- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
20.02.2012canim ben 1 kilo almisi 58 olmusum belim 77 den 73 e dustu sanirim sabahlari yine arada bakiyorum 71.5 olmus ama azar azar incelmeye basladi vucut alisti cunkuama moralimi bozmadan devam edicem daha 1 ayda bu kadar oldu insanlar yillarca spor yapiyo haksizlikda etmemek lazim simdi
gecer tatlim gecer devam! sureklilik onemli yapicaz nasilsa
20.02.2012
haklisin.haydi birbirimize moral olalim
boyum 1.64
kilom 60
belin en ince yeri 75
gobek deligi 90.
tamam caniim yapabildigin her gun yap bikac gun sonra sende de azalea olucak :) ilk once olcude degil gozle gorulur fark olcak sonradaa olcude :) cok agriyorsa birgun yapma ertesi gun yap :) hadi kolay gelsin kuzucuum
inan canim agri falan umrumda degil yeterki sundan kurtulayim.birde bana diyorlarki annne oldun artik eskiyi gibi olamazsin falan deli oluyorum.insallah yapicaz,,,,,,,
Evet kızlar bugünkü 50 dakikalık sporumu yapmış bulunmaktayım. Erken kalkan yol alıyor :) ben sizden önce inceleceğim
Leslie'yi size de tavsiye ediyorum. Bu 3 videodan sonra onuda yapabilirsiniz. 24ünde ölçülerimi alacağım bakalım fark var mı.
o zamaaan tam senliiikkk :) hosgeldin caniim ac karnina olcmelisin bence cunku yemene gore fln karin sisligin degisir tatlim en saglami miden bombosken sabah kalkar kalkmaz
bide dayanamadim simdi yaptim videolari karin kaslarimin acisini hissetmiyorum artik dedim ilk ikisini ikser kez yapiyim oldum annem olduuumama olsun bide aynaya bakttiim uleeenn ece dediim bir ayda bu hale geldiysen dedim yaza kadar nolursun kimbilir diye kendime gaz verdim hihihi
inan canim agri falan umrumda degil yeterki sundan kurtulayim.birde bana diyorlarki annne oldun artik eskiyi gibi olamazsin falan deli oluyorum.insallah yapicaz,,,,,,,
canim leslie nin hangi videosunu yapiyorsun sen forumdaki biraz temposu yeterli degilmis gibi geldi bana kilo vermek icin biraz daha yorucu bisey gerekmezmi?
koca bir tabak salatayi kendi basima yedim yine
her gün yapmak mı lazım Adriana
işten daha yeni geldim malesef bugun yapamıcam galiba ya...
Kızlar bu gün 3. günüm ciddi ağrım var ama bırakmadan devam edeceğim iki videoyu yapıyorum 3. yü araştıracağım. Bu arada ölçülerimi bende yazarım. Diyetle 3 er cm inceldim bununlada 3 er cm gider inşallah.
En güzelini yapıyorsun canım. Bende sürekli kendime gaz veriyorum hatta istediğim vücut hatlarına sahip mankenlere bakıyorum böyle olacağım diye hırs yapıyorum
Afiyet bal şeker olsun canım. Arada kaçamak yapmak gerekiyor tabii. Sporla metabolizman hızlanıyor eskisine göre daha çabuk yakarsın merak etmeBen LESLİE'nin 3 millik yürüyüşünü yapıyorum 47 dakika sürüyor. Bu hafta geçsin önümüzdeki hafta 4mile geçeceğim oda 1 saat 7 dakika sürüyor o bitince de 5mile geçip ona devam edeceğim.
İstersen 2mile ni bir dene hoşuna gidecek olursa duruma göre yaparsın. Ben gayet memnunum.
canim benim cok yorgunsan yapma o zaman da bikiyor insan. sadece 1 gun ara vermekle bisey olmaz 2 gunu de gecirmemeye calisiyorum ben :)
canim hareketleri yaparken cok agriyorsa eger 1 gun ara verebilirsin ben ilk haftami o sekilde tamamladim
cok sagol canim yaa sen nedense bana cok moral veriyosun :13: simdi leslie yi indiriyorum bende hemen birazdan yaparim
diyet yapiyorum ayni zamanda listemi hazirladim :) cuma gunu odul olarak cikolata veya pizza yicem ikisinden vazgecemiyorumAMAN KIZLAR COK DIKKAT EDIN TABI KI SPOR YAPTIGIMIZ ICIN DAHA FAZLA YIYORUZ AMA SAKIN BENIM GIBI KILO ALMAYIN SIZ
bir sitede okudum yag eritmek icin yenmesi gereken 20 sey diye tabi hepsi kolay bulunacak seyler degildi ben bize uygun olanlari yazdim hemen sizle de paylasiyorum ben bunlarin disina pek cikmamaya calisacagim.
1. Yumurta
2. yogurt
3. ceviz, findik turu seyler
4. kirmizi et
5. brokoli
6. ispanak
7. hindi
8. domates
9. portakal
10. elma
11. havuc
12. Su (vucudumuzdaki su azaldiginda vucut suyu da depolamaya basliyormus bide bu yuzden sismeyelim)
13. yesil cay - ama pakette olanlardan degil dogalini alip hazirmaliymisiz.
He birde 3 saatte bir biseyler yemek cok onemliymis diger turlu 1 oturusta daha fazla yiyip daha cok yag depolanmasina sebep oluyormusben surekli sut icmeye basladim tok tutsun diye :)
hımm hemen denemek istiyorum neymiş bu karatay diyeti ?
Zeytin ve zeytinyağ bel ve göbek bölgesindeki yağlar için birebir bu yazdığın listedeki bir çok şeyde insülin direncini yıkıcı karatay diyetini tavsiye ederim kızlar inceleyin harika ben onunla 10 kilo verdim. 67.70 den 57 kiloya düştüm 2 ayda.
spor ve duş 8. günde tamamdır kızlar
size bişey soracağım ; baş ve işaret parmağı ile sıktığınızda 6 cm kadar ele gelen göbek ( yağ katmanı ) hazirana kadar nasıl erir ? 3 ay 10 gün var
ben şimdi yeşil çay hazırlamaya gidiyorum. şu göbek derdine güzel bir çare bulmak lazım hep beraber.
kizlar ben simdi yapsam olurmu kizimi uyutdum
6cm diyorum hazirana kadar diyorum kızlarrr çare bulalım göbüşlere