- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
Kizlar dun aksam oylesine actim ve yaptim bu hareketleri ben ve tamamlamadim esim ben yaparken cok guldu yarida kestim bu gun bir agri bel ust karin ve simit dedigimiz bolgede cok sasirdim hemen indirdim yazdim her aksam yapacaim birde bikinili olan var onuda indirdim yapan varmi onu?
canim ben 3 unu arka arkaya yapiyorum zaten esinin onunde komik olmustur yaama ise yariyo devam etmelisin bence eger sade 1 ini yapmak istiyorsan da o zmn toplam da 3 kez yapmaya calis hic dinlenmeden
ah canim ah bende erken kalktim tatilde hem spor hem ders yapiyim diye ama bi uykum varki hareket edemiyorumm sabah sabahbide adet siskinligim basladi agritiyoda bu hafta yapamicam sanirim
kızlaaaarrrrrr müjdeee zor kapanan gömleğim kolaylıkla kapandı az önceyalnız belden gidiyor göbek biraz yerinde sayıyor napcezz
ne güzel böyle olunca insan daha da heves ediyor :) Benimde göbek hala duruyor gibi geliyor bana. Ona ne bulsak acaba:44:
aynen canım yaa , kaburga kemiklerinin kapalı olması lazımmış göbeğin erimesi için. nasıl kapatılıyor bilen varmı ?
bu eğer adrianaLimaa nın dediği şeyse diğer sayfalarda hareketler var onlarla o ara kapatılıyormuş canım. Önce onlar mı bir öğrenelim de olmadı kapanana kadar artık ne demekse bu :) yaparız düzenli şekilde.
karın kaslarına ağırlık binmesi lazımmış göbeğin erimesi için. o ağırlık binmezse o göbekte baya bi zor eriyormuş
o ağırlığında binebilmesi için kaburganın kapalı olması lazımmış ki pilates hareketleri ile kolay şekilde kapanıyormuş sanırım. ebru şallı öyle diyor. adriananın bilgisi vardı konuyla ilgilibuarada pilates çemberi sipariş ettim kızlar. sihirli halka diye geçiyor bazı yerlerde. müthiş çalıştırıyormuş vücudu. sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum.
ebruli marka olandan aldım. bu ay real marketlerde 25 tl hepsiburada.com da 26 tl ama kargo bedava. almak isteyen vara kaçırmasın
karın kaslarına ağırlık binmesi lazımmış göbeğin erimesi için. o ağırlık binmezse o göbekte baya bi zor eriyormuş
o ağırlığında binebilmesi için kaburganın kapalı olması lazımmış ki pilates hareketleri ile kolay şekilde kapanıyormuş sanırım. ebru şallı öyle diyor. adriananın bilgisi vardı konuyla ilgilibuarada pilates çemberi sipariş ettim kızlar. sihirli halka diye geçiyor bazı yerlerde. müthiş çalıştırıyormuş vücudu. sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum.
ebruli marka olandan aldım. bu ay real marketlerde 25 tl hepsiburada.com da 26 tl ama kargo bedava. almak isteyen vara kaçırmasın
merhaba benide araniza alin.cok kotuyuyum:84: