Göğüs Büyütme Estetiği Ameliyat Yöntemleri Hakkında Bilgi Paylaşım

tamam canım.basladım liste cıkarmaya.sanırımılk gorusmelerımı bu hafta yaparım.nerdeyse 4 gundur sabahlara kadar bu forumu ıncelıyorum.kafamda belırgınlesmeye basladı.hatta hıcte zor degıl dıye dusunmeye basladım.zaten 2saat gırdım cıktım olucak.ndan sonrasıda zaten en fazla 3-5 gun agrı

:) ben kesın kararlıyım
sagol arzumm
yuregın gıbı guzel olsun yasamın ınsallah

Aynen öyle dogru doktoru bulduktan sonra hiçte zor degil tabi.Ameliyatı hiiçç düşünme uyuyorsunn uyanıyorsunn harika cicişlerin olmuş.Rüya gibi.Ameliyattan çıktıgım anı hiç unutmuyorum.Kendime gelir gelmez daha gözlerimi bile açamıyordum ilk sorum kaç cc takıldı olmuştu,sonrada elimi gögsüme dogru götürmeye çalıştım.Gögsümü elledigimde kocaman memişlerim elime geldiginde o mutlulugumu anlatamam sana.Ayaga ilk kaldırdıkları zamanda tuvalete gidip aynada kendime bakmak istedim.çok güzel bir duygu gerçektende.İnşallah sende bu güzel duyguları yaşarsın tatlım benimm. Herkesin yaşamı yüregi neyse öyle olsun tabiki Ben bütün temiz kalpliligimle tüm açıksözlülük ve samimiyetimle buradayım.Beni bilen biliyor zaten.Allah herkesin gönlüne göre versin.Dualarım tüm bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlarım için..

aylarca doktor aramak gerektıgıde sanmıyorum ben.zatenbakıyorsun hepsı prof.demekkı ısınde uzman.yuzyuze gorusup anlasabıldıgındede tamam olur sanırım.

sevgılım oyle herhangı bır doktora gıdemezsın tanınmıs estetıkcıler var dedı bugun.bu senı mutlu edecekse yap.ne mutlu edecekse onu yap dıyor ama bence ılla unlu doktorda olması gerekmez.kalkıp ıstanbula gıtmek ıstemıyorum.ben carcabuk olsun dıye dusunuyorum.baska sehre gıtamelıyata hazırlan sankı daha uzun bır surece yayılır daha streslı olur gıbı gelıyor

haklısın amelıyat surecı uyudum uyandım olucak ınsallah

her prof dr. basarılı degıldır..aldıkları unvanları teorıde alıyolar..onemlı olan pratıkte basarılı olabılmektır..bazen bır op. dr. bır proftandan daha basarılı ısler cıkarabılıyo..
bende eskıden senın gıbı dusunurdum,prof ıse cok basarılı ama bu konuda cok tecrubelıyım.Prof'un dıye guvendım 20 dakıkalık bır operasyona gırdım ve narkozun ıyı ayarlanmaması yuzunden cok gec uyandım ,uyanamayabılırdımde.. bu amelıyatı prof benı cok dusundugu ıcın yapmadı sadece operasyonu kameraya alıp asıstanlarına ızlettırmek ıcın yaptıgı ve normalde tahlıllede anlasılabılecek bır durumdu..ve o operasyon kamerayada alındı.. bunuda sonrasında gıttıgım bı op.dr soyledı gereksız olan bı operasyon dıye.....benım ve bı cok arkadasın amelıyat oldugu cerrah op.dr ve basarılılar..o yusden dusuncen yanlış
onemlı olan uzmanlık egıtımı boyunca cerrahın kendını ne kadar ıyı gelıstırdıgıdır..
sakın prof. dr. dıye arastırmadan gıdıp amelıyat olma..

kesınlıkle haklısın canım.bu dogru ama ıyı olup olmadıgını nerden bılecegım kı.tamam ınternette yrumlar ama ama yeterlı mı sence?

ben ozgecmıslerıne egıtımlerıne bakıyorum sımdıık ınternetten.baska ne yapılabıır kı bılmıyorum.antalyada amelıyat olmus arkadaslara ulasabılırsem onlarla dırek konusabılırsem bu en dogrusu olur dıye dusunuyoru.bunun ıcındeburdan yaıyorum zaten.

Katılıyorum..biz burada profesörlerin yaptıgı üzücü ameliyat sonuçlarınıda okuduk malesef.Profesör olunca sonuç harıka olacak diye bir kaide yok.Biz boşuna demiyoruz iyice araştırın,doktorlarla görüşmelere gidin,bir doktora baglı kalmayın diye..Araştırdıkça,doktorlarla görüştükçe size uygun olan doktoru bulabilirsiniz.

arkadaşlar selam
ben yeni katıldım aranıza.ocak ayında ben de meme büyütme operasyonu geçireceğim.cemil tugay ile görüştüm.kas zarı altı(subfacial)yöntemi uygulayacağını söyledi.allergan marka damla protez kullanacakmiş.270 ya da 290cc deneyeceğini söyledi.ben zayıfım(167 boy-47 kilo)damla protez olunca daha mı küçük oluyor.bu yöntemle ameliyat olmuş olanlar ve cemil beye yaptıranların görüşlerini merak ediyorum.teşekkürler

hoşgeldin gailo7

Merhabalar, Dr. Akın Demiralay'a koltukaltı veya göğüs ucundan ameliyat olan var mı aranızda? Varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

canım öncelikle hoşgeldin sen de bir kk meleği olcaksın desene :) ben cemil beye ameliyat olmadım ama aynen yaptığı yöntem ile yani kas zarı altı damla protez ve allergan marka yani Natrelle oluyor o da canım 310 cc kullandı bana da doktorum..gayet büyük ebatlar valla şekerim..hem damla olması hem kas zarı altı ve silikon markamızın da aynı olması sebebi ile bir bak benim fotolara büyük mü küçük mü nasıl durmuş sen karar ver vee doktoruna güven çok güzel bir seçim bence :))

Hayırlısı olsun canım.Bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat olanlardanım.Ama ben iki çocuk annesiyim,emzirmelerden sonra gögsümün üst lobu boşalmıştı,hiç doku yoktu yani,altta dokum vardı.Yani şöyle söyliyim ameliyattan önce 80b cup sütyen kullanıyordum,sarkma problemim yoktu.Gittigim bütün doktorlar bana yuvarlak protezi önerdi,çünkü damla protez benim üst lobumu asla kaldırmazdı ve bu yüzdende yuvarlak protezi tercih ettik.İikide öyle olmuş tabi,istedigim şekile dolulukta gögüslerim oldu.Tabi bana 400cc tercih edildi,biraz benim istegim üzerine oldu ama gögsüm çok rahat kaldırdı bu büyüklükte bir protezi.Çünkü dedigim gibi iki çocuk emzirdigim için derim esnekti.Bunlar çok önemli faktörler Boyun gayet iyi ama cidden zayıfmışsın yahu.Tabi kilo protez büyüklügünde önemli bir faktör ama omuz genişligi,kalça genişligi,gögüs kafesi genişligi..bunlarda protez büyüklügünde önemli faktörlerdir.Eminimki doktorun senin vücuduna en uygum büyüklükte protez büyüklügünü seçecektir,endişen olmasın.Sen yeterki nasıl bir gögüs istedigini çok iyi anlat doktoruna..Seçilen,uygun görülen yöntemin çok güzeliendişen olmasın,çok rahat geçireceksin ameliyattan sonrasını,ama çok dikkat et tabi.Benim gibi kendini çok iyi hissedipte agır iş yapar kolunu zorlarsan Allah korusun ikinci bir ameliyata girmek zorunda kalabilirsin.İlk bir haftayı istirahat ederek,kollarını fazla zorlamadan geçir..Ondan sonrasıda zaten kolların senin ne yapacagını yönlendiriyor endişe etme..Hadi ameliyatını olda güzel haberlerle aramıza gel inşallahh..

kesinlikle aradığım bilgiler sende o zaman:))profilden süper görünüyorlar.diğer resimlerini göremedim aslında sadece sen varsın listemde ama msj sayım yetersizmiş.şimdi soru yağmuruna tutayım mı seni:))
bu yöntemi pek kullanan en azından izmirde yokmuş.dr.um içime sindi aslında ama yöntem hakkında pek birşey bilmiyordum.protez sert mi ya da kıvamı nasıl?kas altı yöntemine göre ağrısı daha az oluyormuş sanırım doğru mu?kaç gün sonra hareketlerin daha rahatladı?
yazarsan çooookkk sevinirim.

teşekkür ederim yanıt yazdığınız için arkadaşlar.ben de emzirdim 15 ay mis kızımı.dr.bana zayıfsınız ama göğüs kafesiniz dar değil dedi.şuan göğüs altı ölçüm 79cm.sanırım az değil.üst kısmım resmen boş altta da eser miktarda doku var.omuzlarım geniş.yani zayıf (ki bu benim kilo almış halim)ama dar yapılı değilim.270-290 diyince dr. çok büyük olmalarından endişe ettim.ben gayet doğal ve kesinlikle büyük olmasın istiyorum.kararında olsun yani.kendimi öyle daha iyi hissedecekmişim gibi geliyor.
ara tatile girer girmez olucam ameliyatı.15 güne toparlarsam okuldakiler de anlamazlar,ben de rahat çalışırım diye düşümüyorum.yaklaştıkça stres oldum..çok sağ olun arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için

hadi bakalim guzel haberlerlen gel.hic stres yapma korkulacak hic bisey yok

Merhaba gail07, umarım her şey yolunda gider ve çok memnun kalırsın. ben de şubatta ameliyat olucam bir aksilik olmazsa. benim de doktorum 260cc kas zarı altı önerdi ama benim de göğsüm geniş, göğüs altım 78cm ve 260cc high profil olursa tabanın yetersiz kalacağını düşünüyorum. bana sanki kestikten sonra çok daha fazlasını koyacakmış gibi geliyor. bizim ölçülerimiz yakın, ameliyat sonucunu benimle paylaşırsan çok sevinirim

çok daha az ağrılı bir yöntem diyeyim sana canım ilk 5 gün sonunda her şey harikaydı benim için..protezin kıvamı da mükemmeeeeeeel :))

tabii paylaşırım.umarım hepimiz için güzel olur herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…