Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaaa
ben bulgar göçmeni torunuyum ama baya eski dedemler göçmenmiş ama dedem o zaman 7 yaşındaymış baya eski adetlerini falan cok bilmiyorum
ama burada bulunma nedenim başka sayfa cok olugu için okuyamadım arkadaslar ve arnavutlar la ilgili yardımınıza ihtiyacım var
benim erkek arkadasım ( olmaya aday yani )
arnavut göçmeniymiş bunlar su andada aydın-koçarlı-yeniköyde oturuyorlar
ama ben huylarını sularını bilmiyorum yani yöresel yemeklerlerin dışında nasıl insanlardır,gelecekte ben bu arkadasımla evlilik gerceklerştirsem uyusabilirmiyiz gibi konuları merak ediyorum bana bilenleriniz yardımcı olursa valla cok dua ederim noluuuuurrr:çok üzgünüm:
bu arkadasla görüşme nedenimiz gelip gecici değil sonu evlilikle bitsin istiyoruz yardım edin nolur
canım hayırlı olsun şimdiden :)
arnavut erkeklerinin %99 u evcimendir öncelikle bunu söyleyeyim. için rahat olsun bu konuda. bence önemli bir mevzudur bir bayan için. ben bizim arnavutlardan kıskanç olup da eşine baskı yapana hiç rastlamadım ve duymadım da. aksine çok rahat bırakırlar eşlerini.
ailelerine gelince de arnavutlar da en önemli şey "saygı" dır. güler yüzlü olman çok önemlidir. hamarat da olursan gönüllere taht kurarsın :)
hadi hayırlısı :1hug:
bence bulgaristanda kimse h harfini yutmuyor