fııyatlar 3500 - 6000 arasında degısıyo ızmırde..ınternettekı doktor sıtelerınden yada burada ızmırde amelıyat olmus arkadasların doktorlarıyla konussup muayeneye gıdıp detaylı bılgı alabılırsın..ben ızmırde cenk beye oldum amelıyatımı..cook memnunum.
aklında bır kac doktor belırle ve gıt gorus.. ona amelıyat olursun..
bol şans sana sımdıden
cenk beyın soyadı nedır bır bakmak ıstıyorum,arastırma yapıyruum galıba ebru durmusa yaptırcam bılemedım hala kararsızıım
cenk tokat..özel gazı hastanesınde de calısıyo aynı zamanda
benım dual plan ve dual plande protezın ust kısmı kasaltında kalıyo..ben memnunum halımden..spor salonuna gıdıyorum agırlıkta calısıyorum tabı bı 50 kılo degıl ama bı zararı yada herhangı ters bı durum olmadı..ve bıraktıgım taekwondoya yenıden basladım ondada herhangı bı sıkıntı yasamadım..
sadece ılk 6 ay dıkkatlı olman gerekıyo ve kollarına agırlıkla yuklenmemen gerekıyo.. ıkıncı aydan ıtıbaren ben kosuyada baslamıstım o zaman sordugum da 6-7 ay agrlık calısma demıstı..kosuya cıktıgımdada sıkı bır sporcu sutyenı kullandım ve 2. ayın bıtımınden ıtıbaren bı sıkıntı olmayacagını soyledı doktorum..
ben sıkıntı yasamadım sual plande ve cokta memnunum..darsı bu amelıyatı ısteyen tum arkadasların basına
örneğin kol çantamız biraz ağır olursa sıkıntı olur mu? market alışverişi poşetleri falan. hani 2 3 kilo gibi?
2-3. haftadan sonra cok agır olmayacak ve yormayacak sekılde kullanabılılırsın canta yada pazar posetlerınıde tasıyabılırsın..benım dedıgım agırlık ; spor salonlarındakı kol calısmasına yarayan aletlerdı..
Açıkçası bu yöntemi uyguladığını bildiğim iki doktor var.
Türkiye genelinde illaki başka isimlerde vardır ama İstanbul'da Barış Çakır ve Naci Çelik.
ameliyat ne kadar sürüyor kızlar ? ınternette 1-2 saat diyor ama......
Antalyada ki doktorlardan önerecekleriniz var mı kızlar ?
nerden başlamamı önerirsiniz.sizce ilk adım ne olmalı ?
Slm cnm, ben antalyada ameliyat oldum. Doktorum istanbuldan haftada 2 gün antalyaya ameliyat için geliyor. Dr. Akın Demiralay, istersen bir görüş
Evet canımcıgım,2 saat kadar sürüyor bu ameliyat..
Slm cnm, ben antalyada ameliyat oldum. Doktorum istanbuldan haftada 2 gün antalyaya ameliyat için geliyor. Dr. Akın Demiralay, istersen bir görüş
ameliyat olan arkadasşara sormak istiyorum
ameliyata girerken doktorlar ameliyat için bir güvence veriyorlar mı? herhangi bir kagıt imzalanıyor mu? ne de olsa bu bir ameliyat hersey olabilir? insallah olmazda ....
amelıyattan kaynaklı bır durum sonradan gelısırse ya da amelıyat esnasında ..hanı olur ya ( allah koruusnda) bu dusunulerek amelıyatla ılgılı nasıl bır guvence verıyr doktorlar*? neye guvenerek bıcak altına yatacagız???
kafama takıldı bu
tamam dokor listeme ekleyecegım.sen memnun musun ? nasılgectı amelıyatın? cok gecmıs olsun ve hayırlı olsun gule gule kullan
avatar resmime koydugum resme bir bakarmısın arzum ...silikon ile böyle bir gögüs mümkün mü sence ? ben cok buyuk ıstemıyorum.
bır de nerden baslamamı önerırsın?
sen hasan fındık a yaptırdım dıye yazmıstın sanırım.bugun tv de reklamını görunce aklıma geldı.tanınmıs plastık cerrahlara gıtmek mı en ıyısı sence
sanırım en zoru dogru doktora karar vermekte.ben henuz bır adım atmadım ama ılk yapacagım.doktor lıstesı cıkarıp sırayla görüşmeye başlamak
önerın ne nerden başlamalıyım sence ?kafam biraz karısık.