- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
video çok eğlenceli az önce bende yaptım..ama baya zormuş kalça sallamak dans konusunda çok hantalım galıba
Tam da ihtiyacım olan videolar ya bende aslında çok kilolu değilim 1.68 boy 56 kilo ama göbek dedin mi maşallah :) önceden kaslarım vardı ama sporu bırakmak ve düşük bel pantolon beni bu hale getirdi... bu yüzden yarıyıl tatilinde hareket yapmaya karar vermiştim 3 gündür daha önce sporda yaptığım hareketlerden bazı pilates hareketlerinden yarım saat yapıyodum ama artık bunu deneyeceğim yani BEN VARIM :) ama belimi ölçemiyorum mezuram yok o yüzden azalma oldukça [inşallah :)] yazarım. bide diğer başlıklardan birinde görmüştüm su-elma sirkesi-bal karışımından içiyorum sabahları. bakalım bu hareketler işe yarayacakmı?
canım bende aslında çok kilolu sayılmam ama göbek maşallah önden gidiyor.pazartesiden beri bende sabahları nivea body cd sini yapıyorum öğlenleride slim in 6 nın göbek egzersizleriyle zumba yapıyorum günde en az 100 en fazla 500 ip atladığımda oluyor.nivea nın sıkılaştırıcı jelini sürüyorum sabahları akşamlarıda altın çilek jeli aldım onu sürüp 30 dk. titreşimli kemer kullanıyorum.umarm kurtuluruz şu göbeklerden
benim ölçülerimde bunlar.(21.01.2012) hadi hayırlısı...
Boy: 1.68
Kilo: 56
bel: 72
Göbek: 82
Bide anlamıyorum ya sabah kalkınca gayet düz (yada olabildiğince düz) bu göbek bi bardak su içiyorum yada bi dilim ekmek yiyorum. hemen şişiyo sizde de böyle mi?
olabilir valla hiç düşünmemiştim ben bi seferde içiyorum hepsini ... bide yemeğide çok hızlı yiyorum acaba hazımsızlık mı yapıyo?
çok sağol gulenkalp çok teşekkür ederim valla gayet güzel bilgiler bari lokmalarımı çiğneyeyim bundan sonra uzuuun uzuuun :)
rica ederim hiç önemli değil.. her lokmanda aklına direkt ben geleyim..
gülen kalp+40kez çiğne= gülerek uçuşan 40 kalp
bayıldım bu hareketlere,yaparken kendi halimede güldüm zamanla daha estetik şekilde yapmayı ögrenirim heralde iyi böylece hem eritecez fazlalıkları hemde dans etmeyi bilmeyenler öğrenecek mesela ben
hemen ölçeyim dedim kendimi ama kafam karıştı bel ölçüsü göbek kısmının üzerindenmi alınıyor biri yardım etsin lütfen..göbek ölçüsüde tam göbek deliği hizasındanmı...emin olamadım yardıııımmm:2:azimle şu özellikle göbekten kurtulmam gerek zayıfım ama maşallah göbiş aldı başını gidiyor..buda berbat bir görüntü tabii..sabahları sirkeli su bol bol bitki çayı limonlu bol su,maydonoz suyu lahana suyu hepsini düzenli uygulayacağım,güzel sağlıklı bir diyetle ve birde sporla azmedersek başarırız hepimiz...
bende bugün başlıyorum :) ve bugün itibari ile ölçülerimi yazıyım
herkes yazsın arkadaşlar bakalım neler olucak
boy : 1,58
kilo : 52
bel : 75
göbek 88
36 beden ama bel göbek erimesi lazım :)
hem hazımsızlık yapıyor hemde hava yutuyoruz hızlı yediğimizde. karında direkt olarak şişiyor.
Bilerek ya da bilmeyerek çoğumuz yemek yerken yeterince çiğnemeye dikkat etmeyiz. Fakat yiyecekleri fazla çiğnemenin çeşitli yararları bulunmaktadır.
Bu yararlardan bazıları :
1. Daha fazla lezzet verir. Yiyecekleri daha fazla çiğnemek, o yiyecekten alacağınız lezzeti artırır, buna bağlı olarak da sizi daha fazla yeme isteğinden uzak tutar.
2. Bakterileri önler. Büyük parçalar halinde yutulan yiyecekler, bakterilere, şişkinliğe ve gaza neden olur.
3. Sindirimi kolaylaştırır. Çiğneyerek yiyecekleri daha küçük parçalara ayırmak, daha iyi sindirim sağlar. Ayrıca, tükürüğün içerisindeki enzimler de sindirim işlemine yardımcı olur.
4. Çiğneme hareketi, mide ve bağırsakları sindirim işlemini başlatması için uyarır.
bir siteden alıntı yaptım buyur canım. kararı sen ver artık :)