Göğüs Büyütme Estetiği Ameliyat Yöntemleri Hakkında Bilgi Paylaşım

ben stres yapmadım ama bana da 53 gün var, bi an önce olsa da bitse hissi bende de var :KK1:

aslında karar verdiğimde hiç korkmuyordum ama şimdi 25 gün kala operasyona ciddi anlamda stres yapıyorum.hemen olsam da bu stres bitse

sanırım her bünye farklı tepki veriyor. ameliyat günü kendi arabasını kullanıp evine giden de var, ameliyattan sonra 1 gece hastanede kalıp sonra da 4-5 gün yardımsız yerinden kalkamayan da. genel olarak kas altı ameliyatlar daha ağrılı ve daha çok yardım gerektiriyor.

refakatçi ihtiyacı kaç günden sonra bitiyor?(ben daha sizi çok bunaltırım sorularımla)

göğüs dokun var mı?

arkadaşlar selam
ben yeni katıldım aranıza.ocak ayında ben de meme büyütme operasyonu geçireceğim.cemil tugay ile görüştüm.kas zarı altı(subfacial)yöntemi uygulayacağını söyledi.allergan marka damla protez kullanacakmiş.270 ya da 290cc deneyeceğini söyledi.ben zayıfım(167 boy-47 kilo)damla protez olunca daha mı küçük oluyor.bu yöntemle ameliyat olmuş olanlar ve cemil beye yaptıranların görüşlerini merak ediyorum.teşekkürler

tatlım refakatçiden kastın sadece yatıp kalkarken birinin sana destek olması gerekiyor ilk 5 gün..ondan sonra hiç kimseye ihtiyacın yooook :)) istediğin kadar soru sor şekerim bu yüzden burdayız :)
refakatçi ihtiyacı kaç günden sonra bitiyor?(ben daha sizi çok bunaltırım sorularımla)

merak ediyorum bir tık kaç tıka çıkacak :KK1:

ya açıkçası ben çok büyük istemiyorum yani bunu özellikle söyledim dr.a .büyük olmaması çok önemli benim için.zaten eşimi ikna edebilmek için de özellikle büyük olayacak kesinlikle çok doğal olacak dedim.hoş o ikna olmadı da sadece beni kendi halime bıraktı.2-3 tık yeter sanırım:))insanlar anlamasınlar derdim.sadece kendimi iyi hissetmek istiyorum...

Katılıyorum..biz burada profesörlerin yaptıgı üzücü ameliyat sonuçlarınıda okuduk malesef.Profesör olunca sonuç harıka olacak diye bir kaide yok.Biz boşuna demiyoruz iyice araştırın,doktorlarla görüşmelere gidin,bir doktora baglı kalmayın diye..Araştırdıkça,doktorlarla görüştükçe size uygun olan doktoru bulabilirsiniz. :KK34:

arzum77 özelden attığın aydınlatıcı msj için çok teşekkür ederim.aklım nasıl karıştı anlatamam.aslında hep iyi yorumlar duymuştum dr.la ilgili ama yazılanları okuyunca da korktum açıkçası.ama o arkadaşa özelden msj atamıyorum umarım bir ara foruma girer de okur yazdıklarımı:KK43:(

tatlım refakatçiden kastın sadece yatıp kalkarken birinin sana destek olması gerekiyor ilk 5 gün..ondan sonra hiç kimseye ihtiyacın yooook :)) istediğin kadar soru sor şekerim bu yüzden burdayız :)

ben aslında sadece kızımla ilgilenemeyecek olmaktan endişeliyim.4 yaşını yeni doldurdu.kucak zamanı değil ama kedi gibi sevilmek ve sürekli oyun oynamak istiyor kreşe ara vermeyeyim diyorum.en azından ilk hafta okula göndereyim tatilin 2. yarısı evde kalabiliriz birlikte umarım.
senin kesi yeri göğüs altı mı?

ben de büyük olmasın doğal olsun istiyorum ama küçük konursa da bu sefer hiç belli olmayacak hayal kırıklığına uğricam diye korkuyorum. o yüzden doktorun uygun dediğinin bir tık üstünü isticem galiba :)

ya açıkçası ben çok büyük istemiyorum yani bunu özellikle söyledim dr.a .büyük olmaması çok önemli benim için.zaten eşimi ikna edebilmek için de özellikle büyük olayacak kesinlikle çok doğal olacak dedim.hoş o ikna olmadı da sadece beni kendi halime bıraktı.2-3 tık yeter sanırım:))insanlar anlamasınlar derdim.sadece kendimi iyi hissetmek istiyorum...

anladım canım..evet benim kesi yerim göğüs altı ve iyileşme süreci de çok iyi...çocuğunla ilk 1 hafta sonrası gayet iyi ilgilenirsin kucağına çok rahat alıp hoplatamazsın tabi 4 yaşındaki çocuğu ama bir engel teşkil etmez ben öyle düşünüyorum ilk 1 hafta da eşin ilgilensin canımm :KK66:
ben aslında sadece kızımla ilgilenemeyecek olmaktan endişeliyim.4 yaşını yeni doldurdu.kucak zamanı değil ama kedi gibi sevilmek ve sürekli oyun oynamak istiyor kreşe ara vermeyeyim diyorum.en azından ilk hafta okula göndereyim tatilin 2. yarısı evde kalabiliriz birlikte umarım.
senin kesi yeri göğüs altı mı?

Kizlar ameliyat fiyati hk.da asagi yukari birseyler yazarsaniz cok sevinirim. Tesekkurler

Tesekkur ederim cvplariniz icin kizlar. Ben 4 sene once oldum cokda memnundum halimden, Pıp marka silikonlarla ilgili haberleri gorene kadar:KK43: sanirim tekrar ameliyat olmam gerekicek:KK43:

teşekkürler, ilk işim meme muaynesi olucak, memografi ve ultrason, sonrasında tekrar ameliyat olmam gerekicek ilk fırsatta. siz siz olun, benim gibi daha önceden yaptırıpta herhangi bir şeyi saklamamış olan arkadaşlar hariç, özellikle yeni ameliyat olacak arkadaşlar mutlaka göğsünüze taktıracağınız silikonların markasının bulunduğu fiş, ft. vs. herhangi bir belgeyi saklayın. ilerde (inş çıkmaz ama benim başıma gelen herkesin başına gelebilir) herhangi bir sorun olduğunda hakkınızı ararasınız.

X