Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

Kizlar dun aksam oylesine actim ve yaptim bu hareketleri ben ve tamamlamadim esim ben yaparken cok guldu yarida kestim bu gun bir agri bel ust karin ve simit dedigimiz bolgede cok sasirdim hemen indirdim yazdim her aksam yapacaim birde bikinili olan var onuda indirdim yapan varmi onu?

canim ben 3 unu arka arkaya yapiyorum zaten esinin onunde komik olmustur ya :KK53: ama ise yariyo devam etmelisin bence eger sade 1 ini yapmak istiyorsan da o zmn toplam da 3 kez yapmaya calis hic dinlenmeden

Son düzenleme:
7. günde tamamdır kızlar sanki gözle görülür fark oldu gibi gerçi okadar yağ katmanının altından çok belli değil ama bir sıkılık oluştu :KK53:

bugün bir değişiklik yapıp 123 yerine sırasıyla 1. 2. ve 1. videoyu yaptım. bikiniliyi bugün yapmadım ve sanki daha çok terledim.

yanlarınızda oluşan ağrı 3. günden sonra bitiyor. vücut alışıyor haliyle :KK1:

canim ben 3 unu arka arkaya yapiyorum zaten esinin onunde komik olmustur ya :KK53: ama ise yariyo devam etmelisin bence eger sade 1 ini yapmak istiyorsan da o zmn toplam da 3 kez yapmaya calis hic dinlenmeden

Ben iki tanesini bulabildim ardarda ikisini yapacagim bir daha ki hafta 3. de indiririm artik ama ilk hafta ikisi yeter cok eglenceli zaten yaparim bunu ben :))

Evet kızlar bugünkü 50 dakikalık sporumu yapmış bulunmaktayım. Erken kalkan yol alıyor :) ben sizden önce inceleceğim :KK9:

Leslie'yi size de tavsiye ediyorum. Bu 3 videodan sonra onuda yapabilirsiniz. 24ünde ölçülerimi alacağım bakalım fark var mı.

ah canim ah bende erken kalktim tatilde hem spor hem ders yapiyim diye ama bi uykum varki hareket edemiyorumm sabah sabah :KK43: bide adet siskinligim basladi agritiyoda bu hafta yapamicam sanirim :KK5:

ah canim ah bende erken kalktim tatilde hem spor hem ders yapiyim diye ama bi uykum varki hareket edemiyorumm sabah sabah :KK43: bide adet siskinligim basladi agritiyoda bu hafta yapamicam sanirim :KK5:

Bende dün oldum canım hareket etmek iyi geliyor aslında. Fazla açma arayı da hamlama hemen. Çünkü 1 hafta ara verdiğinde sanki sporu ilk defa yapıyormuşsun gibi ağrı yapıyor. Bende dün bütün gün uyudum bu sabah erkenden kalkıp ilaç aldım sporumu yaptım.

kızlaaaarrrrrr müjdeee zor kapanan gömleğim kolaylıkla kapandı az önce :KK52: yalnız belden gidiyor göbek biraz yerinde sayıyor :KK53: napcezz

aynen canım yaa , kaburga kemiklerinin kapalı olması lazımmış göbeğin erimesi için. nasıl kapatılıyor bilen varmı ? :KK53:

bu eğer adrianaLimaa nın dediği şeyse diğer sayfalarda hareketler var onlarla o ara kapatılıyormuş canım. Önce onlar mı bir öğrenelim de olmadı kapanana kadar artık ne demekse bu :) yaparız düzenli şekilde.

bu eğer adrianaLimaa nın dediği şeyse diğer sayfalarda hareketler var onlarla o ara kapatılıyormuş canım. Önce onlar mı bir öğrenelim de olmadı kapanana kadar artık ne demekse bu :) yaparız düzenli şekilde.

karın kaslarına ağırlık binmesi lazımmış göbeğin erimesi için. o ağırlık binmezse o göbekte baya bi zor eriyormuş :KK50:

o ağırlığında binebilmesi için kaburganın kapalı olması lazımmış ki pilates hareketleri ile kolay şekilde kapanıyormuş sanırım. ebru şallı öyle diyor. adriananın bilgisi vardı konuyla ilgili :KK8: buarada pilates çemberi sipariş ettim kızlar. sihirli halka diye geçiyor bazı yerlerde. müthiş çalıştırıyormuş vücudu. sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum.

ebruli marka olandan aldım. bu ay real marketlerde 25 tl hepsiburada.com da 26 tl ama kargo bedava. almak isteyen vara kaçırmasın

karın kaslarına ağırlık binmesi lazımmış göbeğin erimesi için. o ağırlık binmezse o göbekte baya bi zor eriyormuş :KK50:

o ağırlığında binebilmesi için kaburganın kapalı olması lazımmış ki pilates hareketleri ile kolay şekilde kapanıyormuş sanırım. ebru şallı öyle diyor. adriananın bilgisi vardı konuyla ilgili :KK8: buarada pilates çemberi sipariş ettim kızlar. sihirli halka diye geçiyor bazı yerlerde. müthiş çalıştırıyormuş vücudu. sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum.

ebruli marka olandan aldım. bu ay real marketlerde 25 tl hepsiburada.com da 26 tl ama kargo bedava. almak isteyen vara kaçırmasın

tatlim benim paylastigim hareketler kaburgayi kapatmak icin benimkiler kapalii artiikk:KK9: ve spor yaptikca orda da gamze olusuo kasli erkeklerde olur ya vuuuv:KK53: yalnizz aynneen benim de gobek gitmio bel super ince gozukuyo bizim yaza dogru birazcik kilo vermemiz gerekebilir kardiyo yapmamiz lazim havalar duzelince cikip cikip kosariiz yaza kadar:KK51: ama aynen kaslari calistirmaya devaaammm

tatlim benim paylastigim hareketler kaburgayi kapatmak icin benimkiler kapalii artiikk:KK9: ve spor yaptikca orda da gamze olusuo iki kaburganin arasinda dikey :) kasli erkeklerde olur ya vuuuv:KK53: yalnizz aynneen benim de gobek gitmio bel super ince gozukuyo bizim yaza dogru birazcik kilo vermemiz gerekebilir kardiyo yapmamiz lazim havalar duzelince cikip cikip kosariiz yaza kadar:KK51: ama aynen kaslari calistirmaya devaaammm

ben de de var gamzeler bu kapalı olduğu anlamına gelmiyordur heralde demi canım?

spor deyip geçiyor insanlar ama meşakatli iş valla. Sağol canım tekrar o hareketleri ben yapayım düzenli olarak ısınma hareketleri gibi olmuş olur hem. WAFER yapalım birlikte.

$karin_sikilastirma_hareketleri_4.jpg

heh iste bu kadinin ortada uzun cizgi var yaa ondan bahsediyorum bu kadinin ki masaallaah upuzun yol olmus:KK52::KK52:

canim kapali olup olmadigini anlamak iicn kaburganin en uc ya da en alt noktalarini elinle belirle iki kaburganin birbirine paralel / en yakin oldugu yeri yani daha birbirinden uzaklasmaya baslamamisken ki yeri belirle sonra o iki uc arasini cetvelle olc 2 - 2.5 cm olmasi lazim fazlasi acik oldugu anlamina geliyo 2 video paylastim ya onun kisa olanini ben her gun yapiyodum gecen sene pilatesle her gun bitek onu yapsaniz 4 5 kez o yeter fazla biseye gerek yok:nazar:

anlatabildim umarim ne zor is :O

Son düzenleme:
bide dayanamadim simdi yaptim videolari karin kaslarimin acisini hissetmiyorum artik dedim ilk ikisini ikser kez yapiyim oldum annem olduuum :KK70: ama olsun bide aynaya bakttiim uleeenn ece dediim bir ayda bu hale geldiysen dedim yaza kadar nolursun kimbilir diye kendime gaz verdim hihihi :KK70::KK51:

kizlar 2 ay sonra once sonra fotografi yapmak icin su an gobisimin fotografini cektiim boyyykkk :KK43: tamam oncekine gore daha iyi ama bu hali bile kotu bee :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canim bu gobis yuzunden bunalimdayim.senin olculerinde azalma varmi

X