benım resımlerıme ve cıcegımın avatar resmıne bak ıstersen..benım lıstemde varsın sanırım..yoksanda eklersın ve gorebılırsın..benım oncesı resmıde var ve kıyaslarsın nasıl olmus..sımdı kıyafetle olanlarıda ekledım..kıyafette nasıl duruyo onuda gorebılırsın..
mesela hıc meme dokusu olmayan benım gıbı bırınde kasustu bellı olabılırdı yada portakal gıbı bı gorunum verebılrdı hatta doktorum soledı bazı hastalarım bole goruntu ıstıyo ..sende ıstıyomusun ıstıyosan kasustu yapabılırım dedı ama dogal bır gecıs ve gorunum ıstıyosanda dual plan yapacam dedı..ben dogal bır gecıs saglayan dual planı ıstedım.
kasaltında kas proteze baskı uyguladıgı ıcın kucuk olabılıyo ve bazen ıstenılen sonuclar elde edılemeyebılıyo...mesela cogu doktor da kasaltı uyguladıgı zaman, kasustunde 275 cc secıyosa kasaltına 300 koyuyo...benım dual plan ben memnunum ama bı kasaltı olsaydı 400 cc den asagısını ıstemezdım cunku ben dumduz hıc gogsu olmayan bırıydım ve suankı protezlerımle kasaltı yapsaydı memnun olmazdım..
bence sızde guvenebılcegınız bır doktor bulun ve yontemı doktora bırakın..ben ılk gorduugum de ıste bu benım aradıgım cerrah dedım ve gunumu alıp cıktım..senın yapacagın sadece yuvarlak mı, damla mı ıstıyosun buna karar vermen ve ıstedıgın boyutu doktoruna aktarabılmen..benım doktorum damlayı onermeyen bırısı ve yuvarlak dedı..burdada yuvarlak taktıranların hıc bır memnunıyetsızlıgını gormedım ama damla taktırıp mutsuz olanları gordum ve cevremdede orneklerı var o yusden doktoruma guvendım ve cok memnunum sımdı..
umarım sende en az benım kadar mutlu olabılecegın bır amelıyat gecırırsın..
:92: