdı hatta doktorum soledı bazı hastalarım bole goruntu ıstıyo ..sende ıstıyomusun ıstıyosan kasustu yapabılırım dedı ama dogal bır gecıs ve gorunum ıstıyosanda dual plan yapacam dedı..ben dogal bır gecıs saglayan dual planı ıstedım.
kasaltında kas proteze baskı uyguladıgı ıcın kucuk olabılıyo ve bazen ıstenılen sonuclar elde edılemeyebılıyo...mesela cogu doktor da kasaltı uyguladıgı zaman, kasustunde 275 cc secıyosa kasaltına 300 koyuyo...benım dual plan ben memnunum ama bı kasaltı olsaydı 400 cc den asagısını ıstemezdım cunku ben dumduz hıc gogsu olmayan bırıydım ve suankı protezlerımle kasaltı yapsaydı memnun olmazdım..
bence sızde guvenebılcegınız bır doktor bulun ve yontemı doktora bırakın..ben ılk gorduugum de ıste bu benım aradıgım cerrah dedım ve gunumu alıp cıktım..senın yapacagın sadece yuvarlak mı, damla mı ıstıyosun buna karar vermen ve ıstedıgın boyutu doktoruna aktarabılmen..benım doktorum damlayı onermeyen bırısı ve yuvarlak dedı..burdada yuvarlak taktıranların hıc bır memnunıyetsızlıgını gormedım ama damla taktırıp mutsuz olanları gordum ve cevremdede orneklerı var o yusden doktoruma guvendım ve cok memnunum sımdı..
umarım sende en az benım kadar mutlu olabılecegın bır amelıyat gecırırsın..:KK12::92:
[/QUOTEmerhaba yeni katıldım ☘ öncesisi sonrası görüntülerinize nasıl ulaşabilirim

X