Göğüs Büyütme Estetiği Ameliyat Yöntemleri Hakkında Bilgi Paylaşım

Kızlar konu başlığını görünce dayanamadım kendi 2 sene önceki halim aklıma geldi ben istanbulda oturmama rağmen o zaman hem kendi çevremden hemde kk dan araştırdığımda karşıma hep nebil bozdoğan çıktı ve ankarada yaptırdım ...inanılmaz memnunum artık tamamiyle benden bir parça gibiler koltuk altından yapıldı şimdi hiç izi yok resmen..
kendisi çok tatlı sempatik bir doktor hem ekonomik hemde güvenilir tecrübeli uluslararası sağlık turizmide yapıyo farklı ülkelerden hastalar geliyo....
en taktir ettiğim ve minnettar kaldığım konuda ameliyattan sonra kendisine ait ankaranın iyi semtlerinden birinde adını hatırlamıyorum bir misafirhanesi var 2 gün orada kaldık yanımda refakatçim özel oda bizimle ilgilenen hizmetli sabah öğlen akşam yemek ve tek kuruş ekstra istemedi.. ve sabah akşam kontrole gelmişti..
ilk yaptırmaya karar verdiğimdede telefonla görüşüp foto göndermiştim sonra sırf benim için istanbula ilk muayeneye geldi anadolu yakasında bir hastanede muayene edip geri döndü ve yine para almadı..
sanırım nasıl bir insan olduğunu anlamışsınızdır
çünkü bu konuda güven çok önemli..
birde dipnot sonra hayatıma giren 2 kişi oldu ve hiçbiri anlamadı gerçek zannettiler o kadar doğal yapıyo:))))

ay resmen o gnlerin heyecanına geri döndüm kesinlikle arzu ediyorsanız yaptırın hiç düşünmeyin hayatımda kendim için yaptığım en doğru şeylerden biri...
Hazırlık yapanlara kolaylıklar ameliyat sonrası olanlara hızlı iyileşme dönemleri diliyor ve geçmiş olsun diyorumm...

canım anladığım kadarıyla memnunsun ama kafama cok takıldı sormak istedim asimetri sorunu olabiliyormus koltuk altı kesisiyle yapınca.sende öle bişey oldu mu?yada bu şekilde sorun yasayan birisini duydun mu?

bana yapılan yöntem dual planed sisteminde oldum kasaltı kas üstü ve kullanılan protezde mentor markaydı ve damla şeklinde protez kullanıldı

slm ben izmir de oturuyorum benide göğüs büyütüme ameliyatıı hakında aydınlatırsanız çok memnun olurum. ameliyat kaç paraya oluyor ve izmir de hangi doktoru tavsiye edrseniz şimdeiden tşk edrim

Kızlar konu başlığını görünce dayanamadım kendi 2 sene önceki halim aklıma geldi ben istanbulda oturmama rağmen o zaman hem kendi çevremden hemde kk dan araştırdığımda karşıma hep nebil bozdoğan çıktı ve ankarada yaptırdım ...inanılmaz memnunum artık tamamiyle benden bir parça gibiler koltuk altından yapıldı şimdi hiç izi yok resmen..
kendisi çok tatlı sempatik bir doktor hem ekonomik hemde güvenilir tecrübeli uluslararası sağlık turizmide yapıyo farklı ülkelerden hastalar geliyo....
en taktir ettiğim ve minnettar kaldığım konuda ameliyattan sonra kendisine ait ankaranın iyi semtlerinden birinde adını hatırlamıyorum bir misafirhanesi var 2 gün orada kaldık yanımda refakatçim özel oda bizimle ilgilenen hizmetli sabah öğlen akşam yemek ve tek kuruş ekstra istemedi.. ve sabah akşam kontrole gelmişti..
ilk yaptırmaya karar verdiğimdede telefonla görüşüp foto göndermiştim sonra sırf benim için istanbula ilk muayeneye geldi anadolu yakasında bir hastanede muayene edip geri döndü ve yine para almadı..
birde dipnot sonra hayatıma giren 2 kişi oldu ve hiçbiri anlamadı gerçek zannettiler o kadar doğal yapıyo:))))

ay resmen o gnlerin heyecanına geri döndüm kesinlikle arzu ediyorsanız yaptırın hiç düşünmeyin hayatımda kendim için yaptığım en doğru şeylerden biri...
Hazırlık yapanlara kolaylıklar ameliyat sonrası olanlara hızlı iyileşme dönemleri diliyor ve geçmiş olsun diyorumm...
slm ordamısnız siznle nasıl sohpet edbiilrim göüs ameliaytı hakında ben burada yeniyim pek billmiyor

selam kızlar siteye yeni katıldım.. bugün ufuk bilkay ile meme büyütme için randevum vardı. cuma ameliyatım var çok heyecanlıyım...
:KK52:

Roselskullanıcısından alıntı

Rosels doktorun tam olarak nerede sana nasıl bıt yontem kullnadı koltuk altımı meme altımı ne kadr surede ıyılestı hala memnunmusun ne kadara mal oldu sana bılgı verrısen

oralet canım amelıyatını nerde oldun ne kadr surede ıyılstın naıldı yontemın koltukaltı yada meme altı kesı yerın neresıydı ız hangısınde daha az olur bılgı verırmısın

cynder
canımcım amelıyatın nerede oldu nasl bır yontemle oldu ne kadr surede ıylestın ne kadara mal oldu sana bılgı verırımısın

esterya
arkadasım meme prptezını nereden yaptı doktor koltukaltımı meme altımı ız varmı hangı yontemı onenrrısın

Barış Çakır ve Naci Çelik. bu doktarlar silikonsuz yağ enjekte ile büyütme yapıyorlarmı acaba.

yağ transferiylede büyütme yapılıyor galiba vucudun fazlaolan yerlerinden alınıyor acaba naci bey veya barış bey'de aynı ameliyatı yapıyorlarmı.

Merhaba kızlaarr ben izmirden esra 22 yasındaym ''göğüs büyütme'' estetiği yaptırmak istiyorum ama hiç bilgiye sahip değilim nasıl oluyor. Fiyatlar ne kadarr ?? İzmirde yaptırmıs olan birilerine ihtiyacım varrrrr :KK43: :KK43:

sporla ilgilenen biri için illa kas zarı altı mı uygulanmalıymış? diğerleri uygulanırsa spor yapılamaz mı, ya da daha fazla mı yoruluruz?

sporla ilgilenen biri için illa kas zarı altı mı uygulanmalıymış? diğerleri uygulanırsa spor yapılamaz mı, ya da daha fazla mı yoruluruz?

benım dual plan ve dual plande protezın ust kısmı kasaltında kalıyo..ben memnunum halımden..spor salonuna gıdıyorum agırlıkta calısıyorum tabı bı 50 kılo degıl ama bı zararı yada herhangı ters bı durum olmadı..ve bıraktıgım taekwondoya yenıden basladım ondada herhangı bı sıkıntı yasamadım..
sadece ılk 6 ay dıkkatlı olman gerekıyo ve kollarına agırlıkla yuklenmemen gerekıyo.. ıkıncı aydan ıtıbaren ben kosuyada baslamıstım o zaman sordugum da 6-7 ay agrlık calısma demıstı..kosuya cıktıgımdada sıkı bır sporcu sutyenı kullandım ve 2. ayın bıtımınden ıtıbaren bı sıkıntı olmayacagını soyledı doktorum..
ben sıkıntı yasamadım sual plande ve cokta memnunum..darsı bu amelıyatı ısteyen tum arkadasların basına

Merhaba kızlaarr ben izmirden esra 22 yasındaym ''göğüs büyütme'' estetiği yaptırmak istiyorum ama hiç bilgiye sahip değilim nasıl oluyor. Fiyatlar ne kadarr ?? İzmirde yaptırmıs olan birilerine ihtiyacım varrrrr :KK43: :KK43:

fııyatlar 3500 - 6000 arasında degısıyo ızmırde..ınternettekı doktor sıtelerınden yada burada ızmırde amelıyat olmus arkadasların doktorlarıyla konussup muayeneye gıdıp detaylı bılgı alabılırsın..ben ızmırde cenk beye oldum amelıyatımı..cook memnunum.
aklında bır kac doktor belırle ve gıt gorus..hangısı ıcıne sınerse ve sana guven verırse ona amelıyat olursun..
bol şans sana sımdıden

yağ transferiylede büyütme yapılıyor galiba vucudun fazlaolan yerlerinden alınıyor acaba naci bey veya barış bey'de aynı ameliyatı yapıyorlarmı.

bu yontemı genelde cogu cerrah tercıh etmıyo cunku vucudundan alınan yag senın memelerınde eterı kadar bır dolgunluk yaratmaz ve kılo verdııgın zaman o yagda gıttıgınde yaptırdıgına degmez..ha vucuttan alınan yagı dudaklarına enjekte ettırırsen guzel bır sonuc alanbılırsın..
bıde yag her tarafında esıt dagılım saglamıyo o yusden bence yagla yaptırcagına sılıkonla yaptır..daha saglıklı ve rısksız bır yontem

X