- 29 Kasım 2010
- 1.328
- 2
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
Ama burdaki birkac sey bizim evde yenmiyobikacini atlasam bisey olmaz dimi tahin helvasini sevmem ve de acaba balik yerine tavuk yesem olur mu :)
spor ve duş 8. günde tamamdır kızlar
size bişey soracağım ; baş ve işaret parmağı ile sıktığınızda 6 cm kadar ele gelen göbek ( yağ katmanı ) hazirana kadar nasıl erir ? 3 ay 10 gün var
ben şimdi yeşil çay hazırlamaya gidiyorum. şu göbek derdine güzel bir çare bulmak lazım hep beraber.
Önemli değil bende balık yemem tahin helvası da bir sefer aldım eve :) o örnek menü önemli olan o menülerde olan benzeri şeyleri yemek Glisemik İndeksi 45 in altında olan herşeyi yiyebiliriz :)
vay canina glisemik indeksi de ne :) tamam canimcim cok tesekkur ederiiiimm heh simdi kilo vermiyim de goriyiimm
birde leslie yi indiriyorum ama acilmiyor
canım google a leslie diyet center yaz ilk çıkan linke gir. zaten hepsini vermiş.
canim yaptim onu indirdim de ama acilmiyor gerekli program yok dedi indirdim yine acilmiyortuh baska bisey mi ypsamki ben
vay canina glisemik indeksi de ne :) tamam canimcim cok tesekkur ederiiiimm heh simdi kilo vermiyim de goriyiimm
birde leslie yi indiriyorum ama acilmiyor
3 mile olani denicektim canim
youtubetan sunu buldum part1 prt 2 diye walk away the pounds ? bu nasil bu olur mu?
Walk Away The Pounds Pt. 1 - YouTube
G.İ yediklerimizin vücutta şekere dönüşüp kilo almamıza neden olan besinlerin değerlerinin olduğu bir liste 20 nin altı süper 45 altı eh zararsız 50 nin üstü beterrrr....
Bilgisayardan video buraya nasıl yükleniyor
olur canım olur hareketler aynı zaten.
Birde önemli olan günde 2,5 lt su ve saat 8 den sonra hiçbir şey yememek çok acıkırsan 1 bardak süt yada ayran.
aa tamammm o zamaaan ben spor sortumu giydim bileeee nasi bi hirs yarabbiiim hic gecmesin
tamam canim yarindan itibaren disipline giriyorum! kilo vericem zaten 5 kilo versem yeter biliyorum bendaha altina dusunce ciliza bagliyorum bu sefer
cok cok tesekkur ederiiim
kolay gelsiin tatliiis :)bende nivea mı yapayım bariyağlarımı da süreyim gitsin selülitler
canım ben ara öğünlerde nesfit yerdim tekrar başlayacağım hatta. Tadı hem çok güzel hem ara öğün için ideal
kolay gelsiin tatliiis :)
ben terledim bilee aslinda izlerken cok basit diyo insan :)
ara ogun mumkun oldugunca yemesem mi diye dusunuyorum ama dayanamam gibime geliyo bende de nesquik inki var canim hahahahonu da nesfitle degistirmek lazim