Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

Acil yardım kızlar

mrb ben 25 yaşındayım bir oğlum var 3 yaşında 80 kiloyla doğum.yaptım.sezeryan tabi şimdi 61-63 arasindayim ne aliyom ne veriyorum ve göbek kocaman tabi ne yapmam lazım ev hanımıyim gurbetym oğluma bakacak.kimsem yok spor için çıkacak yerimde de yok ev is yapiyom günlük hayatım ogkum.eşim ev is yemek hep böyle geciyor ve ben artık 53 kilo olmak istyrm.aynı doğumdan önceki gibi lütfen bir el bayanlar atın bana ne yapmalıyım ?
boy:158
kilo:62
gobek:94
basen:101
ince bel:82
gogus:94
birde bayanlar çok kabızlık çekiyorum acayip hemde ve emin olun çok az yiyorum.yemek kimse inanmiyor bu kadar az yiyip kilo veremediğimë sabit kilom artık fit bir vücut istyrm aynı 4 yıl.önceki gibi spordan başka ne yapmam.lazım gerçekten yardım.lütfen sizlere güveniyorum

1.sayfadaki Videolar harika ❤ o zamanında yapanlar da okuduğuma göre etki görmüş bende 2gündür düzenli yapmaya başladım karın kaslarını süper çalştryor ölçülerimide aldm takip edeceğim ama bukadar güzel bir sayfayı neden takip eden yok ki anlamadım 3.5 yıldır yazan olmamış eğer sayfaya gözatıpda yapmayı düşünen varsa birlikte başlayalm

Bu haraketleri kullanırken ek takviye almak istiyorsanız Cardarine Sarms kullanmanızı tavsiye ediyorum daha çabuk verim alırsınız. toksit etkisi yoktur

Bendede ayni sorun var kilom gayet guzel ama gobek kotu ya

Kesinlikle katılıyorum, sağlıksız bir biçimde yapmamak gerek diyeti. Spor ve sağlıklı beslenme en iyisi

Süper hemen başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…