DUAL PLANE ile ameliyat olan bayanlar!

iyiki varsınız ya destekleriniz ve paylaştığınız için çok teşekkürler cumartesiye kadar biraz başınızı ağrıtıcam galiba en azından ne istediğimi biliyor ve dr umdan eminim ameliyattan sonra ne giydiniz önden düğmeli veya fermuarlı bişeyler mi götüreyim

cnm çok az kalmış hayırlısıyla atlatırsın inş :16:
benim doktorum önden açılabilen şeyler kullan dedi kollarını kaldıramzsın giyerken zorlanma dedi
ıslak mendil peçete terlik oda spreyi :9: ben şimdilik bunları attım çantaya :17: senden sonra sıra bende inş :32:
he bide bugün ayyıldızın sporcu sütyenini sipariş verdim önden açılabilen ve herkesin çok memnun olduğu bir sütyen
bana öneren arzumum :70: sağolsun
ama forumdada kullananlar baya memnun hatta sadece onu öneriyorlar
doktorum zaten ameliyat sonrası bir tane kullanıcakmış ama bende aldım aylarca kullanıcam nasılsa
sende inşallah kolay atlatanlardan olursun bende senden güç alırım :71:

cnm çok az kalmış hayırlısıyla atlatırsın inş :16:
benim doktorum önden açılabilen şeyler kullan dedi kollarını kaldıramzsın giyerken zorlanma dedi
ıslak mendil peçete terlik oda spreyi :9: ben şimdilik bunları attım çantaya :17: senden sonra sıra bende inş :32:
he bide bugün ayyıldızın sporcu sütyenini sipariş verdim önden açılabilen ve herkesin çok memnun olduğu bir sütyen
bana öneren arzumum :70: sağolsun
ama forumdada kullananlar baya memnun hatta sadece onu öneriyorlar
doktorum zaten ameliyat sonrası bir tane kullanıcakmış ama bende aldım aylarca kullanıcam nasılsa
sende inşallah kolay atlatanlardan olursun bende senden güç alırım :71:

Önden açılan pijama takımı,terlik,ıslak mendil,küçük pipetli meyve suyu,birde şal alın kızlar.Yataktan kalkınca hemen üzerinizi giynmeye çalışmayın,altınıza pijamayı takarsınız,omuzlarınıza şal alırsınız,daha rahat olur valla.Çünkü serumda takılı oluyorya,üst giyinmek zor oluyor,omuzlara şalı takarsınız daha kapatıcı olur,benden tavsiye,benim çok işime yaradı..:34: Ayrıca Ay Yıldız ın sporcu sütyeni gerçektende çok kullanışlı,terletme yapmıyor,omuz kısmı fileli..Tavsiye ederim..

arkadaşlaarr dün zekeriya bey ile görüştüm we bana da dual plane'ı uygun gördü. daha doğru sen kas altına uygunsun , kas altı yapıcam yani dual plane ile olacak dedi. dual plane ayrı bir yöntem değil, kas altının bir çeşidi yani derecelendirilmesi şeklidir , bazı hastalarda kas biraz kesilirken bazılarında biraz daha fazla kesilir dedi.

en fazla 270,belki 280 cc olur daha büyüğü kenardan belli eder protezi dedi. çook mu küçük olur bu boyut acaba? :44:

arkadaşlaarr dün zekeriya bey ile görüştüm we bana da dual plane'ı uygun gördü. daha doğru sen kas altına uygunsun , kas altı yapıcam yani dual plane ile olacak dedi. dual plane ayrı bir yöntem değil, kas altının bir çeşidi yani derecelendirilmesi şeklidir , bazı hastalarda kas biraz kesilirken bazılarında biraz daha fazla kesilir dedi.

en fazla 270,belki 280 cc olur daha büyüğü kenardan belli eder protezi dedi. çook mu küçük olur bu boyut acaba? :44:

cnm banada dual plane uygulanıcak 350-375 arası denenicek
burda cc boyutlarını tartışmak çok doğru değil gerçekten
çünkü protezler cc olarak aynı olsada genişlik yükseklik gibi faktörler protezi çok değiştiriyor
benim daha önceden emzirmeden dolayı üstlerde boşalma var ve yanlara doğruda göğüs genişliğim protezi iyi saklıyabilcekmiş
doktorum baya bi ölçtü :9: göğüs altı 72cm çıktı ameliyat bittiğinde c kup olmak istediğimi söyledim oda ameliyatta ona göre denicek
sende doktoruna ameliyat sonrası ne istediğini iyi anlatabilirsen cc olarak düşünmene gerek kalmaz
benim görüştüğüm bütün doktorlar 325-375 arası uygun gördü şimdiki doktorumda aynı şeyi söyledi :34:

cnm banada dual plane uygulanıcak 350-375 arası denenicek
burda cc boyutlarını tartışmak çok doğru değil gerçekten
çünkü protezler cc olarak aynı olsada genişlik yükseklik gibi faktörler protezi çok değiştiriyor
benim daha önceden emzirmeden dolayı üstlerde boşalma var ve yanlara doğruda göğüs genişliğim protezi iyi saklıyabilcekmiş
doktorum baya bi ölçtü :9: göğüs altı 72cm çıktı ameliyat bittiğinde c kup olmak istediğimi söyledim oda ameliyatta ona göre denicek
sende doktoruna ameliyat sonrası ne istediğini iyi anlatabilirsen cc olarak düşünmene gerek kalmaz
benim görüştüğüm bütün doktorlar 325-375 arası uygun gördü şimdiki doktorumda aynı şeyi söyledi :34:

yaaa hayırlı olur inşallah bu yöntem canıımm:66: senin göğüs kafesin we vüsut tipine uygun olan bu aralıkarmış demekki ne güzeel :34: bana da gittğim doktorlar 260-280ni zorlarız filan dediler. kafesim çok dar we omuzlarım geniş değil falan filan.. ne istedğimi anlatmaya çalıştım bayaa açık konuştum yaniii... saolsun baya açıklamalarda bulundu. özellikle dual plane'ı a dan z ye anlattı yaa :61:

çok sağol yaa ben mesaj sayım dolmadığı için özelden yazamadım cumartesi ameliyat olucam geçen haftaki sıkıntı stres gitti sanki gezmeye gidecekmiş gibi hissediyorum benim tek korkum sonrası yaa güzel durmaz çok büyük olursa herkes anlarsa çalıştığım için tedirginliğim çok büyük olursa inan işe gidemem 1 hafta izin aldım umarım yeterli olur mesut hocadan yana bir tedieginliğim yok çok rahat dolayısıyla bizide rahatlatıyor yılların tecrübesi olduğu içinde rahatım

canım,öksürük geçmeden kesinlikle ameliyat olma.zira ameliyattan sonra malesef öksürmek sana işkence gelecek.öyle ki,iki kelime ettikten sonra 3.cü kelimeyi kurmak bile seni zorlayacak.yorulacaksın.Ben de ameliyatımı yaklasık bi 15 gün erteledim regl durumumdan ötürü.umarım öksürüğün gecer de bir an evvel atlatırsın bu durumu

canım,öksürük geçmeden kesinlikle ameliyat olma.zira ameliyattan sonra malesef öksürmek sana işkence gelecek.öyle ki,iki kelime ettikten sonra 3.cü kelimeyi kurmak bile seni zorlayacak.yorulacaksın.Ben de ameliyatımı yaklasık bi 15 gün erteledim regl durumumdan ötürü.umarım öksürüğün gecer de bir an evvel atlatırsın bu durumu

bende çok korkuyorum öksürükten :26: doktorum azda olsa enfeksiyon görürsem boğazda yada öksürük olursa ertelerim ona göre iyi bak kendine dedi :59:
narkoz verilirken boğazdaki herhangi bir enfeksiyon ciğerlere zarar verebiliyormuş sonuçta acil bişey değil ertelerim dedi tabi nerden bilsin benim nasıl beklediğimi :4:
şimdi sigarayı içmiyorum yediklerime dikkat ediyorum ki çok fazla yiyen biri değilim sigara içmediğimden biraz abur cuburu fazla yiyorum ama :77: olsun napim

canım gercekten doktorun iyi anlatmışş ama bencee bende taktırdım şimdiki ölcülerin nedir bilmiyorum ama şunu tavsiye edebilirim 300 ccden aşağıya taktırma derim ama gögüs dokun coksa o dediğide olur ilk takıldığı zaman cok şiş olcak ve sen ölcüsünü anlamayacaksın 2 ayda anca ödemler gecip meme o zaman oturuyor ve sana büyük gibi gelen gögüsün bi zaman sonra ufak geliyor onun için 300 taktır derim en azından o bile bi zaman sonra bide kilo veriyosan ufalıyor memeişler benden demesi:))

canım gercekten doktorun iyi anlatmışş ama bencee bende taktırdım şimdiki ölcülerin nedir bilmiyorum ama şunu tavsiye edebilirim 300 ccden aşağıya taktırma derim ama gögüs dokun coksa o dediğide olur ilk takıldığı zaman cok şiş olcak ve sen ölcüsünü anlamayacaksın 2 ayda anca ödemler gecip meme o zaman oturuyor ve sana büyük gibi gelen gögüsün bi zaman sonra ufak geliyor onun için 300 taktır derim en azından o bile bi zaman sonra bide kilo veriyosan ufalıyor memeişler benden demesi:))

canım benim bütün doktorlara dedim 300den aşağısı olmasın diye ama hepsi kurtarmıyor malesf tarzında geri çewirdiler :9: gönül istemez mi 300-320 olsunn :56: ama napalım göğüs kafesimz, çapımız darmış :31:

sweet brave bana 240 cc takıldı.beklentini bilmiyorum ama 240 cc tam olarak benım beklentımı karsıladı.sporcu sutyenıyle tam olarak onceden kullandıgım desteklı ( bol desteklı) sutyenlı halıme esıt.hatta sımarıklık yaptım bıraz desteklı sutyenle nasıl olacak dıye baktım onceden kullandıklarımı denedım o zaman benım gozume cok buyuk gozuktu.bence 270 280 cc ıle ıstedıgını yakalayabılırsın merak etme :)

sweet brave bana 240 cc takıldı.beklentini bilmiyorum ama 240 cc tam olarak benım beklentımı karsıladı.sporcu sutyenıyle tam olarak onceden kullandıgım desteklı ( bol desteklı) sutyenlı halıme esıt.hatta sımarıklık yaptım bıraz desteklı sutyenle nasıl olacak dıye baktım onceden kullandıklarımı denedım o zaman benım gozume cok buyuk gozuktu.bence 270 280 cc ıle ıstedıgını yakalayabılırsın merak etme :)

hadi yaaa 240cc miydi senin canm? peki kas altımıydın? kilon nsl göğsün warmıydı ? yaa konşmuşzdur belki bunları ama inanki karıştırıyorum :59:

canım benim bütün doktorlara dedim 300den aşağısı olmasın diye ama hepsi kurtarmıyor malesf tarzında geri çewirdiler :9: gönül istemez mi 300-320 olsunn :56: ama napalım göğüs kafesimz, çapımız darmış :31:

o zaman öyle olsun canım doktorların ölcümü varmış bide gögüs kafesinde darmışş sende öyle taktır inş istediğin giibii olur tatlım

hadi yaaa 240cc miydi senin canm? peki kas altımıydın? kilon nsl göğsün warmıydı ? yaa konşmuşzdur belki bunları ama inanki karıştırıyorum :59:

vallaha bende bazen hatırlamıyorum kıme ne sordugumu :) genelde herkese aynı soruları soruyoruz cunku :)
evet 240 cc takıldı bana.gogus dokum az da olsa vardı.
boyum 1.68 kılom 51

vallaha bende bazen hatırlamıyorum kıme ne sordugumu :) genelde herkese aynı soruları soruyoruz cunku :)
evet 240 cc takıldı bana.gogus dokum az da olsa vardı.
boyum 1.68 kılom 51

aynen öyle canım =) hımm yakın sayılırz canm ben biraz daha uzunum senden. 240 cc ile B cup dolu dolu oluyormu peki desteksiz sütyende? :61:

kızlaaaaar benim kollarım agrıyor yaaa!! Yıllar öncesinde sağ kolumu incitmiştm,bu aralar yne ağrımaya başladı,fazla bi işte yapmadım,zorlamadım öyle yani,sırtmdan,omuz,kol tamamı agrıyor şuan yaa :(( kas gewşetici kremimi sürüyorum tam iyileşme yok.. Solum sağlamdı şmdi o da sızlıyo yaa,hep sola yüklendgm içn galiba :(( Bu durumum ameliyat olmama engel olur mu??? Koltuk altndan olmayı düşünüyorm bide :14:

kızlaaaaar benim kollarım agrıyor yaaa!! Yıllar öncesinde sağ kolumu incitmiştm,bu aralar yne ağrımaya başladı,fazla bi işte yapmadım,zorlamadım öyle yani,sırtmdan,omuz,kol tamamı agrıyor şuan yaa :(( kas gewşetici kremimi sürüyorum tam iyileşme yok.. Solum sağlamdı şmdi o da sızlıyo yaa,hep sola yüklendgm içn galiba :(( Bu durumum ameliyat olmama engel olur mu??? Koltuk altndan olmayı düşünüyorm bide :14:

kızlaaaarrr cevaplarnzı beklioruumm :5:

Benim dual plan yöntemiyle ilgili merak ettiğim birşey var Bildiğim kadarıyla dual plan yöntemi kas altı yönteme benziyor yani dual planda da yine kasaltında olduğu gibi kas yine kesiliyor(belki kasaltına göre daha az kesiliyordur kas ama sonuçta kesiliyor) Ve bildiğimiz kadarıyla kas altı yöntemi ameliyat sonrası en ağrılı olan yöntem. Kardeşim kasaltıyla ameliyat oldu ve ona ameliyat sonrası ben baktığım için biliyorum baya bi ağrısı vardı, kollarını hiç kullanamadı bikaç gün. Tuvalete gidiyodu pantolonunu indiremiyodu sifonu çekemiyodu öyle söyliyim. Kısacası korktum kasaltını hiç düşünmem bu yüzden. merak ettiğim dual plan da böyle ağrılı mı?
Sırf kas kesilmediği için kaszarı altı yöntemini araştırıyorum.

Benim dual plan yöntemiyle ilgili merak ettiğim birşey var Bildiğim kadarıyla dual plan yöntemi kas altı yönteme benziyor yani dual planda da yine kasaltında olduğu gibi kas yine kesiliyor(belki kasaltına göre daha az kesiliyordur kas ama sonuçta kesiliyor) Ve bildiğimiz kadarıyla kas altı yöntemi ameliyat sonrası en ağrılı olan yöntem. Kardeşim kasaltıyla ameliyat oldu ve ona ameliyat sonrası ben baktığım için biliyorum baya bi ağrısı vardı, kollarını hiç kullanamadı bikaç gün. Tuvalete gidiyodu pantolonunu indiremiyodu sifonu çekemiyodu öyle söyliyim. Kısacası korktum kasaltını hiç düşünmem bu yüzden. merak ettiğim dual plan da böyle ağrılı mı?
Sırf kas kesilmediği için kaszarı altı yöntemini araştırıyorum.

arkadaşlar kasın kesilmesi gibi bi durum söz konusu değil.eğer öyle olsaydı kas kesiği altı,kas kesiği üstü denirdi.kas ALTI , kas ÜSTÜ.Yani ya kasın altından girip silikonu kasın altına yerleştiriyorlar,ya da kasın üstüne.Benim dual plan tekniğiyle oldu ameliyatım,silikonun yarısı kasımın altında yarısı kasımın üstünde.Yani kas Altına eğer kas kesiliyo denilirse,kas zarı altına da kas kesiliyo denmesi gerek.

AĞrı tabiki de olacak.Vücudunuza 300 ccden hesaplarsak 600 gram yabancı madde girecek.etler gerilecek.Kaslar bu durumdan etkilenecek.Özellikle de kol kasları.Miğdeye kadar baskı hissedilecek.Ağrı muhakkak ki olacak.Dişimize dolgu yaptırdığımızda bile yeri geliyor dişimiz şişebiliyor.Okadar basit bişey değil bu.Hangi yöntem olursa olsun bunları süphesiz yaşayacaksınız.Kimisinde daha hafif atlatıyor,kimisinde daha ağır atlatılıyor.ben hafif atlatanlardandım.3.cü günümde gezip tozup eğlenmiştim.

Son düzenleme:
Back
X