- 20 Ocak 2008
- 132
- 1
- 38
Kızlar konu başlığını görünce dayanamadım kendi 2 sene önceki halim aklıma geldi ben istanbulda oturmama rağmen o zaman hem kendi çevremden hemde kk dan araştırdığımda karşıma hep nebil bozdoğan çıktı ve ankarada yaptırdım ...inanılmaz memnunum artık tamamiyle benden bir parça gibiler koltuk altından yapıldı şimdi hiç izi yok resmen..
kendisi çok tatlı sempatik bir doktor hem ekonomik hemde güvenilir tecrübeli uluslararası sağlık turizmide yapıyo farklı ülkelerden hastalar geliyo....
en taktir ettiğim ve minnettar kaldığım konuda ameliyattan sonra kendisine ait ankaranın iyi semtlerinden birinde adını hatırlamıyorum bir misafirhanesi var 2 gün orada kaldık yanımda refakatçim özel oda bizimle ilgilenen hizmetli sabah öğlen akşam yemek ve tek kuruş ekstra istemedi.. ve sabah akşam kontrole gelmişti..
ilk yaptırmaya karar verdiğimdede telefonla görüşüp foto göndermiştim sonra sırf benim için istanbula ilk muayeneye geldi anadolu yakasında bir hastanede muayene edip geri döndü ve yine para almadı..
sanırım nasıl bir insan olduğunu anlamışsınızdır
çünkü bu konuda güven çok önemli..
birde dipnot sonra hayatıma giren 2 kişi oldu ve hiçbiri anlamadı gerçek zannettiler o kadar doğal yapıyo:))))
ay resmen o gnlerin heyecanına geri döndüm kesinlikle arzu ediyorsanız yaptırın hiç düşünmeyin hayatımda kendim için yaptığım en doğru şeylerden biri...
Hazırlık yapanlara kolaylıklar ameliyat sonrası olanlara hızlı iyileşme dönemleri diliyor ve geçmiş olsun diyorumm...
canım anladığım kadarıyla memnunsun ama kafama cok takıldı sormak istedim asimetri sorunu olabiliyormus koltuk altı kesisiyle yapınca.sende öle bişey oldu mu?yada bu şekilde sorun yasayan birisini duydun mu?